Hjem og familieKæledyr

Sådan laver du et hus til undulater med deres hænder?

Hvis du er ejer af undulater forskelligt køn, så før eller senere vil du nødt til at overveje spørgsmålet om, hvordan man laver et hus til undulater med deres hænder. Tilstedeværelsen af reden vil være et klart incitament og en god hjælp for de fugle, der har besluttet at fortsætte deres familie. De er nødvendige for en enkelt avl kyllinger, som de siger, "for mig selv, for hjem og familie," samt til avl til salg.

Det skal siges, at til alle tider et sted for avl af indenlandske papegøjer passeret flere stadier af evolutionær udvikling. I første omgang ejerne ønskede at gøre et hus til undulater med sine hænder, der simulerer naturlige fuglereden. Så allerede der var vant og mere moderne udgaver. Som det er kendt, er disse fugle yngler ikke bygge sig selv, og derfor, hvis ejerne ønsker at have afkom og ynglende arter, vil de nødt til at gøre det for deres kæledyr. Hvordan kan bygge et hjem for rugende papegøjer? Hvilke materialer bruges? Sådan Hang? Hvor at placere korrekt? En masse spørgsmål, men vi fandt svarene, og at jeg ønsker at dele med jer i dag.

Lodret eller vandret

Afsætte to konstruktioner (slags) avl huse. Lodrette strukturer er praktisk, fordi de forhindrer for tidlig afrejse kyllinger fra åbningen. Når du laver en lodret nesting hus for undulater med deres egne hænder, husker den korrekte placering aborre. Det skal placeres i de tre til fire centimeter under indgangen til reden. Således fuglen kommer ind i reden, ikke risikerer at beskadige lagde æg.

Den mest populære er den vandrette udgave. Design og kyllinger før tid til at forlade redeplads vil ikke, og fuglen vil ikke skade deres unger. Vandrette dimensioner derhjemme er ikke anderledes end den lodrette. Den eneste forskel er i designet.

Men den mest bekvemme anses for at være en kombination af vandrette og lodrette slots. Kompromis huse, og dette navn har denne kombination, er det mere rummelige og for kvinder, og sikrere for kyllingerne.

Materialer til hus

Et meget almindeligt spørgsmål handler ikke om, hvordan man laver et hus for undulater uafhængigt, og hvorfra det er at konstruere det. Eksperter anbefaler at vælge kun sikre materialer. Præparatet bør ikke være til stede skadelige urenheder, lim og kemiske tilsætningsstoffer.

Oftest anvendes til dette arbejde krydsfiner. Det minimale indhold af skadelige stand skade murværk materialer. Fordampning her selv, men de forekommer på kanterne af materialet. Og hvis man sammenligner med DSP, hvor fordampningen foregår over hele overfladen, det er den sikreste materiale til reder.

Bedre at vælge en køje eller tynde plader, de har en længere levetid end krydsfiner. Den vigtigste ting, at bestyrelsen ikke blev behandlet med maling og havde store huller. I butikken, selvfølgelig, kan du købe en færdig plast hus for undulater. Hans hænder dog, at lave reder til kæledyr vil være meget bedre.

dimensioner

hus størrelser til undulater, lavet med sine egne hænder, kan være anderledes. Alt vil afhænge af den type stik, samt hvor det vil blive placeret. Lodrette huse har normalt en størrelse på 20 med 20 centimeter. Højde hvor - Vandret 25-27 cm høje strukturer sædvanligvis lidt mindre end -. 10 til 15 cm og størrelse er nøjagtigt de samme som den lodrette.

Den mest bekvemme, som vi har sagt, vil kompromittere reden. Bredden på 22-25 cm, længde - 20 cm og en højde på 26 centimeter.

indgangen

Rundt indgangen til huset kaldes hak. Typisk dens diameter er omkring fire centimeter. Siddepindene er placeret ved siden af tap-hul, men lige under et par centimeter. Så den kvindelige vil være mere bekvemt at flyve ind i reden, og hannen til at se deres afkom. Og det er vigtigt at aborre og var inde i reden, og ud. Den ydre del er normalt klæber til ti til tolv centimeter, og det indre - en eller to.

