TravelingRejsetips

Bowling i centrum af Moskva: adressen drift. Aktiviteter i Moskva

Slap alle ser på sin egen måde. Nogle mennesker foretrækker de mere stille sammenkomster i hyggelig café, en person - en lys fest i klubben, den anden - den aften te i væggene i hans hjem. Den moderne verden byder på en masse muligheder over temaet "hvor de skal gå til hvile," fordi selv fans af en bestemt type tidsfordriv kan få keder konstant. God værdi bør ikke kun overstråle alle de problemer og vanskeligheder, men også at bringe nye indtryk og positive følelser. Bare for en sådan underholdning som en bowlingbane i centrum af Moskva - et sted, hvor du ønsker at vende tilbage igen og igen. Disse steder er fantastisk til en sjov og venlig selskab, familie aften, eller en usædvanlig dato. Bowling kan du føle spændingen i blodet, strække din krop og nyde den tid brugt. Og hvis du føjer til dette en god atmosfære og stemning, resten præcist huske.

"Scooter"

Mange mennesker vælger en god tid bowling i Moskva. Adresser på steder levere disse tjenester, kan findes nedenfor. På bredden af Yauza på gaden Samokatnaya 2, kan du få lyse følelser ved at besøge bowling klub "Scooter". Han arbejder syv dage om ugen fra 12:00 til 06:00. På dette tidspunkt, særlig megen opmærksomhed for at sikre, at gæsterne tilfredse med deres smil og ikke føler ulejligheden. Ud til klubben på stedet restaurant, hvor man kan sidde i en afslappet atmosfære og nyde dit måltid. Begyndere kan drage fordel af bowlingbanen med personlige trænere, og til meget unge spillere forudsat det rette udstyr og sikkert miljø. I bowling klub "Scooter" regerer sjov, venlig atmosfære skabt af opmærksomme personale og besøgende selv. Til overkommelige priser i sine vægge kan du få en utrolig oplevelse, og måske finde sig i denne usædvanlige sport.

"Cosmic"

Mange bowling klubber i Moskva er klar til at gøre alt for at gøre deres gæster føler sig steder anderledes måde. Det betyder ikke afvige fra dette princip og et sted kaldet "Cosmic", som er på Presnensky kaj, 2, i "Afimall City" indkøbscenter. Dette er en af de ældste bowling klubber i hovedstaden. For en længere periode af sin eksistens "Cosmic" konstant at forbedre og gøre alt for at give besøgende med den bedste kvalitet for rimelige penge. Inden for murene af bowling klub er der særlige spor foretaget på teknologi "flydende gulv" og computeren pointsystem. Høj bar i arbejdet med personale, komfortable værelser, et stort udvalg af yderligere tjenester - alt dette gjorde "Cosmic" perfekte sted at slappe af. Tilbyder også mulighed for at smage europæisk køkken og unikke drikkevarer i en separat restaurant. Besøg "Cosmic" er muligt på hverdage fra 12:00 til 05:00, og i weekenden - fra 11 dage til 05:00.

"Planet Bowling"

Klubber (bowling) i Moskva, Adresserne er anført i denne artikel - er en stor mulighed for aktiv fritid for lidt penge. Bowling har længe været anerkendt sport. Så på fjerde sal af mall "søm-2" på Prospect Andropov, 36, kan blive medlem af de sportskonkurrencer og nyde atmosfæren i sjov og konkurrence. "Planet Bowling" tilbyder de besøgende en moderne spil track, højt serviceniveau, systemet med hukommelseskort og attraktive priser.

På det område kan man også købe en række tilbehør til spillet og forbedre deres færdigheder i specialklasser. I "Planet Bowling" får eufori fra mulige strejker fra 12:00 til 06:00. Det skal erindres, at prisen for den tid, kan variere afhængigt af ugedag og tidspunkt. "Planet Bowling" er en bedste bowling i centrum af Moskva, fordi den høje kvalitet af de udbudte tjenester, særlige programmer for børn, muligheden for at holde virksomhedernes parti eller en part, ultraviolet night show, europæiske og japanske køkken gør dette til en favorit for mange af sine gæster.

