SundhedMedicin

Værdien af fysisk aktivitet for sundheden. Doseret muskel belastning

Ikke alle er involveret i sport. Dette skyldes, at den konstante hårde arbejde, familie og andre ting. Desuden har mange tilbringer det meste af deres arbejdsdag i siddende stilling, og hjemmet, som regel gå til bilen. Du skal dog ikke undervurdere betydningen af fysisk aktivitet for sundheden. Ikke for ingenting siger man, at bevægelsen - er liv. Dette emne vil være meget nyttigt for dem, der er alvorligt at tænke over deres sundhedstilstand.

Aktiv livsstil

For at sikre korrekt funktionalitet af det menneskelige legeme har brug for at træne regelmæssigt. Dette betyder ikke, at du skal sidde i timevis til gymnastik eller løbe et maraton. Her er alt meget lettere. Tilstrækkeligt minimum jogging før arbejde eller i weekenden. Denne aktivitet fører til produktion af endorfiner i kroppen, også kendt som den lykke hormon. De tillader dig at ikke kun lindre stress, men også for at forbedre tonen og cirkulation.

Af stor betydning for fysisk aktivitet på menneskers sundhed har længe været bevist af videnskabsfolk. Det er især vigtigt for mennesker, der fører en stillesiddende livsstil. Desuden har forsøg vist, at mennesker, der udøver hos ældre, føler sig meget bedre. Dette påvirker straks sundheden. Under træning kroppen køre redoxprocesser. Dette forbedrer cirkulationen og mætte kroppen med ilt.

Movement - liv

Hvert år er det fysiske menneskelig arbejdskraft brugt mindre og mindre. Udvikling af edb-teknologi hjælper dette alene. Børn sidde hele dagen for skærme af bærbare computere eller tablets, og de voksne sidder på kontoret, som i virkeligheden, analogt. I nogle tilfælde, selv i unge mennesker udvikler muskelatrofi, en person bliver træg og svag. Styrken af pulsen falder, og dermed forringes og generelle tilstand.

En aktiv livsstil er i stand til markant at forbedre situationen. Det er nok bare et par gange om ugen for at løbe en tur eller gøre fitness. Selvfølgelig, for at opnå det bedste resultat, dyrke sport regelmæssigt, ikke bare i løbet af ferien, eller når der er en stemning.

Hvor farlig en stillesiddende livsstil?

Hvis en person i løbet af dagen det meste af tiden i en position, for eksempel en computer på kontoret, det fører ikke til noget godt. Nogle muskelgrupper oplever alvorlig stress, og andre gør ikke. Dette fører til sundhedsproblemer. Især er der smerter i ryggen, bækken og m. N. I denne tilstand, hjerte og lunger er mindre effektive, dette gælder også for andre systemer i kroppen. Reduceret kapillær netværk, forværrede blodcirkulationen og vises med fodproblemer.

God i det er der ikke noget, så du skal ikke undervurdere betydningen af fysisk aktivitet for sundheden. Vi bør også forstå, hvordan at arrangere din egen krop. Når der ikke er belastning af processen med livet slukket alle de ubrugelige funktioner. Reduceret antal reservekrav fartøjer, hvilket kan føre til tilstopning forringes det kardiovaskulære system. Men alt dette er genindvindingsværdi, hvis gør dem i dag, og ikke at udskyde problemet på ubestemt tid.

På den positive påvirkning af fysisk aktivitet

Sætningen: "Bevægelse - liv" er ikke grundløs. Det har længe været bevist, at mennesker, der er aktivt involveret i sport, langt mindre tilbøjelige til at blive syg, se bedre ud. Dette er særligt tydeligt i alderdommen. Affældige krop begynder efter 5-7 år, hvilket reducerer risikoen for åreforkalkning og forhøjet blodtryk.

