InternetForum

Hvordan hjerter på tastaturet

Mange mennesker er aktivt bruger internettet, ofte spekulerer på, hvordan du udskriver brugerdefinerede tegn ved hjælp af tastaturet, for eksempel, hvordan man laver hjerter på tastaturet, smileys eller andre symboler. Faktisk alt er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast - en ikke-standard tegn, der bruges af mange, og gøre dem ganske reel og ganske let, du skal bare vide, hvordan det skal gøres.

Det siges, at personlige computere næsten siden begyndelsen af sin eksistens, massen havde evnen til at vise en langt mere forskellige karakterer, end kunne passe på et almindeligt tastatur. Kort sagt, hvis tastaturet er opstaldet alle de tegn, der kan vises, at det ikke ville passe på bordet. Til dato standard kodetabel tegn omfatter omkring en hundrede gange flere tegn end f.eks 20 år siden, og deres sæt på tastaturet i denne periode forblev næsten uændret. Mange ikke-standard tegn kan stadig blive vist på din computer kun med hjælp af forskellige former for støtte applikationer eller særlige procedurer.

Forstå hvordan man kan gøre de tegn på tastaturet, kan du sikkert kun godt at forstå processen. Denne artikel indeholder instruktioner om, hvordan man laver hjerter på tastaturet, som i væsentlig grad kan gøre livet lettere for dem, der for eksempel ønsker at gøre mere kreativ dit kaldenavn på de sociale netværk.

Instruktioner, hvordan man laver hjerter på tastaturet

Så skal du først åbne hovedmenuen af dit operativsystem. Du kan bruge tasten Win. Klik på "Alle programmer", skal du rulle ned på listen og vælg kolonnen "Standard". Dette afsnit også spoles frem næsten i slutningen, du behøver at udsætte på linjen "Service". Denne kolonne er et link til et særligt tillæg med titlen "Tegnoversigt". Du er nødt til at køre det - det var i vinduet i dette program har mulighed for at finde nogen tegn ikke kun hjerter. Her kan du finde hvordan man laver humørikoner på tastaturet, bemærker, flåter, forskellige matematiske symboler. Antallet og typen af tegn bestemt af antallet bliver tilgængelig på din computer fonte (som i øvrigt kan genopfyldes).

Så du åbner tabellen. Serienummer af hjerter i Unicode tabel - 9829, hvilket er næsten i slutningen af det. For ikke at spilde hele tabellen til slutningen, kan du gøre anderledes, ved brug af afkrydsningsfeltet "Avancerede indstillinger". Det skal sikres, at den rullelisten under overskriften "Character Set" er indstillet til "Unicode". Enter "Unicode Ranges" i "Gruppering" liste, kan du åbne et lille vindue med en liste over kodegrupper. Ved at klikke der på "Symboler og ikoner", vil du være i stand til at bringe til bordet er kun 12 tegn, hvoraf den ene vil og hjerte.

Dobbeltklik på symbolet kan du se den boks, der vises "for at kopiere". Det kan være mere eller mindre på samme måde at tilføje på dette område, og andre tegn, hvis du har brug for det.

Ved at trykke på "Copy", du overfører indholdet af feltet i udklipsholderen, i at skifte til en hvilken som helst applikation, herunder en teksteditor og en browser, kan du buffer fra computeren for at indsætte de kopierede ikoner. Du kan gøre dette ved at højreklikke eller tasterne Ctrl + V.

Der er en nemmere måde: kan du engang huske serienummeret på det ønskede tegn fra Unicode tabel, derefter bruge hjælpeprogrammet er ikke påkrævet. Ved at trykke på Alt-tasten, kan du indtaste det numeriske tastatur til serienummeret på tegn. Som allerede nævnt, har hjertet et serienummer 9829.

Nogle gange sker det, at en eller anden grund, behøver de tegn ikke på dine websider, hvis de er indsat i de ovennævnte processer. Blandt disse grunde kan være dårlig kombination koder kildekoden til et hypertekst dokument eller din computer. Så det er logisk at bruge "symbolske primitiver" - særlige sæt af HTML-tegn. For at vise teksten i hjertet side i kildekoden for at placere symbolet primitive ♥.

At sådanne metoder hjerter og andre symboler er indsat i teksten. Denne tekst forklarer, hvordan man laver hjerter på tastaturet, men skabelsen af andre karakterer er ens, i henhold til den samme ordning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.