Sport og FitnessKampsport

Lomachenko Basil. Man, ændre historien om boksning

Ukrainsk boksning som arving af den sovjetiske skole af denne sport, og i dag er kendt for fremragende atleter. Deres præstation er svært at overvurdere, fordi de krigere vinder og har vundet store internationale turneringer, bliver mestre i amatører og professionelle konkurrencer. Og en af boksning dygtigste talenter i Ukraine i dag er Lomachenko Basil.

Fakta fra biografi

Basil blev født Lomachenko 17 februar 1988 i Odessa-området (by Belgorod-Dnjestr). I første omgang, hans far var træner Anatoly Lomachenko, og efter - Iosif Kats. Han er uddannet fra South ukrainske stat Pædagogiske Universitet. K. Ushinsky. Han er gift og har to børn (søn Anatoly, Victorias datter). Forfølge en hobby kaldet biler, læse bøger og fodbold.

De første skridt i boksning

Klasser starter tvekamp for den unge ukrainske havde i 1994. Det var dengang Lomachenko Basil begyndte at træne og spille for sport samfund "Kolos". Selv da blev hans flid observeret trænerstaben af klubben.

Karriere i amatører

I 2004 ved EM, der blev afholdt i Saratov, fighter vandt førstepladsen i kategorien op til 46 kg. På samme turnering, blev han tildelt som den bedste bokser mindeværdige kop. Og et år senere blev Basil mester i Ukraine blandt voksne i vægtklasse op til 51 kg.

I 2006 Lomachenko Vasily Han vinder verdensmesterskabet blandt juniorer.

I 2007 atlet vandt turneringen til minde om Semena Trestina; i VM-finalen, som blev afholdt i Chicago, bliver det andet, mister kun Albertu Selimovu i den afgørende kamp.

Dette blev efterfulgt af sejr i det europæiske mesterskab, som var mødested for den engelske Liverpool. Lomachenko Vasily Han blev den første i kategorien op til 57 kg, og blev igen kåret som den bedste bokser af turneringen, uanset vægtklasse.

2008 var præget af, at de indfødte i Ukraine kunne blive en olympisk mester i Beijing. I den sidste kamp besejrede han franskmanden Basil Hedafi Dzhelhira. Desuden Lomachenko fået et andet prestigefyldte pris - Val Barker Trophy, tildeles den fighter teknisk.

En anden guldmedalje af den europæiske mesterskab ukrainske fighter fundet i 2009. I finalen besejrede han en bokser fra Rusland Sergey Vodopiyanov. I samme år, at blive den stærkeste bokser Lomachenko henhold til AIBA verden.

Desværre, i 2010 Basil på grund af en alvorlig skade er bag alle konkurrencer. Men efter et år med tvungen inaktivitet i 2011, med succes tilbage til ringen ved VM i Baku, hvor han igen bliver en vinder, men i vægtklasse op til 60 kg.

I 2012 Vasily igen bliver en olympisk helt, at vinde den anden guld i træk ved OL i London.

En total amatør karriere Lomachenko har 397 kampe, hvoraf han kun har tabt én.

Semi-kampene

Efter en triumferende march i flere år som amatør bokser Vasyl Lomachenko bliver en deltager i semi WSB ligakampe med hvilke og underskrevet en kontrakt. Hans nye klub er "ukrainske Atamans". Den cheftræner udpeges Mikhail Melnik. For første gang, "Atamanov" Lomachenko ind i ringen i 2013.

Den udfolde en pro

Utvivlsomt, de bedste kampe Vasyl Lomachenko forude. Men vi kan allerede nu sige med sikkerhed, at det er fuldt afholdt som en atlet og en mester.

26 Jul 2013 Vasily og hans træner underskrevet en kontrakt med den berømte salgsfremmende selskab Top Rank.

Om aftenen, Oktober 2, 2013 var en stor præstation i den ukrainske boksning. Fight Vasyl Lomachenko med slange Ramiresom endte med en sejr ved knockout unge mexicanere allerede i 4. runde efter et slag i leveren.

Denne sejr lov til at gøre Basil utrolige karriere spring: at gå i den anden professionelle kamp til kamp med mester Orlando Salido. Men historisk gennembrud kom ikke sandt. Mexicanske Lomachenko tabt på point, i henhold til beslutningen af dommerne. Det er værd at bemærke, at den erfarne mexicanske fighter gentagne gange brugte de beskidte tricks og stærkt påvirket den unge prætendent anderledes, er ikke helt korrekt metoder, såsom lave slag på hovedet og så videre. Dommeren gav imidlertid i ringen ved et mærkeligt sammentræf af databrud vedholdende lagde ikke mærke til.

Alligevel den længe ventede titel var ikke langt væk. I juni 2014 vinder Lomachenko WBO verdensmesterskabet bælte ved en vægt på 57,2 kg, slå amerikanske Geri Rassela.

I maj 2015 Kampen fortsætter, "Vasyl Lomachenko -. Gamaler Rodriguez" Alle påstande om den puertoricanske viste sig forgæves. Desuden er der i den syvende runde Rodriguez ned en gang efter en forpasset beats på ukrainsk lever og solar plexus. I det 9. runde kampen blev stoppet efter den succesfulde serie af strejker ved Lomachenko.

Den nærmeste fremtid ukrainske atlet

Den tredje titel forsvar Basil Lomachenko blive afholdt November 7, 2015 mod fireogtyve mexicanske Romulo Koasicha. Kampen vil blive afholdt i Las Vegas (Nevada, USA). Bemærk, at denne kamp vil finde sted inden for rammerne af den boksning aften vigtigste begivenhed, som er planlagt til at mødes i ringen Timoti Bredli og Brandon Rios.

Aktivt rygter om en mulig kamp mellem Lomachenko og cubanske Gilermo Rigondo. Men for nu, denne kamp har ingen officiel bekræftelse, men Rigondeaux angiveligt tilbudt ukrainere og en halv million dollars til kampen, vendte sig til ham gennem sociale netværk. Hvad sker der nu? Tiden vil vise. Vi, til gengæld ønsker den unge fighter fra Ukraine succes i ringen og lyse sejre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.