HobbyFotografier

SLR-kameraer - er, at den teknik? Hvad er fordelene ved SLR-kameraer?

Den teknologiske udvikling står ikke stille, er hver dag billeder og video bliver mere tilgængelig for almindelige borgere. Selvfølgelig var det ikke altid, fordi to eller tre årtier siden, fotografisk og videoudstyr må kun benyttes af fagfolk eller folk af meget høj rang.

Men det vi ser nu næsten hver familie har sin egen hjem "familie kamera," for ikke at nævne den enkelte ejer af moderne digital teknologi. Kameraer ændrer med en forbløffende hastighed - næsten hver måned, vi ser på hylderne i nye modeller og fotografisk udstyr serien. Men stadig meget relevant, er spørgsmålet om, hvad den bedste kameraer - SLR eller digital?

Hvad er en SLR-kamera

SLR-kameraer - det er et stort skridt fremad i udviklingen af industrien og videodela foto. Ja, det videodela som på moderne kamera spejl type (for eksempel Canon 7D) fjernede de fleste af russiske tv-serie i vor tid. Og det med rette, da den fotografisk udstyr er mere kompakt og giver billedet er ikke værre end en enorm professionel videokamera. Derfor kan vi sige med fuld tillid til, at SLR-kameraer - dette er vores fremtid! Eller ikke? Lad os undersøge.

Som regel viden om , hvordan man kan tage billeder af SLR - det er en garanti for at få en kvalitet og smukt billede. Men vær opmærksom på, at en almindelig digital "sæbe box" kan udstedes til billedet, andre gange ikke værre "refleks". Selv hvis for eksempel tage den fashionable og ajour Gopro serie kamera. Det betyder ikke positionere sig som en refleks kamera (billeder og videofiler foretaget på GoPro omtrent lige store andele). Men på trods af dette, effekten af fiskeøjne (fiskeøje) - gør denne lille kamera er meget populær.

I modsætning til "refleks" fra "tal"

Hvad er forskellen på digitale SLR-kameraer fra? Der er forskelle, og de er betydelige. SLR-kameraer - er mode af århundredet, men i virkeligheden, før det var anderledes. Tidligere en person mangler et 5 megapixel kamera på HP, og det første sted var aftryk af et øjeblik i stedet for smukke billeder med din kat. Digitale kameraer - et godt budget mulighed for dem, der bruger det en gang eller to gange om måneden (når venner besøger, hår klippe eller datter).

Tag ikke fejl, at hvis billige - så dårligt, er det ikke så. Så mange digitale kameraer er for 300-500 dollars, har høj kvalitet glas (linse) og andre kendetegn (for eksempel fjerne vandet uden besvær). Derfor, i den digitale teknologi har en masse fordele, men hvis du ønsker at forfølge fotografering mere professionelt, så er du stadig bør tænke over, hvordan man kan købe er ikke digitalt, og det samme linse refleks kamera.

Klassificering af spejlreflekskameraer

Den enkleste klassificering af fotografisk udstyr kan betragtes som branding. Nu er der er en hel del virksomheder, der producerer foto og videoudstyr. De er en hel del, men sandsynligvis de mest almindelige og kendte mærker er gamle rivaler - Canon og Nikon. Det er ligesom en stor krig mellem Coca-Cola og Pepsi - en krig uden tab, der varer i århundreder. Samtidig er det svært at sige, hvad der er stejlere spejlreflekskamera - Canon selskab eller Nikon. Ja, der er forskel på dem, men på trods af dem, bliver de holdt på samme niveau. Hvis nogen siger, at kameraet "Nikon" gul ramme, andre siger, at de "Canon" udestående fotos med et blåligt skær.

Her er en meget stor rolle, og hvordan man korrekt fotografere SLR af en fast-producent. Da hver organisation ønsker at gøre sin unikke teknik, tilføjer hun ofte individuelle indstillinger, eller i sit eget vindue trækker afspilning. Dette skyldes i høj grad det faktum, at lære folk (ligesom uhøflige som det lyder) er at hans kunst, at han var ved at blive brugt til en bestemt mærke. Tal med professionelle fotografer, er det usandsynligt, du vil finde blandt dem den, der skiftede flere gange en virksomhed, der fremstiller fotoudstyr. Og hvis de støder på, så sørg for du lader os derefter hans kontaktoplysninger - sådan en mand skal vide.

Oversigt spejlreflekskameraer, kontrast, full-frame kamera serie

Kameraerne i denne serie er nu på toppen af sin popularitet, og der er en række årsager.