Også i nogle tilfælde, når værterne udskårne hus for undulater med dine hænder, og gøre det endnu speciel nærmer sig i form af trin eller et trin. Så fuglen vil være mere behageligt at lande efter en flyvning og gå til reden.

beluftning

Er obligatorisk ventilation nesting hus. Små papegøjer vil helt sikkert brug for frisk luft. Bor tre eller fire huller i vægge eller tag, vil det være helt nok.

måtten

En obligatorisk attribut af eventuelle rugende strukturer til papegøjer er et kuld. I sin rolle kan foretage små chips, chips fra hårdt træ eller blødt træ, adskiller ønskede harpiks. Mange erfarne eksperter rådes også til at tilføje et par spiseskefulde af kuldet tør kamille stof. Således får du mere og desinfektion, hvilket ikke er overflødig.

Også anbefale at gøre et par små fordybninger i gulvet. Når fuglen vil lægge æg, vil de skøjte hen over gulvet. Fordybningerne i form af små celler reddes af dette, og samtidig bevare alle murværket sammen. Så mor vil være mere praktisk og hurtigt at varme æggene.

dæksel

Uden låg gør ikke noget hus for undulater med deres hænder. Foto af nogle muligheder kan findes i artiklen. Det er nok at sige, at der er to typer af dæksler: foldning og aftagelige. Tilstedeværelsen af dækslet kan ikke kun være glad for at observere udviklingen af afkommet, men også fri til at gennemføre rengøring, desinfektion og overvågning af murværket, og derefter, og for de fødte unger.

Hvilket materiale er det bedre at gøre dækslet til åbningen? Der er mange varianter af det samme, som det er tilfældet med den meget lille hus. Oftest selvfølgelig bruge krydsfiner. Men du kan gøre det fra et andet materiale, så længe det var sikkert for deres unger.

Hvor og hvordan til at hænge

Før du foretager et hus til undulater med hænderne, bør du overveje et sted, hvor det vil blive placeret. Opdrættere rådgivet positionering lodge inde i cellen. Således vil fuglene selv før kyllingerne være tæt kontakt med soklen. En kvindelig vil være i stand til enhver tid til at udforske dit fremtidige hjem, tygge, hvor det er nødvendigt, for at røre tungen, pokolupat næb.

Også et stort plus for at finde en sprække i kabinet, der for ham til enhver tid have adgang til faderen i familien. Som vist, hunnen er meget roligere og føler sig bedre, når de hører den mandlige gå på taget af huset anerkendte hans kærlighed til hende, dunkende på taget af næbbet. Hertil kommer, at når som helst, vil det mandlige kunne flyve op, sidde på og beundre hakkene på deres børn.

Ofte en stor opdrættere avl huse uden for buret. Dette sker på grund af den elementære pladsbesparende. Men hvis vi besluttede at gøre alt for at fuglene føler sig godt tilpas i sådan en afgørende periode, så gør det, da det er bekvemt for dem.

Før du hænge reden til sin retmæssige plads, bør der være en række manipulationer. Meget godt, hvis du har lavet et hus til undulater med deres hænder, og ikke købe plastik i butikken. Men på trods af tillid til sikkerheden af materialer, skal foretages en desinfektion udført. Til at begynde, hæld kogende vand hus. Derefter skylles det grundigt med koldt vand og tør grundigt. Ingen lamper behøver ikke at sætte inde i huset. Kvindelige i en periode i lyset ikke har brug for. Men termometeret og fugtighed kontrol vil ikke være overflødig.

Efter installationen anbefales det at hænge i buret for at sætte kridt eller en skål med den bankede æggeskallen. Under graviditet og fødsel hunnen brug for en masse af calcium. Variant kan bruges til tabletter calciumgluconat, købt i farmaci. Gå ikke glip af dette vigtige punkt, fordi på grund af manglen på dette stof, den kvindelige bare rasklyuet egen murværk og vil være ude af det til at fylde en mangel på calcium. Og født af en mangel på vitaminer og sporstoffer unger vil trække sig ud af deres egne fjer, igen, fylder mangel på calcium. Dette kan ikke tolereres!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.