RelationerSeksualitet

Sådan genkender bøsse: seksuel orientering og adfærd

Nogle gange er det vigtigt at have de rigtige oplysninger om en bestemt person. For eksempel, for at afgøre, om at lade ham i din omgangskreds eller ej, om at have ham efter en aftale eller afstå fra at gøre det. Om folk ikke kan blive bedømt kun på visse funktioner i deres adfærd, bør deres karakter ses i sin helhed. Dernæst ser vi denne vigtige detalje, som seksuel orientering og metoder til bestemmelse.

Hvis du er en smuk pige, kan du spekulerer hvorfor en person, som du vil, du ikke opmærksomme. Måske han har en anden? eller blot en kvinde, han ikke er interesseret? Svaret på dette spørgsmål kan du hjælpe med at spare en masse tid. Eller, hvis du er en fyr, og dermed den retning, du har alt i orden, så er du måske ønsker at undgå kontakt med den "blå"? Eller, måske tværtimod, du ønsker at møde ligesindede? Det sker også. Hvis du er interesseret i svaret på nogen af disse spørgsmål, er denne artikel for dig. Så lad os tale om, hvordan man genkender homoseksuelle.

Det første symptom - en høj tone: Hvis du er en fyr, og du opdager, hvordan andre er mænd, der tidligere helt ukendte, der viser dig den pludselige interesse og venlighed. For eksempel, hvis en helt ny hold denne person til at chatte med dig er blevet meget mere end med andre mennesker. Dette er naturligvis ikke en grund til at overveje ham en "blå". Men tjek det er værd. Hvordan man gør det? Lang og hård se på ham. Hvis du er en mand ligeglade med det (som det skal være i dette tilfælde), vil det se i et par sekunder vil tage den side. Men hvis testen fortsætter i lang tid til at se direkte i øjnene og sænker dem, dette er det første signal. Den anden mulige tegn - et smil. Almindelige mænd, kommunikere med hinanden, er det oftest fraværende. De kan smile, når det er berettiget - med behagelige minder, eller efter en vellykket vittighed.

Sådan genkender homoseksuelle? Naturligvis for den person, med hvem han møder. Hvis den mistænkte foretrækker kvinder, denne "midten". Hvis, derimod, han kan lide mænd, da en mand ved navn "bøsse". Men seriøst set er der to andre vigtige spørgsmål, der vil sige en masse om ham. hvis han er gift? Har han en kæreste? Hvis vi taler om en person, der er allerede 28-30 år, svarene på disse spørgsmål er det helt karakteriseret. Selvfølgelig er der en mulighed for, at det er midlertidigt ikke i et forhold eller et kyskhedsløfte, eller endda er impotent. Men der er et andet alternativ til disse forudsætninger, som nu ikke er ualmindeligt, ikke kun i tolerante lande i Europa og Amerika, men også i vores land.

Som svar på et spørgsmål om, hvordan man genkender en homoseksuel mand, det er værd at bemærke, at meget af en mand til at sige sit udseende. Har han en ørering i hans højre øre (i hvert fald - til venstre)? Om han er på udkig efter en meget nøje? Er han nogle gange forsøger at komme foran mode? Hvorvidt klædt ekstravagant og usædvanligt? Er der en ring på sin lillefinger? hvis han ønsker at gå til midten, men når vi taler om kvinder give for banale svar, viser kun en manglende erfaring? Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe i dette problem, hvordan man genkender homoseksuelle.

De, der læser denne artikel, er det nødvendigt at tilbyde noget andet at tænke på, hvad slags oplysninger. Hvis du er ung, og du ikke har haft en sådan oplevelse, er det værd at kigge efter en partner af samme køn som dig? Især når man tænker på, hvordan effekterne kan påvirke dit selvværd, selvtillid og endda en hormonel baggrund af organismen. Ifølge statistikker, i USA, unge homoseksuelle mænd udgør en ubetydelig procentdel af befolkningen, men de gør en tredjedel af alle selvmord. Det er klart, det er ikke et godt liv, disse mennesker gør det. Gays teenagere til syv gange mere tilbøjelige til at begå selvmord end deres jævnaldrende. Det er moderne at sige, at homoseksuelle - dette er normalt. Men i virkeligheden er det ofte forbundet med alvorlige problemer - både sundhed og psykologisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.