Kunst og underholdningBilledkunst

Jødisk dans - en del af den rige kultur i de gamle mennesker

Jødisk dans kan kaldes en integreret del af den rige kultur i denne gamle mennesker. Ifølge legenden, jøderne først begyndte at danse umiddelbart efter fundet Toraen ved foden af Mount Sinai. Sandt nok, de siger, at omstændighederne i deres første danse var ikke så fromme, som de antager. Folk er simpelthen træt af at vente, indtil Moses hex med Herren, så opførte et idol - en kalv af guld, har ofret thereunto, og derefter arrangeret rundt om dans og sang. Dette er den opførsel af jøderne var grunden til, at tabletterne var brudt, blev Moses oprørt over, hvad han så og i vrede kastede det med en sådan kraft, at de blev splittet på bjerget.

Der er også omtale af, hvordan det jødiske prinsesse Salome sang jødisk dans af de syv slør før kong Herodes. Han var så fascineret, at lovet at opfylde alt det, hun hverken ønsker. Og hun ønskede død profeten Ioanna Krestitelya - og hans hoved bragt til hende på et fad. Med særligt hensyn til historien, vi kender fakta, at de polske adelsmænd i dagene af Commonwealth var meget glad for sjov, der gjorde enhver Jøde fanget dans bryllup dans mayufis jødiske sabbat under hymnen. Det blev anset for ydmygende, og senere udtrykket "dans mayufis" blev en husstand ord og blev brugt i betydningen "fawn, krybe foran nogen."

Traditionelt er religion af jøderne ikke lov til at foretage en fælles dans, der er, bør kvinder ikke danse med mænd - kun adskilt fra dem. Men det er sandt, kun delvis, fordi så mange streams af jødedommen helt indrømme jødisk dans optrådte sammen. Hertil kommer, at praksis, selv holder særlige dans parter, hvor unge mænd mødes piger med henblik på at skabe i den nærmeste fremtid, familien (af jøderne er ikke taget for lang tid at mødes og se efter, som regel den fyr efter den første eller andet møde afgøres, om han vil gifte på en bestemt pige eller ej).

Det er værd at fremhæve den dans "Hava Nagila." Dette navn er fra hebraisk betyder "Lad os glæde os", og kun den sang var oprindeligt. Den blev skrevet af Avraham Tzvi Idelson, baseret på en gammel Hasidisk melodi. På det tidspunkt, studerede han folklore af sit folk og fremtiden mesterværk melodi høres ved en tilfældighed i 1915. Han skrev det i min notesbog, hvor der allerede indsamlet et stort antal andre melodier, historier og legender. Han kom op med de ord til hende senere. Sangen han dedikeret til ferie, der er kommet til alle jøder i det tidspunkt, hvor Balfour-erklæringen blev offentliggjort, at give folk ret til at bygge deres egen stat på et af de områder, som hører til Palæstina.

Men fordi det var en sang af glæde, hun kunne simpelthen ikke udvikle sig til en jødisk danse. "Hava Nagila" er meget enkel i sin udførelse. Lyrics er enkle samt dansetrin, så selv de, der aldrig har danset "Hava Nagilu" vil være let at huske dem. Det er så incendiary, at den dag i dag det synge og danse på hver ceremoni, mødtes i en venlig, munter dans. Start ved dansen langsomt, men efterhånden accelererende melodi, efterfulgt af hastigheden op og danse bevægelse, der skaber en masse positive følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.