Sport og FitnessUdstyr

Hvordan man vælger et spor cykel?

Spor cykel er primært designet til sport kørsel. Den mest alvorlige konkurrence, berømte løb cykel holdt på denne tohjulet transport.

Hvad er sporet cykel? Billeder i materialet, vil hjælpe med at bestemme de tohjulede køretøjer i denne kategori.

Lav landing, en særlig ramme geometri, brug af specifikke hjul, gear og bremsekabler komponenter - alt, hvad der adskiller spor racercykel fra de sædvanlige modeller for os alle. Det er, fordi det vil være vanskeligt snævre fokus begynder cyklister bruger cyklen til en konventionel, langsomme ture.

Hvad er sporet cykel?

Som allerede bemærket, spore modeller adskiller sig fra turist, bjergene og bycykler, designet til pendling. Lad os se på funktioner i sport cykler:

  • letvægtsramme, hjul, lette vægt kernekomponenter;
  • hjul fortrinsvis i form af et vædderhorn;
  • smal fælgen og dækket;
  • Forgaffel lavet af kompositmaterialer;
  • fravær bevægelig suspension.

Spor cykelstellet

Under turen til de sportslige modeller af rytterne nødt til at trække kroppen langs kroppen ramme, hvilket forbedrer aerodynamikken. I en sådan situation øger ansvaret for forvaltningen af cyklen. Hertil kommer den faktor af hastighed.

Moderne low-end modeller har primært aluminium stel. Dog nødvendigvis sådanne opløsninger kombineres med en carboxylsyre forgaffel, som påvirker den samlede reduktion i vægten af cyklen.

Spor cykel med en ramme af kulfibre tillader komfortabel dæmpning føler, når bevægelse. På grund af de høje lønomkostninger i produktionen af sådanne modeller dyrere end aluminium. Niveauet af komfort ved kørsel her afhænger i høj grad af udformningen af rammen og vaner en bestemt landing. Så du skal ikke foretage forhastede beslutninger og ubetinget prioritere kulfiber.

Som for titanium rammer, der kombinerer styrken af stål og letheden af kulstof, er materialet stadig betragtes eksotisk. Hvis ikke for de høje omkostninger faktor, ville producenterne sikkert have taget det om bord. Men baseret på den pris, titanium rammer er stadig kun tilgængelige for udvalgte kunder.

Generelt hvis du ønsker at maksimere letvægts holdbart spor cykel, anbefales det at give fortrinsret til carboxylsyre ramme. Når du har brug for at komme til rådighed for high-speed cykel til at opretholde en god form og køre i din egen nydelse, nok til at bruge penge på en ramme af aluminium.

hjul

Tilsvarende ramme, spore hjul på en cykeltur og bestemme kvaliteten af sensation under bevægelse. Udvælgelse af de mest lette fælge giver en hastighed løft. Letvægts dæk giver god håndtering og følsomhed til sporet.

Ved at købe det første spor cykel, bør give fortrinsret til den model, som den højeste kvalitet hjul. Deres værdi er i den kategori af cykling er en imponerende del af den samlede pris på cyklen. Derfor geninstallere bedre hjul med tiden kan koste endnu mere.

størrelse

Udvælgelse af de cykelindstillinger efter kroppen er meget vigtigt, når du vælger et spor model. Under ingen omstændigheder bør ikke købe en cykel med for samlet en petite ramme, der fokuserer på en mere rimelig pris. Kun behørigt valgte størrelse vil gøre det muligt at føle sig godt tilpas under turen og grundigt nyde en ny hobby.

frame parametre måles i centimeter. Dog kan nogle producenter tilbyder forskellige muligheder målinger. Som en retningslinje, er det tilstrækkeligt at anvende specielle tabeller, hvilket indikerer overholdelse af de anatomiske krop frame parametre. Ideelt set er det bedre at være i stand til at cykle et personligt eksempel ved at vedtage en ordentlig pasform.

komponenter

I øjeblikket er markedet domineret af nogle få producenter af transmissionskomponenter og bremsesystemer til track cykler. Dette frem for alt SRAM, Shimano og Campagnolo.

Begyndere bør fokusere på cykler, der er afsluttet med produktionsbudgettet mærke Shimano. I tilfælde af komponenter SRAM og Campagnolo kan opnå forbedrede driftsparametre og lette cykel til en fantastisk pris.

Stjernerne

I sporet cykling er mest almindelig dampsystem af stjerner på 34 og 50 tænder. Denne mulighed gør det lettere at overvinde den jord, hvor sporet går skarpt op ad bakke. Erfarne ryttere foretrækker et system med tandhjul 53 og 39 tænder, der tillader at udvikle højere hastighed.

På sporet modeller er ofte installeret tre stjerner. Men oftere de afløses af mindre og lettere systemer, der giver omtrent samme hastighed rækkevidde, mens på samme tid let at bruge.

Som et resultat,

Når du vælger et spor cykel vigtigere - ikke haste til at købe de mest komplekse modeller. De fleste af de funktioner vil være nytteløst i løbet af kørsel på indenrigsruter.

Udvikling af din egen kørestil giver den efterfølgende mere detaljeret tilgang til spørgsmålet om valget af en passende model. På et tidspunkt oplevet ryttere købt dele hver for sig, hvilket gør det muligt at indsamle præcis den cykel, der vil bidrage til at nå disse mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.