For at forbedre tilstanden i kroppen, kan du bruge en række forskellige former for motorisk aktivitet, der spænder fra konventionel lys jogging, og efterbehandling med vægtløftning. Selvfølgelig, derefter til hver sin egen. For kontoransatte, er det ønskeligt så meget som muligt til at tilbringe tid i den friske luft, vil sporten kun være et plus. Dette gælder ikke kun den yngre generation, men også de ældre mennesker. Du kan gå en tur, der snart vil gendanne din krop og øge immunitet. Aktivitet er især vigtigt for børn. Den eneste måde at opnå en harmonisk udvikling af skelettet. Derfor så meget som muligt for at spille udendørs spil og gåture i den friske luft.

Motorisk aktivitet og sundhed

Som nævnt ovenfor, skal du finde noget fritid. Gør det virkelig ikke så svært. Du skal bare nødt til at komme op 15 minutter tidligere og gå i seng ikke for sent. Jog før arbejde og efter det vil bringe dig munterhed og bly muskeltonus. Hvis du gør dig selv hårdt, kan du finde ligesindede. Sammen vil blive givet en hel del lettere.

Selvfølgelig er det muligt at overdrive det og dunkende din krop og bringe den til en kritisk tilstand. At gøre dette er ikke nødvendigt. Alt er godt, men kun hvis i moderate mængder. For eksempel, umiddelbart efter et måltid ikke ligefrem noget sted at flygte. Gør det bedre i 40-60 minutter, når maden metaboliseres i kroppen.

Jogging du kan gøre under hundeluftning. Dette er nyttigt for dig, og hunden er en glæde at være endnu en gang til at køre. Modes af fysisk aktivitet er nødvendig for at afhente især individuelt. Hvad kan en, vil det andet kun være tilgængelig efter en vis tid, hvorfor jage nogen, også bør ikke være.

Morning øvelser

Kompliceret om det er der ikke noget. Opladningen tager så lidt tid, i gennemsnit, omkring 10 minutter, men det vil give dig mulighed for at vække, ikke kun muskler i kroppen, men også nervesystemet. Som et resultat, vil du være mere opmærksomme og funktionel. Mange læger anbefaler ikke at forsømme denne sunde vane, jo mere får du ud af huset, selv det ikke er nødvendigt.

kan udvikles et sæt af øvelser uafhængigt, og at drage fordel af de eksisterende. Det er tilrådeligt at oplade omfatter følgende øvelser for hele kroppen:

  • squats;
  • vipper fremad ;
  • strækning;
  • ups, etc.

Doseringen muskulære belastning i morgen bør ikke være for høj. Det er tilrådeligt at arbejde alene med sin egen vægt og til at blive vejledt i deres tilstand. Hvis det er muligt, er det bedre at komme ud i den friske luft, og at afslutte sessionen ved at hælde vand. Det styrker yderligere immunforsvaret, men også at slukke bør gribes an med et sind, og hvis du aldrig har gjort det, så gå og hæld i koldt vand er ikke nødvendig.

organisatoriske spørgsmål

Det er ekstremt vigtigt at dosere den rette belastning. Hvis din ven er i stand til at køre 3 km, betyder det ikke så meget at du har brug for. Her en individuel tilgang. Utilstrækkelig eller overdreven aktivitet vil ikke give nogen positive resultater. Af denne simple grund, er det ønskeligt at anvende følgende retningslinjer:

  • en gradvis stigning i belastningen. Hvis du er ny i denne branche, er det bedre at starte i det små og gradvist øge intensiteten. Ingen grund til magten gennem smerten og forsøger at køre en anden 100 meter, det kan skade kroppen;
  • begynde med et simpelt. Først og fremmest, er du nødt til at lære korrekt teknik øvelser og derefter gå videre til mere komplekse elementer;
  • systematisering. Det er tilrådeligt at træne regelmæssigt. Den eneste måde at væsentligt styrke organismen. Klasser et par gange om måneden, bør ikke give resultater.

Som du kan se, er der ingen big deal. Det er nødvendigt at udøve regelmæssigt, mens ikke tvinger din krop og ikke forsøger at springe over hovedet. I dette tilfælde vil brugen af jogging og andre øvelser være, og du vil føle det for dig selv.

