Sport og FitnessFitness

Ekspert mening om metoden "Revitonika". Negativ feedback, positiv feedback

De siger, at du ikke kan stoppe aldringsprocessen, men dette udsagn kan anfægtes, at anvende metoden med "Revitonika". Negative kommentarer om det er praktisk taget fraværende, og den positive påstand om, at det har hjulpet dem med at genvinde det ovale ansigt, fjern dobbelthage, glatte rynker.

Om "Revitonika"

"Revitonika" er en fysiologisk måde at forynge ansigtet og på halsen. Virkningen af komplekset er baseret på osteopati. Der er en restaurering af skelet og ansigtsmuskler. Det er nemt at gøre derhjemme. Det er et godt alternativ til plastikkirurgi, og i nogle aspekter af denne teknik er mere effektiv. For eksempel ved dannelse af kæbevinklen.

Komplekse "Revitonika" (negative reaktioner hævdede, at øvelserne rettet mod nakken, kan du ikke gøre derhjemme, og kun under opsyn af en erfaren kiropraktor) består af specifikke teknikker med henblik på foryngelse og genopbygning af metaboliske processer. Der udjævnes afbalancere de forreste og bageste overflader af kroppen, normal lymfedræning forekommer facelifts, svarende til effekten af løft, restaureret kapillærer, ødemer forlader supracranial aponeurosis.

Denne teknik har følgende vifte af effekter:

 • udvinding statisk stilling og halshvirvelsøjlen;
 • muskelspænding fjernes;
 • lymfedrænage systemet er startet;
 • blodcirkulation stimuleres;
 • stærkere og genvinder tygge og efterligne muskler i ansigtet.

Fremgangsmåden til "Revitonika" - et nyt kig på modningen. Løser problemer såsom rynker, dobbelthager, slasket hud i alderdommen, etc. Komplekset er udviklet på baggrund af biomekaniske love biogidravliki og osteopati. Hele systemet er rettet mod selvregulering af kroppens naturlige funktioner.

proceduren virker:

Metode "Revitonika" (de negative anmeldelser er dybest set siger, at det bliver solgt til urimeligt høje priser) er baseret på følgende principper:

 1. Skin er ikke ansvarlig for ældning. Huden har et korset, som består af muskler, nerver, blodkar og knogler. Alle de negative processer, der forekommer i det, påvirker størrelsen af dermis.
 2. Den deformation af bevægeapparatet ramme - den vigtigste årsag til ældning af huden. Det giver ingen mening at gøre en ansigtsløftning, når basen, som er under det, brudt. Denne erklæring refererer til muskler og knogler. Med alderen, de visner og forkorte, trækker dermis, som derefter begynder at synke.
 3. Rynker vises i områder af muskelkramper. Sund muskel er altid i de små tæer, og hvis den stiger, bliver det terminal, provokerer forekomsten af rynker. Komplekse mindsker stress, genskaber den subkutane muskel helbreder deres afkast glathed og elasticitet.
 4. Muskler forynge huden. Derfor kan du forynge med et konstant arbejde med musklerne. Højre aktioner med sigte på et bestemt område, zoom parametre for ansigt og krop af den unge. Rekonstruere skelet muskler, genoprette facial ovale, reduceret antallet af rynker. Dette skyldes spændingen i dermis og stimulerer celle regenerering.
 5. Muskel afslapning forhindrer blokke og hævelse epidermis. Her afslappende øvelser anvendes i stedet for toning muskler blokke.
 6. Person skal begynde at engagere sig i en ung alder. Rynker og folder er lagt i ungdomsårene. På dette stadium, kan de kun finde hendes fingre. De er en stram muskelområder. Det er derfor vigtigt i den indledende fase af ældning for at fjerne blokke og klemmer.

