FormationHistorie

De bedste snigskytter fra Anden Verdenskrig: Tysk og sovjetiske

De bedste snigskytter under Anden Verdenskrig. Tysk, sovjetiske, finske pile spillet en ganske vigtig rolle i krigstid. Og denne anmeldelse vil forsøge at overveje dem, der har været mest produktive.

Fremkomsten af snigskytte kunst

Fra den dato, hvor hære personlige våben, som gav mulighed for at ramme fjenden på lang afstand, af soldaterne har været at give skytter. Efterfølgende nogle af dem rangers divisioner begyndte at dukke op. Som et resultat, det dannede en særskilt form for lys infanteri. De vigtigste mål, er forberedte soldater officerer nævnt ødelæggelse af fjendtlige styrker samt fjenden demoralisering grund skydefærdigheder på store afstande. For denne særlige skytter bevæbnet med rifler.

I det XIX århundrede var der en våben modernisering. Det ændres tilsvarende, og taktik. Dette blev lettet af fremkomsten af en optisk syn. Under Første Verdenskrig, snigskytter var en del af en separat kohorte af sabotører. Deres mål er at hurtigt og effektivt besejre fjenden kræfter bor. I begyndelsen af krigen snigskytter blev mest brugt af tyskerne. Men over tid, begyndte at dukke specialskoler og i andre lande. I langtrukne konflikter, har denne "erhverv" blevet ret populært.

finske snigskytter

I perioden 1939-1940 finsk pil betragtes som den bedste. Snigskytter WWII lært meget takket være dem. Finske skytter tilnavnet "Cuckoo". Grunden til dette var, at de brugte en særlig "reder" i træerne. Denne funktion er karakteristisk for finnerne, selvom træerne blev brugt i udnævnelsen af næsten alle lande.

Så hvem er forpligtet til de bedste snigskytter under Anden Verdenskrig? Den mest berømte "gøg" blev anset Simo Hayha. Han blev kaldt "hvide død". Antallet af bekræftede drab, begået han overskred mærket af 500 soldater fra den Røde Hær likvideret. Nogle kilder til hans tal var 700. Det var en ganske alvorlig sår. Men Simo var i stand til at komme sig. Han døde i 2002.

Propaganda spillet en rolle

De bedste snigskytter under Anden Verdenskrig, nemlig at nå dem, og bruges aktivt i propaganda. Det sker ofte, at persons skydespil begyndte at vokse ind i legender.

Berømte indenlandske snigskytte Vassili Zaitsev formået at ødelægge omkring 240 fjendtlige soldater. Denne sats var gennemsnitlige for et effektivt skytter, at krig. Men ved at fremme det gjorde den mest berømte røde hær snigskytte. På nuværende tidspunkt historikere tvivler alvorligt eksistensen af Major Koenig, hovedfjende Zaitsev i Stalingrad. Det vigtigste fortjeneste af den hjemlige pil bør omfatte udvikling af snigskytte træningsprogram. Han var personligt involveret i deres forberedelse. Derudover har det dannet en komplet snigskytte skole. Dens kandidater kaldes "harekillinger".

Den mest produktive af pilen

Hvem er den bedste snigskytte af Anden Verdenskrig? Navnene på de mest succesfulde skytter bør være opmærksomme på. Den første position er Mikhail Surkov. De blev ødelagt omkring 702 fjendtlige soldater. Efter ham på listen er Ivan Sidorov. Han dræbte 500 soldater. Den tredje position ligger Nikolai Ilyin. De var 497 fjendtlige soldater blev dræbt. Med et mærke på 489 dræbte efter ham er Ivan Kulbertinov.

Top snigskytte sovjetiske Anden Verdenskrig var ikke kun mænd. I disse år i den røde hær ind i rækken af aktivt og kvinder. Nogle af dem blev ganske produktive pile. Sovjetiske kvinder blev dræbt omkring 12 tusind fjendtlige soldater. Og den mest effektive var Lyudmila Pavlichenkova, som tegner sig for 309 af de dræbte var soldater.

De bedste snigskytter i USSR i Anden Verdenskrig, som var temmelig meget at have til sin kredit et stort antal succesfulde skud. Cirka femten pile ødelagt mere end 400 soldater. 25 snigskytter dræbt mere end 300 fjendtlige soldater. 36 skytter dræbte mere end 200 tyskere.

Om fjendtlige pile lidt information

Oplysninger om de "kolleger" fra Fjendens Hånd er ikke så meget. Dette skyldes det faktum, at hans bedrifter ingen har forsøgt at herlighed. Derfor er den bedste tyske snigskytte i Anden Verdenskrig titler og navne er stort set ukendt. Pålidelig kan vi sige kun de skytter, der var tildelt Ridderkorset jern kors. Det skete i 1945. En af dem var Fridrih Peyn. De dræbte omkring 200 fjendtlige soldater. Mest produktive, mest sandsynligt, var Mathias Hettsenauer. De blev dræbt omkring 345 soldater. Tredje snigskytte, der blev tildelt ordenen, opkaldt Yozef Ollerberg. Han forlod sine erindringer, hvor der var en masse skrevet om aktiviteterne i de tyske artillerister under krigen. Den selvsamme snigskytte dræbte omkring 257 soldater.

snigskytte terror

Det skal bemærkes, at i Normandiet i 1944, der var landing af de anglo-amerikanske allierede. Og det er i dette sted, og var på det tidspunkt de bedste snigskytter under Anden Verdenskrig. Tyske pile dræbte mange soldater. Og deres præstationer har bidraget til det område, der er bare fuld af buske. Britiske amerikanere i Normandiet snigskytte stødt med denne terror. Først efter at de allierede styrker tænker forberede specialiserede skytter, der kunne arbejde med et kikkertsigte. Imidlertid har krigen kommet til en ende. Derfor har snigskytter Amerika og England ikke været i stand til at sætte rekorder.

