ComputereComputerspil

Stjerne Citizen systemkrav: detaljer og anbefalinger

I øjeblikket er der det store masse af interessante projekter af spillemarkedet, som ikke kun har modtaget fremragende økonomisk støtte fra spillerne, men også er de mest ventede spil. Et af disse projekter kan kaldes stjerne Citizen - spillet, scorede støtte på omkring 141 millioner dollars. Hver gang udviklerne til at forbedre spillet, ændre hovedmotoren, tilføjer nye elementer, og mere.

Men brugere begyndte at bekymre sig om, hvad der ville gå, hvis de havde spillet, da udviklerne har tilføjet så meget, at den tekniske side ville være for krævende af din computer. Derfor, for at forstå problemet, besluttede vi at male for Star Citizen systemkrav. Dette vil ikke kun åbne slør af hemmeligholdelse, men også vil gøre det muligt at forberede sig på forhånd en kraftfuld computer til en komfortabel spil. Men vær ikke bange, fordi tallene ikke er meget høj.

Hvad er dette spil?

Men før vi skriver ud for Star Citizen systemkrav, vil jeg gerne tage et kig på gameplay-projektet. Denne omdirigering repræsenterer et eventyr rum simulator og forskning. Udviklere tilbyde at gå til vidder af det store rum som et rum pilot og forsøge at opnå succes i skabelsen af deres egen karriere.

Spillet har en række funktioner i det tekniske og indhold plan, for eksempel, det kan plantes ikke kun på rumstationen, men også på planeten. Der er en række af ledelsesmodeller, for eksempel under flyvningen du bruger en fælles ledelse pakke, mens du spiller for karaktererne - helt anderledes og skyderier indsats på alle ligesom den første-person shooter. Det er faktisk ret svært at beskrive alle de interessante funktioner i spillet, der er under udvikling i lang tid. Det er utroligt, hvor mange muligheder, der giver en base for rummet simulator.

Hovedformålet med eventyret

For Stjerne Citizen systemkrav blevet et referencepunkt for fremkomsten af bølgerne tvivl. Det faktum, at al den skønhed af spillet og dets tekniske side kræver en masse ressourcer, men udviklerne selv hævder, at den største byrde vil falde på alle servere. Derfor er det bedre at gøre ud på første primære mål af eventyret, der er simpelthen at være en god pilot. I spillet er der fraktioner, du er fri til at gøre alt, hvad vi ønsker, så der er ingen ultimative mål - en gamer bare nyde en interessant eventyr, forsøger at realisere sig selv, udforske rummet og overvejer fremtidige planer. Alt vil afhænge af dine beslutninger, at parathed handle, held og lykke, fraktioner, og mange andre ting. Der er ingen restriktioner for brugerne, så de er fri til at gøre hvad de vil.

Egenskaber

Det er umuligt ikke at bemærke funktionerne i dette eventyr, som primært er evnen til personligt udforske rumstationer og private skibe. Spillet har et system med interaktiv undersøgelse, så du kan gå til hvert værelse og tale til enhver spiller. Hvert skib har en række modifikationer og tilpasning linje. Det er planen at introducere spillet omkring hundrede forskellige skibe med hundredvis af våben, og så videre. D.

Tegn udvikling lagt ud på 100 niveauer med snesevis af forskellige evner. Helten kan bruge forskellige våben, vil have et valg af tilpasning og tilhører denne eller hin fraktion.

Med hensyn til de planeter, så nogen af dem kan personligt udforske, landede og brug af landtransport. Sandt nok, i første omgang bør undersøge dens natur, at kende klimaet og så videre. D.

Om Stjerne Citizen kan tale uendelighed, har mange planer blevet gennemført, endnu flere idéer er i værkerne, så alle vi kan gøre er bare at vente og håbe, at udviklerne lykkes. Selvom de sidste par alpha tests har vist, at de bevæger sig i den rigtige retning, og for sikker på dette projekt vil være en ny mesterværk. Men mens debatten er, hvilken slags stjerne Citizen udgivelsesdato, systemkrav til optimal lancering, der er planlagt DLC og mere, hurtigere. Udviklere kan ikke give endnu omtrentlig prognose, dog, som det tekniske udstyr, kan vi tilbyde en eksemplarisk oplysninger. Glem ikke, at spillet har givet til at prøve, og vi tog fordel af dette øjeblik til at tilbringe en lille analyse.

Minimum tekniske krav

Og nu til det vigtigste: se på kravene i Stjerne Citizen systemet. De minimale krav er som følger:

  • alt er klar med operativsystemet: det klart bør være et minimum af Windows 7.
  • For at starte spillet på minimum indstillinger komme i handy dual-core processor af alle mærker magt ønskes ved 3 GHz.
  • RAM er bedre at forberede en reserve, så udstyre 8GB.
  • Grafikkort er bedre at finde en god og med et minimum af 2 GB videohukommelse.

Her faktisk, og alt udstyr for at starte spillet. Men du behøver ikke slappe af: aflæsninger foretaget fra analysen af alfa-version, som kan ændre flere gange og væsentligt tilføje til de tekniske krav. Men nu er du klar over, hvad til Star Citizen systemkrav er grundlæggende.

Tekniske krav

Læring om randen af lanceringen, kan vi nu diskutere og kvalitet edb-udstyr, som giver dig mulighed for at nyde al den skønhed af spillet. Må ikke haste, alt ændrer sig på: måske din computer kan du nyde realistisk rum. Men derefter gang vi minde om, at systemkravene er omtrentlige og Star Citizen ting kan ændre for frigivelse:

  • Operativsystemet er uændret, men det er bedre, hvis du har en Windows 10.
  • Nu røre på processoren, må det ikke være lavere end magt Intel Core i5 4600 model, og den bedste model af processoren, jo bedre kvalitet.
  • Med hensyn til RAM, anbefaler vi mindst 14 GB.
  • Video kort skal købe en ny, fordi du har brug for en model Nvidia GeForce 900-serien.

Hvorfor sådanne store krav? Det er simpelt: spillet har ikke bestået optimering og ikke tilbyde et endeligt produkt. Derfor er det ikke overraskende overdrevne krav. Men hvis en spiller allerede har en computer, skal det lykønskes, fordi bekymringen om, hvorvidt eller ikke spillet vil gå, bare ikke det værd.

Nu ved du det omtrentlige systemet Stjerne Citizen krav, hvilket betyder, at vi er et skridt tættere på at frigive. Selvfølgelig vil denne lille skridt, men en generel tro på det bedste, stor opmærksomhed på spillerne og det gode arbejde af udviklere gøre deres arbejde, og meget snart vil vi være i stand til at gå ind i et uendeligt rum rejse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.