InternetWebsite Promotion i sociale medier

Indeks RISC citation, især arbejde med ham

citerer forskellige indeks bruges til at bestemme placeringen af videnskabsmanden. Disse omfatter Web of Science og Scopus', herunder citerede magasiner på engelsk, som også omfatter indenlandske centrale oversatte udgaver. Russisk Science Citation Index (RISC) indeholder mange regionale trykte magasiner, især de budbringere af universiteter og forskningscentre. Antallet af publikationer, der indeholder oplysninger citation index (RISC), når 4000. Systemet er karakteriseret ved naturligt mere omfattende liste over udgivelser af indenlandske end udenlandske.

muligheder RISC

RISC er baseret på forfatterne tilstand søgen efter navne og andre data. Du kan bruge det til at analysere de videnskabelige publikationer i organisationen. Formålet med videnskabsmand er at vælge en passende tidsskrift til offentliggørelse.

RISC citation index gør det muligt at se deres påvirkningsfaktorer og identificere muligheder til arkivering artikler. Systemet interagerer med Web of Science og Scopus, og viser forfatternes præstationer i disse systemer. Russiske system for samarbejde med Elsevier - udgiver af videnskabelig litteratur foretaget i 2010. Oplysninger om citeret forfattere sendes automatisk ud til RISC. Med dette gjort tegner publikationer russiske forfattere publiceret i udenlandske tidsskrifter.

RISC-platform

Systemet fungerer på grundlag af den videnskabelige elektronisk bibliotek. I dette tilfælde, dens funktion er ikke blot en samling af data. Citation Index RINTS indeholder en kraftfuld analytisk komponent SCIENCE INDEX, som gør det muligt beregning scientometriske og statistikker baseret på den opnåede information af varierende kompleksitet.

Når der anvendes analysen ikke kun artikler i videnskabelige tidsskrifter, men også publikationer i samlinger af internationale og nationale konferencer, som også omfatter en RISC-system, patenter, monografier, afhandlinger.

Nøgletal for videnskabsmanden - det samlede antal publikationer, Citation Index og Hirsch. Den anden er det vigtigste kriterium, der angiver det samlede antal henvisninger til arbejdet. Hirsch indeks dannet af forholdet publikationer videnskabsmand og deres citation.

Registrering i RISC

Registrering i det videnskabelige Electronic Library er det første skridt til at komme i gang med et sådant system, som det russiske Science Citation Index (RISC). der er en fane "forfatter" på hovedsiden. Den fjerde punkt på venstre vil registrere SCIENCE INDEX. Detaljerede instruktioner og videoer er lidt højere. Efter afslutningen af denne procedure vises øverst link på individuel profil. Det kan finde alle de nødvendige værktøjer til jobbet. Der er mulighed for at korrigere deres data og redigering af listen over hans publikationer.

Job RISC-system

Science Citation Index RISC giver dig mulighed for at finde oplysninger om nogen forfatter. vælge fanen "Forfattere" at søge i biblioteket. Søgningen forespørgsel skal du indtaste forfatterens efternavn og sin arbejdsplads. Navn vises videnskabsmand og andre data, der kan identificere en person. På toppen af listen vil være et diagram, hvorfra det er muligt at se offentliggørelse og forfatter indekser.

Basen giver dig også mulighed for at søge efter en bestemt retning af videnskabelig aktivitet. En anden måde at bruge systemet er at analysere citater fra en enkelt artikel.

Russisk citation index (RISC) gør det muligt at integrere information om forfatterne til undersøgelsen ydeevne organisation, hvor de arbejder. Sådanne analyser kan udføres på forskellige niveauer i den hierarkiske struktur af det russiske videnskabsakademi, op til afdelinger, de regionale centre.

konklusion

, Det indeks citerer RISC udfører således omfattende liste over vigtige opgaver, de vigtigste af disse er evnen til at isolere bestemte resultatindikatorer for videnskabsmanden eller struktur. Det er meget bekvemt for peer review. RISC udfører en vigtig funktion i optimering af værktøjer til statistisk analyse af indikatorer for hjemkundskab. Optimering af systemet fortsætter.

Nogle gange opstår sådanne situationer, når videnskabsfolk fuld navnebror af hinanden, er i samme liste som den ene forfatter. Desuden kan nogle væsentlige forfattere publikationen ikke medtages i databasen. Der er en særlig søgemaskine for citater «Google Academy." Nogle gange kan findes via links, blev ikke inkluderet i RISC. Forbedring af systemet fortsætter.

På grund af den kollektive arbejde af forfatterne og citation indekser Hirsch kan forbedres betydeligt. Der er nogle metoder til at øge virkningen faktor på tidsskrifter med henvisning til den artikel på grund af det. Måde at forbedre Hirsch indekset citerer hinanden, koordinering med kolleger fra den tæt på emnet for institutionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.