ModeTøj

Frakke i et bur - med hvad skal man bære? Mode tøj

Et frakke i et bur er altid stilfuldt og originalt. I klædeskabet af modekvinde skal nødvendigvis være til stede sådan en udsøgt ting. Anbefalinger om valg af tøj til at skabe det ønskede billede afhænger af trækets egenskaber, stilen og længden af frakken. At lave en stilfuld bue med enhver model af dette ydre beklædning er let. Du skal huske nogle enkle regler og lytte til fagfolkets mening. Artiklen vil give svar på spørgsmålene: "hvordan man vælger den rigtige frakke i et bur", "hvad skal man have på denne garderobe ting", "hvilket tilbehør man skal vælge."

Hvordan vælger man en plaidcoat?

For korrekt valg af et frakke i et bur skal du være opmærksom på funktionerne i figuren. Ejere af slanke former kan ikke være særlig forsigtige. De har lov til at bære nogen modeller af overtøj, der ikke er bundet til burets størrelse, farve, længde og stil.

Men hvis pigen er for elegant og miniature, bør hun undgå store udskrifter og lyse farver. Det er et valg for en sådan fashionista at stoppe på et lavt bur af neutral skygge.

Ejerne af storslåede former skal bære overklæder med en mellemstor print. Farver bør ikke være for lyse. Det er bedre for de fulde piger at vælge en fashionabel frakke af en semi-monteret silhuet, den anbefalede længde af det ydre tøj er op til midten af kalven.

Piger med en tynd talje og afrundede former skal være opmærksomme på modeller i retrostil med fint print.

Lovers af de originale buer kan vælge en bulk-rutet over-the-top frakke. I dette tilfælde skal du være opmærksom på tilbehør - de bør være meget præcise.

Piger, der foretrækker elegante klassikere, ønsker at have en garderobe i deres garderobe. Et sådant beklædningsgenstand vil ikke blot udføre en praktisk funktion, men vil også give løgets originalitet og stil.

Sort-hvid celle

En fashionabel frakke i sort / hvid bur vil se godt ud i kombination med en hvid skjorte, mørke jeans og hvide konverteringer. Denne outfit bliver stilfuld og samtidig praktisk.

Effektivt ser det ud som en kombination med en kjole af rød farve. Især hvis du supplerer bue med sorte golf- og ankelstøvler af samme tone.

For at opnå et tilbageholdende billede anbefales tøj i et sort-hvidt bur at blive kombineret med sorte tynde bukser, en rød bluse og de samme botilioner.

Om aftenen kan du gå ud på en tur, der består af dette ydre beklædningsgenstand, en kort sort kjole, mørke strammebukser, ankelstøvler og en bred hat.

For at skabe et romantisk billede, skal du kombinere en efterårskjole i et bur, en blå kjole og sko-båse af samme farve. Det anbefales at bruge i denne ensemble overdragt med stor print.

Skotske celle

Frakke i skotsk bur er godt kombineret med forskellige universelle mørke tøj. For eksempel vil billedet se stilfuldt ud, hvor en sort sweater eller en turtleneck, jeans eller skind af samme farve og mørke støvler eller ankelstøvler er arrangeret. Tilsætningen af en bue kan være en hat med smalle marginaler.

Frakken i det rød-sorte bur er godt kombineret med denim på denim. Du kan skabe et udsøgt billede baseret på et sådant element af yderbeklædning og beige eller cremede farver.

Checkerede frakker af forskellige farver

Rød kvindelig frakke i buret er et klassisk element i garderobeskabet. Det kan kombineres med jeansbukser skinnie, sweater, massive sko og en hat. Alle yderligere komponenter i dette sæt skal være sorte.

For at skabe et dristigt billede, skal du lægge på rødt ternet ydre beklædning sammen med en sort skjorte, blå jeans og burgundy-konverteringer.

En lys beige frakke i et bur er godt kombineret med en række tøjelementer. Det ser især imponerende ud i ensemblet med brune bukser, en sort sweater og ankelstøvler af samme farve.

Det ser en fantastisk kombination af bourgogne eller kirsebær kjole med direkte skåret, brune støvler og den samme frakkefarve i buret.

Den grå frakke ser imponerende ud, hvis den medbringer brune bukser, grå cardigan og de samme sko.

Kort plaidcoat

En kort rød kappe i buret ser ekstravagant ud og kombineret med sort shorts, skjorte, støvler og en hat af samme farve. Du kan bære grå strambukser.

En anden bue med et sådant element af yderbeklædning er hans ensemble med en denim kjole og brune ankel støvler.

Blå ternet yderbeklædning af kort længde skal bæres med blå jeansbukser, en mælkfarvet sweater og hvide snickers. Det resulterende billede vil være lyst og stilfuldt.

Brun eller mørkt beige yderbeklædning i buret bør kombineres med blå jeans, en hvid turtleneck og brune ankel støvler.

Sort-orange bur vil se godt ud mod en hvid turtleneck og grå jeans. Som supplement til ensemblet følger brune sko.

En grå kort frakke i et bur burde bæres med sorte bukser, en bourgogne sweater og de samme botilioner.

Overtøj i lilla farve vil se godt ud, hvis du bærer den med en blå skjorte, sort jeans og massive støvler af samme farve.

Valg af tilbehør

Hovedregelen ved valg af tilbehør til et frakke i et bur - farvningen af yderbeklædning skal være dominerende. Farven på denne garderobe er selvforsynende, så funktionen af tilbehør er laconisme og funktionalitet. De bør ikke være dekoreret med paillettes, rhinestones, stones eller catchy clasps. I tilfælde af en plaidcoat bør tilbehør ikke være noget at fremhæve. Deres formål er at supplere det allerede levende billede.

Hvordan vælger man det rigtige tørklæde til en ternet pels? En umiskendelig mulighed er et one-color tilbehør. Dens farve bør falde sammen med den lyseste skygge, der findes i trykket af yderbeklædning. Det vil være interessant at se et tørklæde, hvis mønster gentager mønsteret på frakken, men har en mindre cellestørrelse. Dette tilbehør skal være bredt nok. Et tørklæde-ok er egnet til en ternet pels, som om nødvendigt kan sættes på som en hat.

konklusion

Nu ved du hvordan man vælger den rigtige frakke i et bur, med hvad man skal have på dette yderbeklædningsgenstand og hvad tilbehør til at skabe et stilfuldt og originalt billede. Med tillid kan det hævdes, at en frakke i et bur er en integreret del af enhver fashionabel garderobe. Denne ornament, som er blevet en klassiker, er elsket af designere og vil være til stede i lang tid på modeshows. De billeder, hvor der er en plaidcoat, ser altid fashionable og effektive ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.