HjemlighedHavearbejde

Agroteknik Revolutionerende Zepp Holtser

Det er usandsynligt, at selv en landmand på planeten ved lige så godt som den ene af dem vil blive drøftet i denne artikel. Zepp Holtser skabt sin egen sti, der fører menneskeheden til en helt ny form for landbrug. Og baseret på denne form for fuldt fællesskab med naturen. Ifølge denne person, vil blot en forståelse af verden lede mennesker til succes.

Zepp Holtser: biografi

Livet person, Sti, som du vil lære i denne artikel, kan ikke kaldes let og ligetil. Men allerede i den tidlige barndom, viste dette tal en besynderlig observation, samt en masse evne til at gøre forretninger. Zepp Holtser, hvis foto er under, blev født i en minedrift familie af landmænd i 1942. I en alder af otte, var han allerede i stand til at vokse dejlige roser, hvilket gør dem specielle vaccinationer. Alle naboer dreng spurgte ham om det, og han hjalp dem for et mindre gebyr. Som et resultat, ved udgangen af skolen Zepp Holtser er blevet ganske velhavende ung mand og var i stand til at købe en knallert. Allerede i nitten drengens far besluttede at sende ham alle de områder under kontrol.

Start ung landmand landbrug kan ikke kaldes en succes. Og selv om det klart fulgt alle instruktioner, der er beskrevet i forskellige litteratur, mistede hurtigt et stort antal af de anslåede høst. Kun trial and error førte ham til den rigtige konklusion og vellykket resultat. Sepp skiftet til økologisk landbrug og held følger dens regler på egne godser Krameterhof, selv om han var engang en bøde og næppe undgik fængsel for deres teknologi.

Til dato, landbrugsreform revolutionerende Zepp Holtser afholder seminarer fortæller om permakultur, ikke kun i sin egen ejendom, men også rundt omkring i verden. Men fortsætter han at arbejde med succes på sin udvidede gård i Alperne. Det nu dækker mere end femogfyrre hektar, hvorpå er placeret haver, såvel som halvfjerds reservoirer. Dette sted er den mest konsekvente eksempel på anvendelse af permakultur og samler en masse mennesker hvert år, der ønsker at vide, hvilken slags metode er, og hvad det er så nødvendigt.

Hvad er permakultur?

Det er et originalt design af systemet, at der i harmoni med naturen, som bør ikke kun opfylde menneskelige behov, men også til gavn for alle levende organismer.

I dag er landbrugsjord, tendens til at udvikle på bekostning af økosystemet af planeten. De nedbryder vandforsyning og føre til ødelæggelse af jorden, provokerende klimaændringer og bidrage til fødevaremangel. Derfor er et af de vigtigste spørgsmål, som Zepp Holtser, det er hvordan får du en overflod af nødvendige produkter, uden at skade miljøet.

De grundlæggende principper for permakultur

Permakultur som en social bevægelse, der har sine egne regler, baseret på tre hovedprincipper. De betragtes det vigtigste, fordi de begynder med et nyt landbrugssystem, som til gengæld, indlede et nyt samfund, der vil trives, ikke bare for at få enderne mødes.

Det første princip er at tage sig ikke kun om levende organismer, men også på ikke-levende systemer. Det vigtigste i det - den store værdi af livet i alle dens manifestationer.

Det andet princip opfordrer til etablering af et bæredygtigt system for miljømæssig renlighed, hvor velstående folk lever. Denne produktionsmetode er primært baseret på pleje af den person.

Og den tredje princip fortæller os, at vi ikke skal være grådige. Hvis noget ser du har i overskud, bør du straks slippe af med det, for at give til hvem har brug for. Det er ligegyldigt, hvad det er: det ressourcer, energi, tid eller information.

Grundlæggende begreber permakultur

Permaculture skal være stabil. Det betyder, at dens energi er genopfyldes hurtigere end der forbruges. Kig rundt, se på naturen og dens vilde systemer. De har alle trækker deres energi fra solen, og samtidig skal de ikke bekymre sig om dens fornyelse. Desuden kan alle systemer prale af en betydelig række arter. Det hjælper meget at få et godt resultat fra alle hele systemet. Derfor bør planlægges det landbrugssystem, således at bedst nærme det til naturen. Til alle dets komponenter, interagere, resulterede i den bedste samlede resultat.