Ture til gymnastiksalen

Medmindre der er alvorlige kontraindikationer, kan du gå til gymnastik. For mere motivation kan du sætte dig selv et konkret mål, og efterhånden bevæge sig mod hende. Her er det bydende nødvendigt at udvikle en egnet program til din krop. Det fungerer på samme princip - fra små til store. Må ikke straks forsøge at løfte 100 kg i brystet, med fokus på en person. Denne mand til dette højst sandsynligt ikke var et år.

Derfor er det første gang det er ønskeligt at stifte bekendtskab med teknikken af motion og for at gøre uddannelsen. For eksempel, baseret på det arbejde tidsplan for at vælge tid og antallet af lektioner om ugen. Der bør være mindst 2 og højst 4 Gå til gymnastik hver dag, også er ikke det værd, fordi muskler og sindet har brug for at blive genoprettet. Varigheden af uddannelsen er bedre ikke at strække sig for. Det vil være nok for 40-60 minutter, hvorefter du kan gå hjem for at hvile. Husk, at værdien af fysisk aktivitet og fysisk uddannelse er tæt knyttet til mennesker. Det er derfor, atletisk bygget på udkig efter en pige beundret. En sund krop er mindre syge, men ser meget yngre og friskere med ordentlig ernæring.

vigtige detaljer

Det er ønskeligt at begynde at engagere sig i en aktiv livsstil med normal gang. Mange tror måske, at det er nytteløst for sundheden, men det er ikke tilfældet. Når man går stramme mavemusklerne, kalve, lår, balder, ryg. Alle disse muskelgrupper der er involveret i arbejdet, og gradvist genoprette dens funktion. Som det er blevet nævnt ovenfor, er det bedre at starte små. Om en 10-15 minutters gang i den friske luft, før arbejdet vil være meget nyttigt. I nogle tilfælde kan arbejdspladsen gå eller rider en cykel. Det er meget mere nyttigt end turen bag rattet i en bil eller med offentlig transport.

Bemærk, at værdien af fysisk aktivitet for udvikling af barnet er simpelthen en stor rolle. Det er nyttigt at gå og løbe i det fri, engageret i at udvikle aktive spil. Mobiliteten af barnet skal hele tiden plejes. Jo mindre tid, han bruger på computeren eller tv, jo bedre. Dette vil ikke blot øge immunforsvaret, men også for at styrke knogler og muskler. Glem ikke, at for hver belastning skal være enkelte menneske, det er en af de grundlæggende regler.

Kassér dovenskab til side

Sæt af sygdom opstår på grund af utilstrækkelig fysisk aktivitet. Nogen endda til den nærmeste butik, som at gå 5-10 minutter, rejser med bil. Hvad er der at sige om sundhed, muskelatrofi, hvis ikke så meget i de ældre, hvor mange af nutidens unge. Men hvis en ung mand nogen særlige problemer for velvære kan ikke være, så vil de blive vist senere, er der ingen vej udenom. Men alt dette kan forebygges. Det er nok til at tage sig tid og vær ikke doven.

For at opsummere

Nylige undersøgelser har vist, at værdien af fysisk aktivitet på menneskers sundhed spiller en afgørende rolle. På grund af stillesiddende livsstil øger forekomsten af ca. 50%. Det bør forstås, at der er ingen kolde, og sådanne lidelser som hypokinesi. Denne sygdom vises på de sensoriske systemer i kroppen. Forværrede vision og arbejde i det vestibulære apparat. ventilation reduceres med 5-20%. I nogle tilfælde forringes ikke kun kredsløbssygdomme, men også reducerer vægten og størrelsen af hjertet. Dette er en meget alvorlig forudsætning af, at i det mindste en lille smule for at forsøge at ændre din livsstil. Få op om morgenen ud af sengen og begynder at oplade eller for at tage en løbetur - det første skridt til helbredelse. Snart vil du blive overrasket over, hvor stor indflydelse fysisk aktivitet på sundheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.