TravelingRejsetips

"Vyborg" hotel (Sankt Petersborg): foto, anmeldelser

I St. Petersborg kommer en masse gæster fra forskellige lande. Hoteller og by hoteller tager et stort antal gæster - forretningsfolk, turister, turister. Når du vælger en bopæl alle rejsende tager hensyn til mange forskellige faktorer - udgifter til hotellets placering, dens niveau af komfort og mere. Af alle de steder i den billige "Vyborg" hotel (Sankt Petersborg) tiltrækker opmærksomhed af turister. Dette er en af de muligheder, der kan tilfredsstille flere krav rejsende. Hoteller i St. Petersburg (Vyborg-distriktet) har en klar fordel i forhold til andre hoteller i byen - dens placering.

Location "Vyborg"

Hotellet er beliggende i den nordvestlige del af byen, nær Seaside. "Vyborg" hotel (Sankt Petersborg) - Metro station "Black River". Find det let nok, selv for dem, der besøger byen for første gang. Hotellet ligger i nærheden af den historiske sted, hvor duel blev dødeligt såret af den russiske digter Aleksandr Sergeevich Pushkin. Bygningen blev bygget mellem Kamennoostrovsky udsigten og Bolshoi Prospekt Petrograd side. Det er to store historiske allé af Sankt Petersborg. De vigtigste attraktioner er placeret i nærheden - inden for 20 minutter ved enhver transportform. Du kan besøge katedralen Frelserens Spildte Blods, Peter og Paul-fæstningen, Hermitage, Field of Mars, Sommerhaven og Det russiske statsmuseum. Også tæt på voldene af Neva-floden og pilen af Vasilevsky Island. "Vyborg" er omgivet af grønne områder: på den ene side - Central Park for Kultur og Fritid, på den anden side - det 300-året for Skt. Seaside Victory park og have underholdning også meget tæt. Dette er en stor fordel - ikke alle byens hoteller kan prale sådan en god placering. For gæster i den nordlige hovedstad, der ønsker at se byen og besøge seværdigheder, ophold på et sted som "Vyborg" hotel (Sankt Petersborg) sparer en masse tid på den vej, du skal bruge for at komme til de vigtige byens seværdigheder og museer. Kan være på stedet for at bestille en tur gennem byen eller gå en tur på egen hånd.

Værelser

Hotel "Vyborg" (St. Petersborg) er en fem-etagers bygning, som husede 267 værelser på forskellige niveauer og kapacitet. Bygningen blev opført i 1960'erne. Denne typiske bygning opfyldt alle kravene i tiden.

Der er billige økonomi værelser - enkelt, dobbelt, tredobbelt.

Det næste niveau - standarden. Disse værelser har alt det nødvendige for at leve. Priserne er forholdsvis lav.

En anden "Vyborg" hotel (Sankt Petersborg) tilbyder en række klasser af erhvervslivet, komfort og overlegen. dette niveau værelser er bedre rustet de er mere komfortable. Suiterne og lejlighederne tilbydes af hotellet er præget af dyre møbler og indretning, store senge og har alt hvad du har brug for at besøge byen hvilede med alle bekvemmeligheder.

Room Udstyr

I St. Petersborg, "Vyborg" Hotel tilbyder sine gæster alt det nødvendige for et behageligt ophold.

Økonomien Room er værd en enkeltseng. Der er et tv, en telefon og en håndvask. Badeværelse og toilet er på gulvet.

Standard værelse er allerede semi-dobbeltseng, telefon, køleskab, tv. Der er et badeværelse - det er værd at et bad med brus og toilet.

Superior værelse er lidt større i areal. Det har en sofa til afslapning og et toilet. I badeværelset er en brusekabine.

Ikke-business klasse og komfort har brede senge, opdateret møbler og indretning. Badeværelset har et brusebad og en hårtørrer.