Permaculture Sepp Holzer

Skaberen og grundlægger af permakultur Zepp Holtser overvejet. Han har alt, hvad en særlig tilgang. Denne landmand elsker almindeligt for hvilke muligheder de giver økosystem planlægning. Men han gør ikke krav på en specifik sammensætning, og sagde, at den bedste løsning er at bruge alt, hvad der er til rådighed, afhængigt af de miljømæssige forhold. Permakultur Sepp Holzer er kendt næsten overalt i verden. Med sine værksteder Holzer rejser til forskellige lande, at videregive deres erfaringer med dem, der ønsker.

Hvad er en høj højderyg?

Senge af Sepp Holzer, et foto, som du vil se i denne sektion benævnt de høje kamme. Denne konstruktion, som er i stand til at skabe et mikroklima zone. Det betyder, at alle de planter, der vokser på dem er store fordele i forhold til alle andre. Fremgangsmåden til konstruktion anvender en stor mængde organisk materiale, der dekomponerer gradvist producerer varme inde sengene, og foderet jorden. Men der er en anden interessant feature. Hver seng øger det område, der kan aktiveres til plantning planter.

Hvad kan vi vokse?

Senge af Sepp Holzer, anmeldelser af hvilke er gode nok til at dyrke næsten alle former for grøntsager. Hver af dem vil blive leveret af de interne strømforsyning senge. Her alt vil kun afhænge af, hvor meget af den interne strømforsyning er nok, og hvor hurtigt det vil komme til planterne. Her på disse punkter, og man skal være opmærksom i starten af opførelsen af en høj højderyg.

Af den måde, ukrudt vokser så godt. Holzer tilbyder deres plukke og efterlader på sengen, placere rødderne opad. Så planterne tørre ud og kan ikke vokse igen. Og det hjælper i denne sag foretaget af bioklip med halm, hø eller blade.

Processen med at skabe

Kom til oprettelsen af en højderyg, den første ting at gøre - er at tegne en bølget linje på det sted, hvor sengen vil være. Nu er vi nødt til at grave en grøft, bør den dybde være et sted en halv meter. Bunden af den resulterende reces er fyldt med en række organiske elementer. Det kan være en log, blade, kviste, græs, og mere. Alt dette er ikke blot fylde hullet, men hæve sig over det til halvtreds centimeter i det mindste, fordi der i fremtiden vil fungere som en støtte for hele strukturen.

Nu er det nødvendigt at hælde sig en bakke. Dens højde bør ikke være mere end armslængde. Ellers vil det være meget besværligt at udføre vedligeholdelse. Jorden for at grave op ad bakken ved siden af højderyggen, således at de udgør et hul, som også lagde træstammer og grene til at give ekstra fugt og næring. Falde i søvn bakke bør først stemple på hans mellemnavn. Så komprimeret base, og toppen vil ikke skalle af.

Hill ly halm eller blade, og derefter de tykke grene, som skal være så lang, at deres ender ovenfra sammenflettet. Inde i tykke kamme drives indsatserne i en afstand af halvanden meter fra hinanden. Grænsen for hver af dem skal stige over bakken ti centimeter. De lagde lange grene og stave, som bør holde hele strukturen.

Den store fordel ved sådanne senge er deres pleje og høst. I denne og i en anden sag, en person får træt en masse mindre, fordi alt er i armslængde og kræver ikke en konstant hældning til produktet eller andre handlinger.

såning

Når senge blev sat op, med det samme klar til såning. Ikke forsinke, at der ikke være tør. Frøene blandes med hinanden, og små - og selv med jorden.

Såning foregår i lag. Nederst er den bedste græskar, solsikker, kål og ærter og bønner. Grøntsager med lange rødder - gulerødder og persille-god slå rod i midten, sammen med zucchini. Under væksten vil de udtrække vand "naboer". Tomater, agurker og salater - lidt højere. Og i toppen - de planter, der kan tåle tørke. For eksempel, jordnødder. Brøndene gør en pind og hver anbragt to eller tre frø.

Efter at have læst denne artikel, du har lært, hvem Z. Holzer, et bidrag til udviklingen af landbruget har gjort det ved at udvikle sin unikke økologiske system. Vi regnede ud, hvordan man kan skabe en seng af Sepp Holzer, hvad det er nyttigt for en person, og hvad deres generelle fordel. Et sådant system af landbruget er designet til ikke blot forbedre livskvaliteten for vandrende landmænd, men også for at hjælpe menneskeheden til at genskabe forbindelsen med naturen, og lære at komme væk fra det hele, at det kan tilbyde, og dette, tro mig, er ikke lille ressourcer, når at disponere over dem klogt og lære ikke kun tage, men også til at give alt, hvad der er unødvendig og overdreven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.