ForretningIndustri

Hviderussisk NPP idriftsættelse af den første enhed er planlagt til 2018

Strukturen i el-industrien af Republikken Belarus indeholder bestemmelser om import af elektricitet fra Litauen, Letland og Rusland. I 2020, hvor det vil blive vist på driftseffekt af den belarussiske NPP, hvis situationen ændrer sig.

historisk baggrund

Hviderussisk el udviklet inden for rammerne af et samlet system til modtagelse og distribution af el i USSR. Siden opløsningen af Sovjetunionen Hviderusland er ikke bygget en enkelt ejendom. Vi foretaget en modernisering af tidligere udnyttet.

I 1986, efter ulykken i Tjernobyl de værste konsekvenser af eksplosionen følte Hviderussisk SSR, alvorligt påvirket Gomel og Mogilev oblaster. For reference: Ukraine bestråling blev registreret i de områder af den 30-kilometer zone i Zhitomir og Kiev regioner har Russiske Føderation undergået en delvis stråling Bryansk region.

Spørgsmålet om opførelsen af den belarussiske atomkraftværk SSR overvejet tilbage i 90'erne i det 20. århundrede. Så spørgsmålet blev fundet ubelejligt for økonomiske og politiske årsager.

Diplomatiske beslutninger og officielle dokumenter

Republik vendte tilbage til spørgsmålet om opførelsen af et atomkraftværk kun i det 21. århundrede.

I 2006 eksperter besluttet på det område af et nukleart anlæg - er den Grodno regionen, 18 km fra Ostrowiec afvikling. Hviderussisk atomkraftværk på grund af de enorme investeringer ikke kunne bygges kræfter i republikken. Derfor, for at deltage i opførelsen af de tre lande blev inviteret Rusland, Kina og USA.

Under forhandlingerne om revisionen af USA og Kinas deltagelse i projektet, den russiske side udtrykte sin misbilligelse af sagen til fordel for tredjelande. Som et resultat af "diplomatiske forhandlinger" i fem år (fra 2006 til 2011.) Rusland tildeler $ 10 milliarder dollars lån til opførelse af atomkraftværker. Problemet blev endeligt lukket ved direkte forhandling VV Putin AG Lukashenko ved marts 2011. Samtidig meddelte endvidere, at Rusland enige med Hviderusland krævende offentlig auktion til indkøb af udstyr til atomkraftværker.

Opførelsen af den belarussiske atomkraftværk

Udgravning begyndte med udgangen af 2011. Processen startede efter undertegnelsen af dekret fra præsidenten i Belarus for antallet 499 "på opførelsen af den belarussiske atomkraftværk", som bestemt entreprenøren - JSC "Atomstroyexport" (et russisk selskab som en del af Rosatom).

I februar 2015 justerede deadline stationer starter: i 2018 skal sættes i drift enhed 1, i 2020 - den anden.

Til dato (april 2015) værker er på tidsplanen.

Udstyr leverandører bestemmes gennem åben budgivning. Naturligvis, nogle af dem har vundet virksomhederne i Hviderusland. Andelen af lokale forsyninger af 7,9%.

Den mest succesfulde i denne henseende - russiske selskaber. Handel Part vandt Ukraine (fx Energomashspetsstal allerede indstillet emne for de vigtigste cirkulationspumpe).

Til dato, mestrer 15% af finansieringen, 36% af de installerede ventiler og lagde 35% af beton (april 2015).

Hvad vil være det hviderussiske atomkraftværk (fotos)

Stationen vil være to enhed med VVER-1200/491, el for hver af dem - 1150 MW (med magt udnyttelse faktor på 92%). Varigheden af driften af reaktoren mellem brændstof belastning - to år.

Hviderussisk atomkraftværk vil operere på russisk brændstof. Spørgsmål om atomaffald vil blive engageret i Den Russiske Føderation.

Ifølge den strøm genereret af atomkraftværket, vil Belarus blive den tolvte af de atten lande i Europa, hvor at drive atomkraftværker.

land

Dannet med atomkraftværker, MW

1

Frankrig

66.177

2

Rusland

25242

3

Ukraine

13835

4

Tyskland

12709

5

Sverige

9769

6

Storbritannien

9203

7

Spanien

7395

8

Belgien

5758

9

Tjekkiet

3892

10

Schweiz

3430

11

Finland

2820

12

Bulgarien

2000

13

Ungarn

2000

14

Slovakiet

1844

15

Rumænien

1300

16

Slovenien

727

17

Holland

515

Sikkerhed på det belarussiske NPP

Stationen er bygget på en standard russisk projekt "NPP-2006" (det lagde forbedret teknisk og økonomiske resultater af den tredje generation af atomkraftværker).

Projektet planlægger gennemførelsen af alle IAEA anbefalinger til beskyttelse mod jordskælv, orkaner, tsunamier, selv en fuldtræffer af et fly. Funktion af denne atomkraftværk vil være oprettelsen af en ekstra fastholdelsesanordning (uden deltagelse af de mennesker) i kombination med det traditionelle. Hviderussisk atomkraftværk vil blive udstyret med et unikt objekt - en fælde smeltet nukleart brændsel. Det er stadig enestående i verden opfindelsen er, at niveau: ingen af de eksisterende atomkraftværker ikke har en sådan beskyttelse.

Personale til atomkraft i Hviderusland

Start stationen er planlagt til 2018, og er uddannet i dag. Som den belarussiske atomkraftværket er baseret på den russiske version af drifts- reaktorer, fremtidige specialister gennemgår uddannelse på Novovoronezh atomkraftværket. I Ural Federal University (Ekaterinburg) i september 1, 2015 de første 20 hviderussiske studerende studere på bachelor.

Ved udgangen af 2015, ledelse af Hviderusland garanterer, at det vil lancere sit eget uddannelsescenter for nukleare specialister. Hidtil har at arbejde på stationen under opførelse fagfolk inviteret fra andre lande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.