Det skyldes, at frigøre spændinger fra musklerne og hudforyngelse sker, er baseret på dette arbejde "Revitoniki". For hvert område af ansigtet er der en speciel øvelser, som er lige så effektive mod både kvinder alder, og de unge piger.

kompleks opgave

"Revitonika" (de negative anmeldelser om denne teknik efterladt af dem, der ikke praktiserer det regelmæssigt, og kun fra tid til anden) er indstillet på at hjælpe kvinder til at vende tilbage ungdom og skønhed. Vend tilbage modningen. Desuden er dette formål ved hånden. Enhver, der ønsker at skabe sit eget ansigt.
Skulpturel fitness genopretter og rehabiliterer huden i ansigtet og på kroppen. Dette er ikke et resultat af en overflade, og arbejde med alle de biomekaniske system af kroppen. Denne ovale, kæbe linje, kropsholdning, etc.

Korrekt udførte øvelser gør det muligt at føle resultaterne med det samme. Dette observeres i forlængelsen af halsen, reducere rynker, folder og gendannelse af sagging hud. Teknik giver langvarig effekt.

Kontraindikationer

Programmet "Revitonika" (anmeldelser af læger siger, at det virkelig er baseret på en videnskabelig tilgang og et godt alternativ til plastikkirurgi), på trods af al den effektivitet, har kontraindikationer. Så er det umuligt at udføre manuel manipulation, hvis nogen:

 • sår og inflammatoriske processer;
 • medfødte misdannelser i halshvirvelsøjlen;
 • sårede rygsøjlen eller andre organer;
 • traumatisk hjerneskade;
 • hudsygdomme (eksem, vorter);
 • betændelse i facial nerve og Trinity;
 • beskadigelse eller slid af nervecellerne;
 • ENT sygdomme og lymfesystemet;
 • fejl i systemet af cerebral cirkulation;
 • hypertension III grad;
 • onkologi;
 • osteoporose;
 • alvorlige sygdomme, såsom diabetes, hjerte-karsygdomme, sygdomme i det endokrine, immunsystemet, collagen;
 • neuropsykiatriske lidelser;
 • alkoholisme og stofmisbrug.

Hvis nogen alvorlig eller kronisk sygdom, samt generel utilpashed, før du starter kurset, bør du konsultere din læge.

metode "Revitonika" (de negative anmeldelser siger, at han bedrager folk, og kan ikke nå disse resultater uden plastik) er kun beregnet til relativt raske mennesker. Han fjerner ikke de æstetiske defekter fremkaldt af en bestemt sygdom. Hvis der er sygdomme, der fremprovokerer hævelse, vil komplekset have nogen virkning, og huden vil kun strækker sig fra den overskydende væske.

Forfatter Natalia Osminina teknik kan ikke anbefales at kombinere "Revitoniku" en metode designet til at tone og muskel pumper. En sådan kombination vil kun forværre problemet med motion.

fordele ved teknikker

"Revitonika 'anmeldelser af lægerne om det findes kun positivt, kosmetologer anvendt med succes til sig selv. De anbefaler det til deres kunder, fordi det er den første russiske professionelle foryngelse program baseret på videnskabelig viden om menneskets anatomi. Det har en række fordele:

 • ansigt efter udnyttelsen af dette program er i bevægelse, men de ansigtstræk bevarer deres individualitet;
 • Det kan anvendes til mennesker i forskellige aldersgrupper (undtagen børn under 14 år);
 • normaliserer muskel balance og knoglevæv i ansigtet, halsen og hovedet;
 • opnåede resultat lagres i en lang periode;
 • velegnet til folk, der er allergiske over for kosmetik;
 • Det stimulerer hjernen blodcirkulationen, forhindrer lændesmerter;
 • normaliserer syre-base balance;
 • forbedrer elasticiteten, opdateres.

Den unikke teknik, der virker på princippet om tensegrity, hjælper rekonstruere myofascial balance af epidermis. Lindrer muskel klemmer. Modstår aldersrelaterede forandringer i huden. Genererer de korrekte statik af halshvirvelsøjlen. Det giver dig mulighed for at forynge din hud i alle aldre, uden at ty til kirurgi.

ulemper teknologi

Udstyr til ansigt og hals "Revitonika" (af det sige, at i bare et par øvelser kan du fjerne de nasolabiale folder) kræver tålmodighed. Den har brug for det daglige arbejde på deres udseende. Så anbefales det første trin af grundkursus for at starte foryngelse proces tager 1-1,5 timer dagligt i 1,5-3 måneder.