Dette kan meget vel påvirke det faktum, at SLR-kameraer og andre APS-C størrelse på markedet optrådte meget imponerende konkurrent - bezzekralnogo kameratype, som indeholder en række karakteristika såsom et budget acceptabel pris, samt chokerende kompakthed af enheden.

På den anden side, kan vi se, at nu spejlreflekskameraer - er ønsket om at nærme sig tættere på en mere professionelle segment, at få fyldet fra deres mere ældre kolleger. Resultatet er, at de er billigere, og derefter overført fra den kategori af professionelle kameraer ind under kategorien af en masse sfære af avancerede kameraer for amatører.

Hvilket selskab producerer kameraer fra den kategori af full-frame?

I hele billedfortælling fuld-frame spejlreflekskameraer - er udtænkt af kun tre virksomheder - Nikon, Canon, Sony. Sådanne kameraer, der er kun et par snesevis af modeller, blev den sidstnævnte er magen til kameraet udgivet allerede i 2004 af Kodak. Også disse kameraer er meget vanskeligt at kalde "budget option", fordi kameraet Leica M9 dette format uden linse koster omkring 140 tusind. Temmelig imponerende mængde, gør du ikke?

Sådan fotografere nybegynder SLR fotograf?

Hvis du beslutter dig for at starte din karriere som fotograf med et professionelt kamera straks, så er vi klar til at møde på din vej en række vanskeligheder og forhindringer.

Den første ting værd at nævne er, at kameraet alene ikke vil give dig perfekt i komposition og belysning skudt. Derfor, for at få gode billeder, så prøv at holde sig til et sæt af flere regler.

regler horisont

Linse refleks kamera - det er dit vindue til den virkelige verden, lignelse dine synspunkter og ideer om verden. Pas på, at dine yndlingsbilleder ikke var overvældet med horisonten. Fashion skæv plads har længe været ude af mode. Kig på gaden - du kan se alle de ting rigtigt, er alle gader anbragt vandret kun vejledende, og søjlerne - lodret. Bare være på dit billede, hvis du har svært ved, i søgeren, styret af lige linjer, dette vil i høj grad hjælpe dig i starten af din rejse.

lægger også stor vægt på denne regel, som det gyldne snit. Mentalt opdele dine horisonter med 9 lige store rektangler (udgifter udseende tre lodrette og tre vandrette linjer). Marker derefter de ekstreme punkter i rektangel, som er beliggende i hjertet. Udført? Fremragende! Sagen er, at disse fire punkter (relativt, selvfølgelig) er vores øjne den mest gunstige og bekvemt for opfattelsen. Derfor, når du tager billeder, være mere opmærksomme på dem, vil det hjælpe dig meget.

Manuelle indstillinger på refleks kamera

SLR-kameraer adskiller sig primært i, at de giver ejeren til helt at bygge din fremtid billede, der spænder fra lys og slutter med omdrejningspunkt.

Hvis du aldrig har arbejdet med spejlreflekskameraer personligt, vi på det kraftigste opfordre dig til at starte med, at læse så meget som muligt selvhjælp og se video tutorials. I dette tilfælde er den mest opmærksomme på detaljer såsom:
- membranen;

- eksponering;

- Fokus;

- zoom.

Alle disse værdier kan justeres selv i de mest enkle og billige spejlreflekskamera, størrelsen af disse parametre - dette er en af de vigtigste komponenter i prisen på fotografisk udstyr.

Sammensætningen og den korrekte konstruktion af rammen

Endelig vil jeg fortælle, at for at konfigurere indstillingerne på dit kamera - det er ikke alle. Hvordan man korrekt fotografere SLR, det afhænger af den korrekte postroenieya ramme. At have et godt kig ind i dette spørgsmål, læse om de forskellige typer sammensætning (lukket, åben, og så videre). Og også være opmærksom på størrelsen og planer: adressen, den samlede, gennemsnitlige (median plan på et bælte, den gennemsnitlige plan af brystet), close-up, og til sidst, en detaljeret plan.

Alle disse regler og retningslinjer vil helt sikkert hjælpe dig i fremtiden at gøre billeder af god kvalitet. Men glem ikke, at reglerne - denne ting er meget betinget, og nogle gange ikke forstyrrer hvordan man kan bryde det. Så eksperimentere, fordi det eksperimenter vil hjælpe dig til at gøre høj kvalitet og originale billeder, som derefter kan ikke bange for at blive sendt til en bred vifte af udstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.