Nyheder og SamfundNatur

Bobcat: beskrivelse, livsstil og levested

Bobcat - det er et smukt dyr, der lever i naturen på den østlige og vestkysten af USA, det sydlige Canada og det centrale Mexico. Folk ofte holde på hendes jagt, fordi befolkningen er høj, og der er intet forbud mod at skyde.

udseende

Dette dyr er ellers kaldes rød los. I længde den når 50-80 centimeter. Højden - 30-35 centimeter. Bobcat kan veje fra 6 til 11 kg.

Selv farven på hendes hår rødbrun med en grå skær, er der også helt hvide eller sorte individer. Det er meget lig den europæisk los, men ikke så stor. Paws i hendes kortere og smallere. Om vinteren de er omfattet af lange og tykke hår, som giver dyret mulighed for at bevæge sig gennem dyb sne.

Ved den indre korte side og en krum hale bobcat har en hvid varemærke. Halen har en længde på 20-35 cm. Hendes hoved er rund, næsepartiet er kort. Ved enderne af ørerne er en pensel. Langs kanterne af næsepartiet vokser tyk pels til dannelse whiskers. Skure bobcat, hvis offentliggørelse er, i denne artikel, i foråret og efteråret. Uld hendes bløde, silkeagtig.

der spiser

For at brødføde sig selv, det er et vildt dyr går på jagt. Bobcat angriber altid bagfra. I første omgang sniger hun lang tid for sit offer, og når kravler i en afstand af et spring, kaste sig over det og dræber. Til dette formål er det bider gennem halspulsåren eller blot bryder hans hals.

Det meste af kosten bobcat op harer. 1/3 af sin magt - det er jordegern, pindsvin, mus, egern, markmus og andre små gnavere. Nogle gange er det angriber rådyr, geder og selv hunde og katte. Selvfølgelig gør de los angreb på kvægavlere ikke kan lide, så de bytte om det. Således bliver de ejere af værdifuld pels.

I sulten tid bobcat kan have insekt, flagermus, slanger, plante frugter. Nogle gange har hun til at spise ådsler eller stjæle bytte fra jagt fælder. Jo mere mad, jo højere antallet af bobcat. Det afhænger af denne faktor og dens mag. Hvis maden er lille, mellem individer forekommer hyppigt kæmper. For en voksen mand tilstrækkelig del - 2,5-3 kg. Nogle gange spiser han 5-6 kg. Og lignende parametre rovdyr spiser mere.

En kanin er nok voksne til 2-4 dage. Roe bobcat alene vil overvinde i 3-4 dage. Men i løbet af slagtekroppen sikahjorte bliver nødt til at arbejde i 1,5 uger. Bobcat starter ikke jagt, før de er færdig hans tidligere produktion. Forbliver hun nogle gange gemmer sig i jorden. er det ofte nødvendigt at køre væk fra deres område ræve og jærv, der stræber efter at spise kød udvindes det.

livsstil

dette dyr kaldes ofte en los i Nordamerika, selvom hun bor ikke kun der. Generelt kan denne los lever i ørkenen, og i marsken, og i klipperne, og i lavlandet. Det betyder ikke forvirre endnu mere sne. Den vigtigste levested - en rødgran-gran skove. Taiga, steppe og tundra, også er egnet til bobcat.

Mød den dag, det er næsten umuligt, fordi jagt det ud tidligt om morgenen eller sent om aftenen, i skumringen. Selv om vinteren kan det gå på jagt i løbet af dagen. Men ikke kun det los jagt, men også i hvile. Til dette formål, hun vælger de velkendte steder og ofte går de samme det godt forældede metoder. Ofte er los, hvis offentliggørelse er i denne artikel taget i træerne. Der kan hun gemme sig for forfølgelse. Fra fare bobcat kører store spring eller klatrer højere. Til jagt lykkedes, dette dyr har alt hvad du behøver.

Dette er en kat

Muskuløs krop og stærke ben gør det muligt at hoppe over høje forhindringer og hoppe frem over lange afstande. Fremragende syn og fremragende hørelse gør det muligt at spore bytte. Selvom lugtesansen bobcat svag. Skarpe kløer gennembore offeret og ikke lade hende gå. De hjælper også til at klatre i træer. Mens jagt los skjule deres spor. Hun går, krydser benene for at efterlade så lidt som muligt udskrifter.

Bobcat, hvis offentliggørelse er præsenteret i denne artikel, kan arrangere en tilflugt i lavningerne blandt klipper og buske. Deres adfærd, det ligner en huskat. Hvis dyret er vred, hans ører fastgjort, og halen går fra side til side. Interessant, kan det losser killing tæmmes. Hvis du tager det ind i huset bare en baby, vil han vænne sig til mennesker og vil være noget af en hjem.

Personlig rum

Bobcat - en ensom dyr. Hanner og hunner deler det område, hvor de bor alene. Men i det område af en mandlig kan leve hunner med kalve. Deres landdyr mærket med urin og afføring, samt den venstre klo mærker på træerne. Hannen kan være det område på 100 kvadratkilometer. Hunnerne besidder mindre areal - 50 kvadratkilometer. Hvis hunnen er klar til at avle, duften af hendes urin ændringer, da den anerkender den mandlige.

reproduktion

Dette sker normalt med påbegyndelsen af foråret. Hvis du er klar til at parre alle kvinder, der er bosiddende i det område af en mandlig, vil han parre sig med alle. Under graviditet, der varer omkring 53 dage, kvindelige forbereder et tilflugtssted for dem selv og fremtidig rysyat. Hans hule det tæpper af mos og blade. Lynx killing umiddelbart efter fødslen blinde og hjælpeløse. Åbne øjne i babyer 7-9 timer.

Rysyata fodre på modermælk i løbet af 2-2,5 måneder. Bare et kuld født til 6 børn. los killing behov for pleje. Mor tålmodigt tager sig af ham, slikke, varm, hjælper til at undgå faren. Hvis hulen, hvor moderen med rysyatami, fundet fjenden, vil det tage børnene til et sikkert sted.

omsorgsfuld far

Mens killinger ikke har åbnet hans øjne, faderen har ingen ret til at komme til internatet. Men så snart de begynder at spise på egen hånd, han tager sig af næring af mor og barn. Alle mandlige feeds den kvindelige og unge, der er på sit område. Og han ikke kun producerer mad til børnene, men også deltager i deres "uddannelse". Familie bobcat holdes sammen. Over tid, omkring seks måneder senere, moderen lærer sine killinger at jage. Det gør den ved eksempel. Voksne anses for at være personer, der har nået et og et halvt år.

I naturen, i bobcat har fjender. Denne store rovdyr. Men mennesket dræber disse smukke dyr af hensyn til en smuk pels. Måske skulle det ikke gøre det, fordi ellers befolkningen vil blive reduceret, og bobcat forsvinder fra vores planet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.