Suiterne koster lædermøbler, dobbeltsenge, en ventilator og varmelegeme, bruser, hårtørrer, sæbe og rengøringsmateriel. Suiterne og lejlighederne består af to værelser - stue og soveværelse.

mad

"Vyborg" hotel (Sankt Petersborg) tilbyder sine gæster måltider. Omkostningerne ved enhver morgenmad er inkluderet - det er et tilbud til gæster i restauranten "Vyborg", hvor der serveres "buffet" om morgenen. Feedback fra gæster Morgenmad fortjener ros - den gode mad, dele er ret store, varieret menu.

Gratis service til gæster

Hotel "Vyborg" giver on-demand-tjenester til registrering af udenlandske statsborgere. Du kan bede om en taxa, vågne op om morgenen på et bestemt tidspunkt. Bygningen har døgnet rundt ATM. De offentlige områder har trådløs internetadgang. Der tilbydes roomservice døgnet rundt.

betalte tjenester

For et gebyr kan du drage fordel af parkeringspladser, leje en computer i mødelokalet, til at modtage og sende faxer, tage fotokopier. Vask tingene gjort i vaskerummet af hotellet. On-site skønhedssalon. Du kan leje et pengeskab eller bruge en bagage rum, hvis det ønskes, eller at reservere en turné eskorte gennem byen.

Konferencesal til 50 personer. Den har et areal på 45 kvadratmeter. Rummet har alt det nødvendige udstyr til uddannelse, seminarer og andre offentlige arrangementer. Den er udstyret med en trådløs mikrofon, flipover, overheadprojektor, skærm og musikanlæg. Alt udstyr er inkluderet i lejeprisen.

Overnatning priser

Betaling for hotelophold acceptabelt - værelsespriser varierer fra 2000 til 6000 rubler per nat, afhængig af værelsestype. Det er bedre at bog på forhånd - det øger chancerne for at få en god plads med en fantastisk udsigt over parken. I sommersæsonen er der perioder, hvor der ikke er nogen ledige pladser. Der er roomservice online booking - hvis du bestiller overnatning, kan du få en rabat på 5%.

Restaurant "Vyborg"

Ud over service-gæster, tilbyder restauranten og individuelle tjenester - banketter, bryllupper, jubilæer og alle former for vigtige datoer. "Vyborg" har et areal på omkring 90 kvadratmeter, det 120 sæder. Restauranten tilbyder en udsøgt menu af russiske og europæiske retter, hyggelig indretning, kundeservice på et højt niveau. Konditori tilbyder et bredt udvalg af søde produkter. Uanset om bryllupper nygifte give gaver - champagne, frugt, anbringelse i hotelværelser - afhængigt af værdien af den bestilte banket. På hverdage, fra 12,00 til 16,00 i den "Vyborg" hold en business frokost - menuen består af flere kolde forretter, varme retter og drikkevarer. I ferier, restauranten arrangerer underholdning for sine gæster.

Særlige tilbud

Selskabet "Turris" - ejeren af hotellet "Vyborg" - har udarbejdet et særligt tilbud, som vil interessere gæsterne. For de faglige organisationer har udviklet et program "Respect" - det giver kortholdere til at få en rabat på overnatning med en sats på 30%. Works programmet "The Good House" - et system af loyalitetskort og rabatter til veteraner fra militærtjeneste, borgere i Den Russiske Føderation over 65 år, handicappede I, II, III grupper og deres plejere og andre kategorier af borgere, der har fordele. Hotel "Vyborg" (Sankt Petersborg) Gæstevurderinger er overvejende positiv. De taler om det som et sted, hvor optimalt korreleret pris og kvalitet.

på stedet

"Vyborg" hotel (Sankt Petersborg) - et foto præsenteret ovenfor - har en temmelig stor bygning, hvor flere afsætningsmuligheder for den bekvemmelighed af gæster indkvarteret. Bygningen har en butik, bar, tv - det er muligt at se udsendelsen af tændstikker eller andre programmer, det virker døgnet rundt. Der er en frisør og studie reparation og skræddersyning. Gavebutik på hotellet tilbyder gæster i byen for at købe souvenirs fra en tur til St. Petersborg. Massageklinik og et solarium. Der er en pool og en vekselbørs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.