Sport og FitnessKampsport

Wrestling WWE. Historie og legender

Brydning dag kaldet teatralske iscenesættelse kampen i hvert spil, som vinderen er forudbestemt på forhånd. Efter brydning begyndte at vinde popularitet i hele verden, især i USA, Mexico og Japan, det skabte en lang række organisationer, der udfører wrestling show. Disse organisationer blev kaldt "forfremmelse" og den største og mest populære blandt disse var WWE - World Wrestling Entertainment fra USA.

Med sin rige historie, WWE wrestling oplevede under sin eksistens som en periode med velstand og tidspunkter af glemsel. Hvis du dykke ned i historien, kan vi lære mange interessante fakta om denne populære blanding af kamp og show.

Oprindelsen af WWE wrestling tager i januar, 1960 tredje år - det var dengang i Toronto tog kampen om titlen på den version af NWA, som kom sammen sværvægtere Tez Lou og Baddi Rodzhers. I denne kamp, han besejrede Lu Proc, men ikke alle, har anerkendt hans sejr. Senior Vins Makmahon og Raymond Mondt, der tjente som en af initiativtagerne NWA kontorer, ikke blot ikke genkende Teza den nye mester, men trak sig fra denne organisation, har dannet Open World Wrestling Federation (WWWF) og meddelte, at den Champion Baddi Rodzhersa.

I slutningen af halvfjerdserne i forrige århundrede omdøbt WWWF verden Wrestling Federation (WWF). Denne periode er en forudsætning for begyndelsen af den gyldne æra af brydning WWE. Den udbredte popularitet af wrestling mestre tage på såsom The Iron Sheik og Hulk Hogan, der senere blev en berømt Hollywood-skuespiller.

I 85:e år brydning WWE tager på et nyt format af hans show, kaldet WrestleMania. Fra dette punkt af brydning i stigende grad omtalt som fortilfælde op til dette show - sport underholdning. I løbet af denne periode, er der en række af brydere, der er blevet ikoniske krigere i fremtiden. Blandt dem er den Ultimate Warrior, Rendi Saveydzha, Jake Roberts, Bret Hart, Shona Mayklza, Marti Dzhannetti, Jerry Lawler, Harley Race, Rick Rude, og mange andre, men det vigtigste stjerne af føderationen dengang fortsætter med at være Hulk Hogan.

I 93:e år omkring World Wrestling Federation, en kæmpe skandale bryder ud - Hulk Hogan til at forlade forbund på grund af brugen af ulovlige steroider. På grund af dette, Vins Makmahon formelt nægter at arbejde som præsident for WWF og føderationen ledes af sin kone, Linda. På det tidspunkt, The Undertaker, Diesel, Shon Mayklz og Bret Hart er de vigtigste stjerner af WWF. Randy Savage og "prokolovshiysya" Hulk Hogan gå til en anden føderation Wrestling, WCW, hvor han arrangerer med Scott Hall og Kevin Nash gruppe kaldet "Ny Verdensorden". Mellem de to sammenslutninger af brydning begynder hård konkurrence, kaldet journalister "krig på mandage" - show «Monday Night RAW» og «Mandag Nitro», organiseret af denne føderation, har kæmpet for retten til at gå på prime-time amerikansk nationalt tv næsten hver mandag. WWF Golden Era slutter efter "Montreal bruddet", og kommer Attitude Era.

I løbet af denne periode, organisationen WWF mister retten kaldet Wildlife Fund verden (World Wildlife Fund) , og det blev omdøbt World Wrestling Entertainment (WWE). WWE wrestling regler blevet strengere, og kampene selv - mere dramatisk. Som et resultat, beskueren begynder at leve sig ind i sådanne fremtrædende krigere fra den tid, ligesom Stiv Ostin og Vins Makmahon. Deres første kamp en på én for første gang i lang tid overhalet bedømt show WCW. Snart WWE kampe er ved at blive så populær, at helt overskygge sin konkurrent og WCW blev tvunget til at erklære sig konkurs.

I vor tid har WWE wrestling blevet en verdensklasse show og stadig bringe deres ejere en masse penge. Navnene på disse krigere som CM Punk, Dzhon Sina, Triple Eych og The Rock er kendt langt ud over USA, og kæmper med deres deltagelse, de ser tv-seere over hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.