InternetWebsite Promotion i sociale medier

Kender du hvordan man kan skjule venner kontakte?

Hvis en respekteret brugere velkendte sociale netværk aldrig undret dig over hvordan man kan skjule venner kontakt, så det kan sikkert kaldes en oprigtig og åben person. Udelad de subjektive vurderinger, konklusioner og argumenter om spørgsmålet om, hvorfor det er nødvendigt for en person. Men det er ligegyldigt. Hver af os har sine grunde, som naturligvis vil ingen blive fordelt. Bare gøre lidt forskning på dette brændende tema i hvordan man kan skjule venner i berøring. Alt er ganske enkel: behøver ikke at downloade noget software og noget klogt. Hvis du bliver tilbudt at hente og installere på din pc som helst mistænkeligt program til at aktivere tjenesten, så venner til at skjule eller få vist de skjulte venner af andre medlemmer, du ved - du er helt sikkert bedrager.

Nu, mere til det punkt: hvordan man kan skjule venner VKontakte

Alt hvad du behøver - det er et site VKontakte.ru. Gå til din side, kan du gå videre til den primære drift. I venstre hjørne er der en form for menu, som du sikkert allerede udforsket. Du er nødt til at finde en knap der hedder "Mine indstillinger" og klik på det.

Du vil se en side med dine generelle indstillinger, men nu vil det ikke være nødvendig. Vi ser på det øverste hjørne af en side og se efter fanen "Privacy" (det er normalt i en række, nummer to fra venstre). Klik. Vi finder undertitlen "Min Side" og søge der linjen "Hvem kan se min liste over venner og abonnementer." Tillykke! Alle de mest sofistikerede bag. Nu hvor du ved, hvordan at skjule venner i kontakt! Som standard står der "alle venner". Klik på dette link, på venstre er der et vindue med alle dine venner og til højre et tomt felt, hvor i et øjeblik, du vælger de mennesker, hvis ansigter du ønsker at beskytte mod nysgerrige blikke. For at gøre dette, skal du blot klikke på plus-tegnet ved siden af navnet på "åben" en anden, og det bliver automatisk flyttet til højre kolonne - skjulte venneliste i dine kontakter, og dermed bliver usynlig for resten af dine venner, og ikke kun for venner, og for alle brugere på alle. Men det er ikke alt. For helt at sørge for, at ingen kan se din venneliste i kontakterne, se efter linjen "Hvem kan se mine skjulte venner." Her skal du vælge svaret "bare mig."

Hurra! Missionen fuldført!

Nu vil ingen særligt nysgerrige ikke være i stand til at se din venneliste skjult i berøring. Eller stadig kan? Selvfølgelig er der er én måde. Men han var utrolig tidskrævende og meget ineffektiv. De bør kun bruges i ekstreme tilfælde, hvor "blod fra hans næse," du har brug for at finde en skjult kontakt. Metoden består i, at du kommer fra en anden side. Det vil sige, behøver du ikke søge andre skjult på en bestemt person, men snarere den rette person på nogen af de kontaktoplysninger medlemmer. For at en eller anden måde indsnævre søgningen, kan du klikke på "Mine venner", og derefter vælge "Mulige venner" i menuen til højre. I dette tilfælde vil søgningen giver folk, der ikke i listen over dine venner, men du har fælles venner. Det er her, du kan finde den person, du forsøger at se skjulte venner kontakten. Som du kan se, kan denne metode ikke tilskrives den nem og hurtig, men stadig, det er bedre end slet ingenting. Tro mig, det er den eneste måde. Hvis du bliver tilbudt at downloade programmet, som angiveligt gør det muligt at se skjulte venneliste i kontakt - ikke tror det! I bedste fald vil det blive brudt, og i værste fald - din side hacket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.