TravelingRejsetips

Shopping på den berømte europæiske

Shopping på de berømte gader i Europa - det er altid en masse sjov, en af dem er placeret i Zürich, gå til denne fashionable arterie kan være direkte fra togstationen, som den skylder sit navn (Bahnhof i tysk - "Station"). Den anden ende af gaden ligger i Lake Zurich, og som du kommer tættere på dammen gradvist øger niveauet af priserne på varer og i detailforretninger. Så der virkelig begynde shopping tur butikken med billige souvenirs (selvom den schweiziske relativ billigt), og afsluttede - et eller andet sted i regionen Tiffany vinduer, af Bvlgari og Dior. Omkring midten af stien er en gammel bageri Sprungii, berømte lille kage med et sjovt navn "lyuksemburgli" .Lyubitelyam senere går, være klar over, at kommercielle virksomheder i Schweiz lukker tidligt som Sberbank (om nødvendigt) - 17: 00-17: 30. Men for turister den største shopping gade i Zürich er ofte ikke et sted for shopping, og udstillingen viser luksuriøse, som du kan se om aftenen.

Champs Elysees, Paris

Selvfølgelig, Champs Elysees nu er der ingen felter. Det er sjovt, at på dette sted, de aldrig havde eksisteret! Det var en sump, og der var jagt ænder. Så var der en park, så kvartal dyre palæer, og nu næsten to kilometer kombination af de to zoner - en park og butikker. Sidstnævnte stammer fra Round Square og bliver til Triumfbuen. Priserne er høje, så pariserne foretrækker at købe i andre kvarterer. Turister vandre ofte langs den berømte gade med kognitive formål - interessant er at se, hvordan det ser ud trendy sted! Og der er virkelig noget at tage et kig. Her for eksempel, flagskibsbutik af Louis Vuitton - et mekka for alle moderigtige turister fra Rusland og Asien. For den offentlige nemmere - en tre-etagers butik H & M, bygget i den oprindelige moderne stil. Gennem den transparente facade set som mellem gulve til elevatorer og kørende fastgjort skærme med reklamer. Ja, og Cartoon Disney Store Paradise - en nysgerrig institution, selv om du ikke har til hensigt at bruge det eventuelle cent.

Paseo de Gracia, Barcelona

De fleste turist gader i Barcelona - Rambla. Den mest berømte shoppinggade, eller rettere, ikke engang på gaden og boulevard - Paseo de Gracia. Dette sted er inkluderet i alle turistruter, som der er i bydelen Eixample, berømte palæer af forskellige arkitektoniske stilarter, især den catalanske modernisme. På Boulevard de Gracia er der endda noget af den kreative arv Gaudi - berømte Casa Batlló og La Pedrera. For dem, der elsker at shoppe, ikke mindst en enorm bygning af stormagasinet El Corte Ingles, som begynder Boulevard. Passeig de Gràcia ligger ikke kun mange trendy butikker, men også dyre hoteller og restauranter og tapasbarer. Nogle gange er der en handling "Night med shopping i Barcelona", hvor de kommercielle virksomheder er åben indtil midnat.

Rue Neuf, Bruxelles

På gaden, som i alle gaderne i den belgiske hovedstad på et tosproget, to navne: Rue Neuve fransk og hollandsk Nieuwstraat. Vælg hvad som bedst, er stadig en - den "nye gade". Selv om det ikke er tilfældet, og det nye - det allerede brolagt i 1617. Længde på 600 meter det, og dem gå. Og ental skønhed ikke skinne: de sider af huset derhjemme, med grå facader og skilte diskrete modebrands. Efter alt, er det europæiske respektabilitet i glimmer og glitter ikke har brug for. Den mest autoritative repræsentant for den lokale ejendomsmægler - Galeria INNO, et stort belgisk handelshus, der dukkede op i det XIX århundrede. Indbyggerne i gaden, ved den måde, ikke har en meget høj pris forespørgsel: her er placeret ganske overkommelige butikker som Benetton og Zara. Især shopping her vil appellere til dem, der ønsker at købe kvalitet og billige ting.

Tauenttsinshtrasse, Berlin

Denne gade er altid konkurrerer om titlen som den tyske hovedstad største shopping overensstemmelse med sin nærmeste nabo, og man kan sige, en slægtning til Kurfürstendamm. Det er svært at sige, hvilken en er den mest trade-in, så meget desto mere for mange turister, de er ikke til at skelne - en flyder ind i hinanden i Breitscheidplatz område. Selve pladsen - et sted at huske på grund af Gedächtniskirche Kaiser Wilhelm, blev ødelagt under Anden Verdenskrig, og så det tilbage i ruiner i hukommelsen efterkommere. Straks placeret en stor og noget dum shoppingcenter Europa-Center, som har erhvervet en oppustelig krokodille komedie "Mimino" helt. Længere henne Tauenttsinshtrasse er måske den mest berømte butik i Berlin - en enorm og luksuriøse stormagasin KaDeWe, han er Kaufhaus des Westens - «vestlige Trading House".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.