"Skyskraber"

Bowling i Moscow City - dette er en stor mulighed for at overraske din virksomhed og tilbringe aftenen i en varm og munter atmosfære. På gaden Kudrinskaya pladsen, 1, er underholdning komplekse "Skyskraber", som for mange blev en regelmæssig for besøget. Bowling Club i denne institution involverer otte moderne spor, muligheden for at afholde fester, et højt serviceniveau, varm atmosfære og gode minder. Besøg det kan være weekenden fra 14.00 til midnat, mandag - fra 15:00 til midnat, fra mandag til fredag - fra 15:00 til 5:00. Sådanne institutioner selv fastsætte, hvor meget bowling i Moskva. Klubben "Skyskraber" for en time af spillet på én bane skal betales i 1110 ror.

"Prime"

Bowling Klubber i Moskva varierer udbudte tjenesteydelser, priser og kvalitet af service. Høje niveauer af den praler bowling klub "Premier". Dette sted kan findes på gaden Olof Palme, 5, s.2. Ud over spændende tidsfordriv spil i fjorten spor i "Premier" du kan danse, eller bestille en banket for at fejre, drikke god fadøl, se sport på restauranten serverer europæiske retter og huske den tid for evigt. Det kører dette sted fra 12:00 til 12 midnat. For mange besøgende "Prime" var det ideelle sted for underholdning. Munter atmosfære, komfortable værelser, venligt personale, ekstra ydelser, rabatter for studerende og medlemmer af klubben "Prime Sport" endnu engang bevise, at institutionen kun vil blive en succes, når gør alt for sine besøgende rave om det.

"Sport Line"

Nogle gange er det nødvendigt at undersøge alle muligheder og finde den bedst egnede blandt dem. Og en bowling klub. Et sted kaldet "Sport Line" på gaden Kozhevnicheskaya, 15, allerede har formået at vinde hjerter af deres loyale kunder. Ved siden af spillet sporene har en bar med et stort sortiment af drikkevarer, hvor du også kan drage fordel af banketter og events, live sportsbegivenheder. serverer europæiske og japanske retter, desserter og snacks fra menuen restaurant. I "Sport Line" giver en skole, end der kan ikke prale af mange bowlingbaner i centrum af Moskva. Børn kan have det sjovt i de særlige baner med kofangere, som giver dem nemme bolde. I weekender og helligdage "Sport Line" står DJ og et diskotek 80'erne. Besøg dette sted kan være fra 12:00 til 06:00. Priserne for den tid, der bruges på spillets baner, varierer afhængigt af den dag i ugen.

"TU-15"

Bowling i Moscow City kan blive husket som positive og ubehagelige øjeblikke. Centre positiv feedback er bowling klub "TU-15", som er placeret på havnefronten akademiker Tupolev, er 15 rummelige og hyggelige hal otte spil spor placeret ved siden af, hvor der er en karaoke bar, café, restaurant og billard. Også denne restaurant tilbyder sine tjenester til ferien. Works "TU-15" fra fredag til lørdag fra 12:00 til 4:00, fra søndag til torsdag - 12:00 til 2:00. Særlig opmærksomhed bør være et højt niveau af personale, velsmagende og billig mad, nice atmosfære og en lang række ekstra ydelser. Bowling i centrum af Moskva kan være meget forskellige, men de "TU-15" kan kaldes en af de mest værdige.

"L28"

Time bowling i Moskva fundet svært nok, men sådanne steder er. En af dem er underholdningscenter «L28», som er placeret på gaden Leskov, 28. Restauranten har to niveauer. Bowling Club ligger på den første og er anerkendt af mange af sine besøgende som det mest behageligt sted for aktiv fritid. Ni numre udstyrede, rummelige værelser, fantastisk beliggenhed, venligt personale, utrolig atmosfære - alt dette gør tilbagevenden til «L28» igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.