Sport og FitnessUdstyr

Påhængsmotor russiske produktion: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Påhængsmotorer i USSR, Rusland i stor efterspørgsel i hele verden. De største producenter anses for at være af "Vortex" og "Strela". Power parameter i meget anderledes model. Havefræsere enheder er ofte installeret i den manuelle type. Konnektorer mødes overgang og trin type. Feature modeller tidligere anset forstærket palle. Deadwood indstillet som en switch, og uden dem. Det er også vigtigt at bemærke, at moderne enheder er udstyret med høj kvalitet løbehjul. For at få en god aftale på dette område, bør betragtes som de mest populære modeller og forstå deres fordele.

Beskrivelse af "Nara" modeller

Påhængsmotorer russisk produktion af "Nara" anmeldelser tendens til at få positiv karakter. Blandt funktionerne i ændringen er det vigtigt at bemærke et kvalitativt skridt stik. Den lodrette aksel i dette tilfælde er sat til 2,3 cm. Reserve magt båd motor er 13 kW. Vand pumpe er ikke leveret af producenten i modellen. Det er også vigtigt at bemærke, at indretningen bruger en lille vinge. Ifølge kunderne, enheden leveres af serien er fantastisk til fiskerbåde. Er disse påhængsmotorer i den russiske fremstilling (markedspriser) i niveauet 11-12 tusind. P.

Oversigt over påhængsmotorer "Whirlwind 32"

Nævnte påhængsmotor har mange fordele. De første købere bemærkede den høje Stroke. Reserve kraftenhederne er 10 kW. Pinion, er den model, designet til tunge belastninger. Brændstofforbruget af motoren er lille. Starteren bruges med affjedret. Hvis du mener de kundeanmeldelser, drivakslen wedge sjældne. Link blok i dette tilfælde ikke er fastsat. Dødt installeret konventionel type. Transmission af modellen nej.

kølesystem af motoren af serien typen af anvendt vand. Låsestangen anvendes med en bred flange. Mange købere siger, at rorpinden drives normalt, selv ved høj hastighed. Bakgearet mangler. Fjederen anvendes med pumpen, og stangen er forbundet til pumpehjulet. Skruer anvendes i modellen af høj kvalitet. Der bør skabes gennemsigtighed ved modifikation af markedet inden for 16 tusind. P.

Specifikationer Model "Whirlwind 33"

Denne motor er produceret med en enkelt løbehjul. Hvis du mener de kundeanmeldelser, den når en maksimal slaglængde på 44 mm. Stem otkidki ikke givet. Starteren anvendes med en mekanisk kontakt. Tiller i modeller i denne serie er lykkedes ganske komfortabelt. Det er også vigtigt at bemærke, at den har to gear. For anvendte redskaber dødt. Propellen er placeret i den nedre del af strukturen. Komfur om Deadwood stand til at modstå store belastninger. Hvis du mener de kundeanmeldelser er pumpen designet til højt tryk. Thrust blok i modellen nej. Foråret er placeret direkte under dødt. Det bør være i vores tid model i området på 13,5 tusind rubler.

Anmeldelser af "Arrow" enheder

Nævnte udenbords russiske produktion er kendetegnet ved høj Deadwood. I dette tilfælde er gearet forsynet med holderen. Hvis du mener de kundeanmeldelser, kontakten fungerer fint. For mindre fartøjer model passer godt. Det er dog vigtigt at bemærke, at der er en kort rorpind motor. Når store bølger administration er stærkt reduceret. Starteren anvendes i modifikationen af kontakttypen.

Skift det er ved siden af gearkassen. Hvis du mener de kundeanmeldelser er pumpehjulet fjernes uden problemer. Front gearmotor udelukkende er fremstillet af rustfrit stål. Vandpumpe, er modellen udviklet til 2 bar. Kardanaksel bruges med et hoved. Deadwood af modellen er forsynet med høj kvalitet affjedret, og bakken er tilgængelig med en lås. Det står i dag som en motorbåd i området på 13 tusind. P.