Om galleri resultater

System "Revitonika" (af det sige, at i et par uger, kan du lave en mere præcis form af ansigtet, og fjern dobbelthage) er beskrevet i detaljer på den officielle hjemmeside. "Galleri af resultaterne" Her er der en sektion. På det folk deler deres resultater i form af fotografier. Se, hvad folk har opnået med hjælp af denne teknik, kan alle, det kræver ikke tilmelding. Disse succeser inspirere og forårsage interesse i komplekset.

Skole "Revitoniki"

Der er også "Revitonika" skuespillerskole (de negative anmeldelser om det er venstre meste konkurrenter og folk, der aldrig har deltaget i, efter denne metode) i Moskva, St. Petersburg, Samara, Kemerovo og Jekaterinburg. Åbnede to grene i Kasakhstan og et i Hviderusland. Der undervises kun højt kvalificerede certificerede lærere.

Grundkursus (2 lektioner á 4 timer) koster 18 tusind. Rubler. Individuelle lektioner (3 lektioner af 1,5 timer) koster omkring 25 tusind. Rubler. Gruppe klasser er rettet mod området omkring øjet, koste 20 tusind rubler, individuelle -. 30 tusind rubler .. Plastic molding ansigt - 5 tusind rubler (en procedure) ..

undervisningsmaterialer

Inden vi går videre til kurset "Revitonika" (svarene fra eksperter siger, at det er et unikt kursus, og alle øvelser virkelig arbejde, og efter deres ansøgning resultat kan ses næsten øjeblikkeligt), kan du få tre test gratis video tutorials. Også nogle informative videoer kan findes på YouTube.

Udgifterne til den komplekse

Øvelser "Revitonika", af dem siger, at de kan forbedre din kropsholdning på blot et par lektioner, kan købes på den officielle hjemmeside. Alle dem, der ønsker tilbud to fitness kompleks - grundkursus og metoder til hudforyngelse omkring øjnene. De første omkostninger 4500 rubler, og den anden - 5900 rubler. Der lægges særlig vægt på at arbejde med udstyr teips Teiping-algoritme (pris på 1700 rubler), som ved hjælp af specielle effekter plaster er med til at løse en række kosmetiske problemer.

Anmeldelser af "Revitonika" teknik

Øvelser til ansigtet (anmeldelser sige, at umiddelbart efter manuel håndtering af glatte fine rynker) er forbavsende effektiv indsats. Mange kvinder sagde, at efter to eller tre sessioner glattet nasolabiale folder. dobbelthage er gået efter en måned med regelmæssig motion, klart blev ovalt ansigt, stod ud kæben vinkel. Fejring Mine damer og forbedret kropsholdning, forlænge halsen. Det siges, at faldet til fem kilo vægt uden at ændre kost. Der var en talje og en massiv kiste blev mere feminint og delikat. Markant formindsket form af kinderne, hævelse forsvundet.

Alle de ovennævnte resultater blev opnået ved hård træning, som fandt sted på 1-1,5 timer dagligt i en måned. De mennesker, der har købt den komplekse og ikke tager dem hele tiden, ikke se nogen effekt. Mange nævner de høje omkostninger ved proceduren og nogle siger, at efter nogle øvelser de kraftigt smertede halshvirvelsøjlen, og alle manipulationer på dette område måtte stoppes. De hævder, at et sådant kompleks bør kun ske under vejledning af en erfaren instruktør.

Metode "Revitonika" (anmeldelser og resultaterne taler på det som en tryllestav, der gjorde det muligt at vende tilbage modningen) kræver regelmæssig indsats, uden hvilken der ikke vil være noget resultat. Her alt det arbejde på deres udseende er berettiget, og bidrager i betydeligt forynge dit ansigt og hals.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.