Således er den finske "gøg" engang lærte en god lektie. Takket være dem, i den Røde Hær militærtjeneste var de bedste snigskytter under Anden Verdenskrig.

Kvinder kæmpede sammen mænd

Siden oldtiden, viste det sig, at mændene engageret i krig. Men i 1941, da tyskerne angreb vores land, for at forsvare det blev en hel nation. Holding en pistol i hånden, mens på bænken og på de kollektive landbrug, kæmpede mod fascismen det sovjetiske folk - mænd, kvinder, børn og ældre. Og de var i stand til at vinde.

I annaler en masse information om kvinder, der har fået militære udmærkelser. Og de bedste snigskytter af krigen blandt dem, var også til stede. Vores piger var i stand til at ødelægge mere end 12.000 fjendtlige soldater. Seks af dem har den høje titlen Sovjetunionens Helt. Og en pige var en komplet nonchalant soldat af Ordenen of Glory.

pige legende

Som nævnt ovenfor, en berømt snigskytte Lyudmila Pavlichenkovoy ødelagde omkring 309 soldater. Af disse var 36 fjendtlige pile. Med andre ord, hun alene kunne ødelægge næsten en hel bataljon. Det blev filmet af hendes bedrifter kaldet "The Battle of Sevastopol". På forsiden af pigen forlod han frivilligt i 1941. Hun deltog i forsvaret af Sevastopol og Odessa.

I juni 1942 blev hun såret. Efter accepteres ikke længere, at deltagelse i kampene. Wounded Lyudmila blev taget ud fra feltet Alekseem Kitsenko, hvor hun faldt i kærlighed. De besluttede at forelægge en rapport om registrering af ægteskabet. Men held var ikke for lang. I marts 1942 blev løjtnant alvorligt såret og døde i armene på sin kone.

I samme år, Lyudmila blev en del af den sovjetiske ungdom delegation og gik til Amerika. Der det skabte en furore. Efter hjemkomsten, Lyudmila blev en instruktør ved snigskytte skole. Under hendes ledelse, blev det forberedt et par dusin gode skytter. Her sådan her er de - de bedste snigskytte af Sovjetunionen i Anden Verdenskrig.

Oprettelse af en specialskole

Måske Ludmilla erfaring var årsagen til, at landets ledelse begyndte at undervise pigerne kunsten at små. Var specielt formet kurser, hvor piger på ingen ringere end mænd. Senere har disse kurser er besluttet at re-danne den centrale kvindelige snigskytte uddannelse skole. I andre lande, kun mænd var snigskytter. I ikke lært denne kunst professionelt WWII piger. Og kun i Sovjetunionen, de forstået denne videnskab, og kæmpede sammen med mænd.

Cruelty var pigerne fra fjender

Udover riffel, befæste skovl og kikkert, en kvinde med en granat tog. Én bestemt for fjenden, den anden - for sig selv. Alle vidste, at snigskytter tyske soldater misbrugt. I 1944, nazisterne var i stand til at fange den hjemlige snigskytte Tatyana Baramzina. Når vores soldater det fandt det kunne kun lære gennem hendes hår og tøj. fjendtlige soldater krop stukket med dolke, bryst snit, øjne stukket ud. I maven, de stak en bajonet. Desuden nazisterne på tæt hold skudt på pige fra anti-tank-riffel. Af de 1885 kandidater i skolen af snigskytter til sejr ikke kunne leve omkring 185 piger. De forsøgte at redde, ikke smide i de ekstra-tunge opgaver. Alligevel blænding optiske seværdigheder på solen ofte forrådt skytter, som senere fandt fjendtlige soldater.

Kun tiden vil ændre holdninger til kvinder skydespil

Piger - den bedste snigskytte af Anden Verdenskrig, et foto, som du kan se i denne anmeldelse, i god tid oplevet forfærdelige. Og hjem igen, nogle gange står med foragt. Desværre, i den bageste del af pigerne havde dannet et særligt forhold. Mange af dem uretfærdigt kaldes friluftsmenneske felt koner. Derfor de hånlige blikke, som ærer kvindelige snigskytter.

De har i lang tid ingen talte om den krig. De gemte deres priser. Det var først efter 20 år, holdningen til dem begyndte at ændre sig. Og på dette tidspunkt begyndte pigen at åbne op, at tale om hans mange bedrifter.

konklusion

I denne anmeldelse, blev der gjort et forsøg på at beskrive de snigskytter, der har været den mest produktive på al den tid, der var Anden Verdenskrig. En masse af dem. Men det skal bemærkes, at ikke alle pilene kendt. Nogle har forsøgt at sprede så lidt som muligt om hans bedrifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.