Sport og FitnessFitness

Bold til fitness og motion med ham

Uanset om du laver sport derhjemme eller gå til gymnastik, for at du bruger en ekstra udstyr til større effektivitet af motion. Og en af de ganske lovende i det arsenal af en atlet er en bold til fitness. Ud over den brede vifte af mulige aktiviteter med ham en sådan assistent er nyttigt, selv for dem, der forbød mange typer af fysisk aktivitet. Men for at få det maksimale udbytte af brugen af dette udstyr, skal du finde ud af, hvad er de bolde til fitness, da de bør vælges.

Fitbol er en oppustelig gummibold, det kan være forsynet med håndtag eller præget overflade, og dimensionerne varierer. For brugeren er det vigtigt at afgøre, hvilken der passer ham - for dette er du nødt til at sidde på sådan en simulator er i stolen, og se, hvad vinkel er bøjede knæ: Det skal være direkte, dvs 90 grader. Udover størrelse, kan du vælge en anden elasticitet af gummi, men husk, at jo større værdi, jo sværere bliver det at gøre øvelserne, især hvis du er nybegynder.

Medicinsk bold bruges helt anderledes, mere som en vægtning agent alternativ til håndvægte, men med et stort potentiale. Det er lille og vejer normalt omkring halvanden kilo. Det er vigtigt, at overfladen ikke glider i hånden, og den gummi blev støbt.

Gymnastik bold for lille i størrelse, men lettere i vægt, og bruges i aerobic og fitness. Øvelser med ham styrke forskellige muskelgrupper og bidrage til at udvikle balance. Det er ønskeligt, at diameteren overstiger 25 cm, og vægt - 400 g

Polumyach er ikke så almindeligt som de andre versioner af dette udstyr. Han hjælper med at udvikle god koordinering og kan bruges til styrketræning. Særlige anbefalinger for valg ikke bare prøve at stå på det og finde ud af, om begge fødder er placeret.

Øvelser med bolden til fitness er meget varieret og velegnet til folk med ethvert niveau af atletisk træning. Hertil kommer, at sådanne værktøjer ikke tager meget plads, og kyndige folk finde ham og hjemmebrug. Således betragter vi forskellige muligheder for træning:

- Saml et vægtet bold til fitness og sidde på fitball, ben spredt skulder-bredde fra hinanden og ryggen lige, så lidt bøje kroppen bagover. Udvid dine arme foran ham med en vægtning agent, der forlader din albuerne let bøjet, træk maven og løft skuldrene. På inhalerer dreje kroppen til siden, forsøger at holde positionen af hofter og ben stabile. På udånder, langsomt, i to regninger, vender tilbage til udgangsposition. Gentag på begge sider i to passager af 10-12 gentagelser.

- Lig på fitball, med forsiden nedad, fødderne skulder bredde fra hinanden hvile på gulvet, hænderne bag hovedet. På udånder langsomt bøje tilbage, hvilket bringer bladet at bo på det maksimale punkt for fem konti, og derefter jævnt vende tilbage til sin oprindelige position.

- Sid på stor bold til fitness, at skubbe det, så ballerne lidt ikke nåede gulvet. På udånder, langsomt løfte kroppen til at spinde var en lige linie med hofterne, stramme dine muskler. På udånder langsomt tilbage til udgangsposition.

- Lig på gulvet på sin side, holde bolden mellem benene til fitness, vægt, som bør vælges på grundlag af din evne. Den ene hånd hviler på gulvet foran kroppen, den anden såret af hovedet, muskler tonet. På udånder langsomt hæve benene på bolden med 10 cm derimellem, derefter langsomt lavere indånding.

kan udvikles øvelser uafhængigt ved anvendelse af én eller flere kugler, og andet udstyr for bedre at træne forskellige muskelgrupper. Du vil sætte pris på bekvemmelighed og alsidighed af disse hjem træning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.