TravelingRetninger

Tyskland. Freiburg. Mystisk skønhed!

Oldtidens historie, et stort antal kulturelle og naturlige monumenter tiltrækker turister Tyskland. Freiburg - dette er en af de største byer i landet, det er hjemsted for omkring 220.000 indbyggere. Det er beliggende i den sydlige del, så de lokale klimatiske forhold er meget lig Toscana. Freiburg kan kaldes eksotisk Tysklands hovedstad, fordi det er meget forskellig fra andre byer i Middelhavet atmosfære. Det blev grundlagt i 1120, det år, for sådan en lang historie stand til at hente en masse historiske og arkitektoniske monumenter. Hvert år omkring 3 millioner turister kommer til byen for at komme i nærkontakt med de vigtigste seværdigheder, som er så stolt af Tyskland.

Freiburg har et meget solrigt vejr, dette hyggelige og muntre stemning har påvirket karakteren af de lokale. Der er altid varmt hilse rejsende, udlændinge føler byen er let og ubekymret. Freiburg har en masse gamle rum, der er vært for en række festivaler, messer, udstillinger. Den mest berømte betragtes kulturelle, cirkus, musik, teater festivaler, karneval dage, festivaler, film uger. Der kan være en fest for både vinter og sommer.

Dette er måske den smukkeste og mest interessante historiske centrum af alle dem til rådighed for Tyskland. Freiburg har en masse arkitektoniske monumenter. Vær sikker på at gå langs Münsterplatz, hvor City History Museum, er markedet opdelt i håndværket og landmand. Der er også en House of Baden vin, bygget i 1761, det år bygningen "Zum Chenin-Eck", bygget i 1532, året historiske indkøbscenter, tiltrækker opmærksomhed med farvede tårne og mørk rød facade.

En meget gammel og interessant historie har Tyskland. Freiburg er kendt Augustinerplatz pladsen, som ligger nær den gamle by befæstninger og augustinske kloster i bekendtgørelsen. På pladsen Rathausplatz du kan beundre den nye og gamle rådhus, for at se på springvandet med en statue af munken Bertolda Shvartsa, besøger St Martins-kirken, bygget i gotisk stil. Slap af i skyggen af lindetræer og forkæl dig selv i drømme kan være på de områder af Unterlinden og Oberlinden. Beskyt fra travlhed, giver et øjebliks fred og ro kan også Tyskland. Freiburg er berømt for sin Adelhauzerplats område, som er den mest komfortable og smukt.

Mange mennesker vil være interesseret i en udflugt til søen, beliggende i forstaden. Communion med naturen giver altid fred og ro. Du kan også besøge Mundenhof zoo, bestige et bjerg Schauinsland eller fæstning placeret på toppen af Schlossberg. Freiburg på kortet over Tyskland for at finde en meget enkel, det er placeret mellem øvre Rhin Plain og Schwarzwald. By symbol er det lille netværk af kanaler strækker sig flere kilometer. Disse strømme føres af Dries floden. Hvis du vil vide mere om Freiburg, bør se på tårnet af katedralen i Freiburg, til at vurdere en lang række arkitektoniske ensembler, som er blevet restaureret af dygtige håndværkere, i overensstemmelse med den stil af middelalderen. En tur til denne solrige byen vil forlade kun de mest positive indtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.