Beskrivelse "Breeze" modeller

Denne nye påhængsmotor russiske produktion har en temmelig høje indstillinger. modifikation kapacitet er 13 kW. I dette tilfælde stempelslaget længde er højst 35 mm. Bakken enheden er beskyttet bred plade. Pinion er placeret under lås. Brændstofforbruget af motoren af nævnte korte serier. Hvis du mener de kundeanmeldelser, propellen er i stand til at modstå store belastninger. Direkte til rorpinden er beregnet til 3 bar.

overophedning i motoren der er et system. Stik fabrikanten indeholder trin type. Boks fejlkommunikation. Fiksersalte for dødt anvendes med omskifteren. Spring, er den model, der anvendes i lav ledningsevne. Thrust side hun er fraværende. Disse er dyrere påhængsmotorer fremstillet i Rusland. Priserne svinger omkring 14-15 tusind. P.

Motorer "Neptun 23"

Denne motor af den russiske produktion sker med en lang rorpind. Spændeindretningen er fastgjort til stativet. Etableret model af denne serie med hjælp fra pallen. Hvis du mener de kundeanmeldelser er det styret af motoren uden problemer. I dette tilfælde bliver trinnet stik anvendes, og det drejes gennem en adapter. Straks holderen monteret trykleje. Hvis du mener de kundeanmeldelser bliver vandpumpen designet til højt tryk. Drivakslen anvendes med en diameter på 2,2 cm. Deadwood er brugt, er helt kompakt. Det bør præciseres, motor cirka 13.800 rubler.

Specifikationer Model "Neptun 25"

Denne motor russisk-made fremstillede affjedret drev type. Tiller, er modellen forbundet direkte til racket. Hvis du mener de kundeanmeldelser, de stik pauser er meget sjældne. Klemmen i dette tilfælde er under disken. Otkidki holder i motoren i denne serie mangler. Stammeblokken transmission af modellen er ikke givet. Pumpehjulet anvendt i udstyret er ganske bred, og bakken er godt beskyttet. Den bagbinde af drivakslen har en diameter på nøjagtig 3,4 cm. Skal motoren på markedet for omkring 14.400 rubler.

Anmeldelser af "Neptun 30" enheder

De udenbords russiske produktion står bred holdning. En palle beskyttet i dette tilfælde pladen. Begrænsning modifikation styrke svarende til 13 kW. Til gengæld stempelslaget er ikke mere end 30 mm. Tiller er designet til højt tryk. Hvis du mener de kundeanmeldelser, starteren er ret enkel at konfigurere. Stik i modifikationen, er der kun én. Klemmen er fastgjort under styrestangen.

Det er også vigtigt at bemærke, at denne båd motor bruges høj kvalitet stangholdere. Deadwood er på ambolten. Hovedakslen har en diameter på 1,3 cm. Beskyttelsessystemet leveres af en motor overophedning vand type. Den bruges Løberen er ikke meget bred. Det bør være en model i denne serie ca. 13,5 tusind. P.

Beskrivelse "Volgar 15" modeller

Sagde påhængsmotor russiske produktion er meget populær i første omgang på grund af den høje rist. Også modellen anvender en kvalitet lås otkidki. Hvis du mener de kundeanmeldelser, kan starteren fjernes uden problemer. Forbindelsesindretning har et trin type. En skovlhjul placeret umiddelbart bag brændstofpumpen. Pallen er beskyttet af et komfur.

Dødt fra denne serie motor bruges med puden. Hvis du mener de kundeanmeldelser er startmotoren konfigureret uden problemer. Stamceller transmission konfigureret holder. Hvis vi taler om de ulemper, er det vigtigt at bemærke, at modellen er sat svag støtte skaft. Vand pumpe i apparatet er ikke beregnet til højt tryk. Impeller fabrikanten er forsynet med en stål flange. Drivakslen har en diameter på kun 1,2 cm. Køb model denne serie kan være så lav som 13.200 tusind. P.

Oversigt over påhængsmotorer "Volgar 23"

Motoren er fremstillet med en enkelt holder. Hvis du mener de kundeanmeldelser er styrestangen i enheden styres meget godt. Men manglerne ved modellen stadig er til rådighed. Først og fremmest ejere klager over den langsomme hastighed af stemplet. Otkidki holder er forsynet med en kort stilk.

Drivakslen anvendes i apparatet uden trækkraft. Transmission ikke er tilvejebragt i modifikationen af fabrikanten. Spring, er modellen ikke beregnet til tunge belastninger. Pinion anvendes 3,3 cm i diameter. Starter anordning anvendes med en manuel omskifter. I dette tilfælde er klemmen monteres uden håndtag. Det bør være motoren i denne serie i vores tid ikke mere end 15 tusind. P.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.