SundhedPræparater

"Nurofen" fra hvad hjælper? Vejledning til brug "Nurofen"

Læger kender tusind slags medicin. At lægerne kan finde den rigtige og effektiv behandling. Men patienterne vil også vide, at og til hvilke formål de er tildelt. Den vil fokusere på "Nurofen" præparat Den pågældende artikel. Fra hvilke behandler han - du lærer på. Det bør også give instruktioner om brugen af midler til beskrivelsen.

Sammensætningen og formen af fremstilling af et lægemiddel

Den vigtigste aktive ingrediens af midlet er ibuprofen. Derudover indeholder lægemidlet yderligere komponenter. Men deres antal og type afhænge af formen af midlerne til fremstilling.

I øjeblikket kan en forbruger at købe flere forskellige typer af medicin, "Nurofen". Fra hvad de hjælpe dig med at lære på. Den mest almindelige tabletform. This konventionelle faste piller og kapsler indeholdende det flydende stof. Også producenten fremstiller salve og gel til udvortes brug. Derudover kan du finde midlerne til børn, der har form af sirup og rektale suppositorier.

Hvad er kontraindikationer for brugen af stoffet?

Brug ikke tabletter og sirup i tilfælde af gastrointestinal sygdom eksacerbationer. Dette kunne omfatte følgende sygdomme: mavesår, betændelse i tolvfingertarmen, gastritis og så videre.

En absolut kontraindikation for behandling af denne sammensætning er graviditet. Men i første og andet trimester får lov til at bruge stoffet i minimale doser under lægeligt tilsyn.

Hvis du har problemer med hjerte, blodkar, samt øget pres på patienten, er det umuligt at anvende midlet. I lever og nyrer til at vælge en alternativ måde til en korrektion.

Kontraindiceret til behandling med dette lægemiddel overfølsomhed over for en af komponenterne. kan ikke anvendes nogle former for narkotika til behandling af børn op til seks år.

"Nurofen" fra hvad hjælper?

Der er masser af indikationer for brug af dette værktøj. Men i alle tilfælde, og dosisordineringen kan variere bredt. Oftest er sammensætningen anvendes til behandling af smerter og feber. Men årsagerne ordinere medicinen lægen kan være mere. Hvis du vil vide mere om stoffet "Nurofen". Hvorfra det kan blive helbredt?

Når varmen. Fra "Nurofen" temperatur hjælper ganske hurtigt. Således sirupper og flydende form kapsler foretrækkes, da virkningen fra dem mere hurtig.

Voksen med feber bør tage en kapsel eller drikke omkring 15 milliliter pædiatrisk sirup. Allerede inden for en halv time vil se effekten af behandlingen. Fra "Nurofen" temperatur bruges ikke mere end tre dage. Hvis der efter at du ikke får det bedre, bør du ansøge igen til lægen og til at videregive nogle tests.

Med influenza og forkølelse. Fremragende værktøj hjælper "Nurofen" fra influenza. Det stof eliminerer symptomer, der er smertefulde for patienten. Disse omfatter smertende knogler, muskelsmerter, dunkende i templerne, og fotofobi.

Tag "Nurofen" kold kan ikke være mere end tre dage. På denne dag lov til at drikke op til 3-4 tabletter. Det skal deles dosis i lige store dele og taget med jævne mellemrum. Lægemidlet er også anti-inflammatorisk middel. Det er derfor, han ikke kun har antipyretisk og smertestillende virkning, men også kæmper med fokus for infektion.

Når smerter i knogler og muskler. Et præparat i form af en gel og salve perfekt eliminerer smertesyndrom. Det bruges til forstuvninger, efter skader. Det er værd at bemærke, at forud for anvendelsen af stoffet er nødvendig for at sikre, at ingen brud.

Atleter gel "Nurofen" hjælpe med at slippe af med smerten og ubehag forbundet med langsigtede belastninger. Anvende et tyndt lag af sammensætningen er nødvendig, forsigtigt at gnide huden. Det stof træder i kraft næsten med det samme. Multiplicitet under anvendelse gel kan være op til 4 gange om dagen med intervaller på seks timer. Behandlingsforløbet varer fra flere dage til to uger. Hvis der efter denne tid ikke forbedres, er det nødvendigt at tage fat på læger.

Tilbagevendende smerter hos kvinder. Det stof klarer med menstruationssmerter. Som et middel, der almindeligvis anvendes i den postoperative periode. Under operationen på de reproduktive organer af kvinders tildelt af lægemidlet som en forebyggende foranstaltning. Det bør tage 1-2 tabletter 2-4 gange om dagen i fem dage.

Ammende kvinder kan bruge børnenes form af lægemidlet. Det er nødvendigt at beregne den minimale dosis og midler til at tage det op.

Er det tilladt at bruge midlerne til små børn (under seks år)

Værktøj bredt til behandling af børn og børn vorden. Det er således nødvendigt at anvende en passende form. Du kan vælge stearinlys eller sirup. Begge forbindelser er tilladt at alder af tre måneder.

Det stof lindrer feber og smerter. Udbredte hjælp af vaccination som en forebyggende foranstaltning. Det stof "Nurofen" hjælper dulme tandkødet under begyndervanskeligheder, som det er ordineret til mellemørebetændelse og hovedpine. Husk, at til behandling af børn skal først indhente professionel rådgivning.

Lægemiddel "Nurofen": modstykker

Det betyder, som med de fleste lægemidler har en vægt analoger. Nogle af dem er absolut og ikke kun have den samme virkning, men også sammensætningen. Andre danner en gruppe relative analoger og kan kun har en lignende virkning på kroppen.

Drug "Nurofen" analoger af følgende: "Buran", "Ibuprofen", "Brufen" og andre. Ved hjælp af en tilsvarende indsats kan omfatte medicin "Paracetamol", "Tsefekon", "nimulid", "Nise" og så videre.

Hvor meget er et værktøj?

Det stof "Nurofen" pris varierer afhængigt af sammensætningen af udstedelsen. Børn sirup koster omkring 200 rubler. Rektal stikpiller har en pris fra 100 til 150 rubler.

Tabletter med et tørstofindhold vil koste dig omkring 120 rubler. Kapsel med en flydende formulering koste omkring 200 rubler. Gel til udvortes brug har en pris interval fra 100 til 200 rubler.

Opsummering

Nu ved du, fra det, der gør stoffet "Nurofen". Prisen på de forskellige former for narkotika, vil ikke være den samme. I nogle tilfælde kan anvendelsen af midler være en sidereaktion, som ofte viser sig i form af hududslæt, kløe, kvalme, lidelser i fordøjelsessystemet. I dette tilfælde bør du straks stoppe med at bruge sammensætningen og at konsultere en specialist til at korrigere tilstanden og udvælgelsen af en alternativ lægemiddel til behandling.

Brug medicin som den beskriver brugsanvisningen. Et godt helbred til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.