LovStat og lov

Kommunale tjeneste

Udtrykket "kommunale service" for nylig dukkede op i den russiske lovgivning. Indholdet af begreberne direkte relateret til forståelse og juridisk etablering af lokale (territoriale) regering, dens organsystemer. Dette spørgsmål tidligere var relateret til den offentlige tjeneste, hvorigennem offentliggør regulerede og faktisk, statslige og kommunale service. For nylig er der imidlertid en separation sti.

Kommunale tjeneste refererer til en selvstændig del af den professionelle offentlige dominerende statsapparat. Dette vil igen, afspejles i karakteren af aktiviteterne i dem, der arbejder i det og gennemføre sine beføjelser. Passage af kommunal tjeneste betragtes som en af de typer af betalt samfundstjeneste. Denne aktivitet giver ledelse og organisation.

Kommunale service er et af de værktøjer til gennemførelse af den lokale myndigheder (lokale) myndigheder.

Udtrykket "Municipium" kaldte i den romerske provinsby af staten. I disse byer, den frie befolkning havde fuld eller begrænset ret til selvstyre og den romersk borger.

I de vestlige lande, er denne definition anvendes, når der henvises til en selvstyrende samfund. Kommune kaldet autoritet lokale regering og bygningen det optager.

I løbet af en vis periode i Rusland, alle medarbejdere i territoriale organer er statsansatte. Med andre ord, lokalråd og bestyrelser var statsorganer. Efterfølgende tog de lokale myndigheder et selvstændigt realisering af demokratiet.

Kommunale tjeneste, adskilt fra regeringen, har bidraget til dannelsen i Rusland for territorialt Administration som en særlig grad af regeringen. Den første lovgivning stadfæster begrebet lokalt selvstyre, afspejlede de generelle principper for aktivitet. På de samme love gælder ikke begrebet "samfundstjeneste". I første omgang blev arbejdet i disse organer betragtes som en del af regeringens aktiviteter. Medarbejdere i de kommunale og statslige tjenester blev anset tilsvarende. I overensstemmelse med dette synspunkt og definere essensen af posten. , Således en kommunal medarbejder var en stat medarbejder, der arbejdede i ligene af territoriale selvstyre.

Forfatningen præsenterer positionen fastsættelse og sikring af uafhængighed den betragtede gren. Ifølge loven af territoriale organer er ikke inkluderet i systemet af statslige myndigheder. Denne bestemmelse i forbindelse med flere andre bestemmelser og regler dannede grundlag for de resulterende strukturer lokale myndigheder. Denne model har væsentlige forskelle fra loven af RFSSR tidligere fastsatte. kommunal service - og dermed det juridiske grundlag for dannelsen af en ny type ydelse blev etableret i Rusland.

Forfatningen også etablerer og visse funktioner i den pågældende aktivitet. Således differentieret kommunale og offentlige tjenester.

Den anden er den professionelle aktivitet russiske borgere, som indeholder bestemmelser om håndhævelse af visse beføjelser: de føderale organer statsmagten, emnerne for Den Russiske Føderation, Den Russiske Føderation, personer, der erstatte positioner etableret af forfatningen, og andre. Kommunale tjeneste betragtes som en professionel virksomhed, som udøves regelmæssigt for udførelsen af beføjelser lokale myndigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.