Sport og FitnessUdstyr

By cykel - det bedste middel til transport

I dag er mange svært at forestille sig livet uden cyklen, især fordi han ikke kun er en måde at komme rundt. Gennem det seneste årti, er der mange forskellige stilarter af bevægelse i denne transportform og cykling skating har endda blevet en form for en kunst.

I dag er cykling aktivt at udvikle, teenagere og unge mennesker er i stand til at gøre på deres cykler alle mulige tricks. Dog er små piger involveret i sådanne konkurrencer. Kvindelige halvdel af byen cykel foretrækker. Det er muligt at gå til købmanden, en tur til landet, hvis det er tæt. Under alle omstændigheder, ridende på denne transportform - det er en god kondition.

Det formål, som vil blive brugt cyklen, afhænger af hans valg. Den moderne marked tilbyder et rigt udvalg af teknikken.

De mest almindelige er cykler by med en aluminiumsramme og 26-tidyuymovymi hjul. Disse produkter har ikke et dyrt organ kit og bageste chok. Sådanne køretøjer generelt vælger kærester bare cykle, som de fleste.

Mountainbiking er foretrukket af folk, der kan lide at rejse med stil spor eller langrend, bevæger sig gennem skoven og land stier og veje. Nogle er involveret i det lange cykeltur med ekstreme op- og nedture. Her vil en almindelig bycykel ikke. Nødvendige udstyr, der besidder hastighed, som har en suspension ved de forreste og bageste hjul. For kørsel på asfalt mountainbike er bedre ikke at bruge. Sådan cykel normalt vejer omkring 10-15 kg, og den kan modificeres på forskellige måder.

Ah, her det kommer store by cykel på fortovet og er meget praktisk. Mange mennesker køber det til pendling til arbejde eller normal kørsel. Til denne transportform er karakteriseret ved lethed og funktionalitet. Nogle modeller er mere fokuseret på komfort, andre - på speed. Men på den ujævne vej eller i mudderet bycykel er bedre ikke at bruge.

Turist eller motocross cykel har en stor 26-28-midyuymovye hjul, der giver fremragende hastighed og hjul. Disse cykler er gode til asfalt eller komprimeret jord. De kan kaldes sport, da opførelsen af artikler (suspension gaffel og aerodynamisk fit) gør det muligt at nå høje hastigheder, selv på ujævne overflader.

Racercykler (by-) kan nå maksimal hastighed på flade veje. De har tynde hjul, der pumpes, således at friktionen af dæk på asfalt minimal. Disse cykler er meget lettere end andre cykeltyper, dog har ingen afskrivninger. De er ikke du vil passere på en dårlig vej.

valg af cyklen også påvirke menneskelig vækst og måde at køre.

Hver model af produktet er fremstillet med rammer, der varierer i længde og højde. Imidlertid typen af rammen er ikke særlig vigtig. Hvis en bycykel er for lille, er det muligt at hæve højere sædet, tilt rat, hvis store - kan du gøre det modsatte.

For de ældre eller for langsom drev produkter passer bedre til den korte ramme, for fans af tricks og hurtige bevægelser optimalt vælger cykler med lav ramme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.