TravelingRejsetips

St. Vasiliya Blazhennogo

Det skete så hver hovedstad har sin arkitektoniske karakter, som hjælper med at kende byen og forelske sig i ham. I Paris er uden tvivl Eiffeltårnet, i New York - Frihedsgudinden, fra Rio de Janeiro - en statue af Jesus Forløseren. I den russiske hovedstad dette symbol anses St. Basil Katedralen, der ligger i centrum af Moskva. I mennesker, denne katedral er bedst kendt som St. Vasiliya Blazhennogo. Bygningen ligner en bunke af smykker, så det er usandsynligt, at forveksle med nogen anden i verden. Ni kapitler af kirker udgør en vidunderlig silhuet. Alle kirker blev bygget på samme grundlag og er indrettet meget farverigt og glæde.

St. Vasiliya Blazhennogo: Historien

Historien om katedralen er meget interessant, fordi han, som enhver anden kunstværk, omgivet af mysterier og hemmeligheder. Hvorfor ikke bare tale om katedralen i forbøn! Trods det faktum, at for ham synes at være kendt af alle, der er mange mørke stunder, tiltrækker sig opmærksomhed fra historikere og kunsthistorikere.

Mange tror hævde, at templet blev bygget i perioden fra 1555 med 1561 russiske arkitekter Barma og Postnik Yakovlev. Andre mener, at arbejdet på bygningen af en mester ved navn Barma Ivan Yakovlevich.

Ifølge en legende, Ivan Groznyj var meget vred, når føreren forsikrede ham om, at er i stand til at opbygge en anden sådan en storslået tempel. I et raseri, kongen beordret til blinde arbejdere til steder bygget denne skønhed. Men disse historier meget, så du skal ikke nødvendigvis tror på dem.

En anden historie fortæller, at Ivan Groznyj byggede Vasiliya Blazhennogo katedralen St. Basil i del III, hans far. Det var her, ifølge legenden, kom navnet på domkirken.

Mest sandsynligt blev kirken opkaldt til ære for den mest beundrede i Rusland narre Vasiliya Blazhennogo. Han blev begravet i kirken af Den Hellige Treenighed. Dette tempel stod på kanten af Moskva-floden, og i sidste ende, på foranledning Ivana Groznogo, omkring ham begyndte at bygge en anden kirke. Komplekset, der blev opført på stedet af den tidligere tempel, kaldet katedralen i forbøn af Jomfru. Efter nogen tid over graven af den hellige fjols optrådte kirken blev indviet i hans navn. Tjeneste her var dagligt, og ikke antage, at dette var grunden til, at Pokrovsky Cathedral optrådte populære navn - St. Vasiliya Blazhennogo.

Nogle fakta

Denne katedralen er en symmetrisk arkitektonisk kompleks bestående af otte bygninger søjle-lignende omgiver den niende - det højeste. Central Kirke viet til Vor Frue af forbøn. Pridely indbyrdes forbundne passager. Hver af de kirker i form af en pære søjle kuppel. Domes ikke gentage hinanden, og hver enkelt er dekoreret med udkragning buer, gesimser, nicher og vinduer. Selve templet skaber en følelse af ekstraordinær elegance og fabulousness. It ni iconostasises (ca. 400 ikoner). Alle værker her er de bedste eksempler på ikonet maleri skoler i Moskva og Novgorod. Væggene i kirker er udsmykket med fresker og malerier, er der også forskellige mønstre og forskellige kirkelige redskaber.

Ortodokse præster mener, at St. Basil er stadig intakt kun på grund af den særlige Guds forsyn, som det antal gange strukturen viste sig på randen af døden, og forblev en helhed (en brand i 1737, ønsket af nogle herskere at nedrive eller at sprænge templet, krig, osv) . Sidste gang beslutningen om at nedrive Stalin blev omstødt.

I 1918, St. Vasiliya Blazhennogo i Moskva blev placeret under statens beskyttelse som et nationalt monument og verden. I 1923 blev den attraktion åbnet som et historisk museum. Senere, katedralen blev en afdeling af State Historical Museum, efterfulgt af en række globale restaureringer blev foretaget. I dag domkirken bruges som et tempel og som museum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.