Kunst og underholdningBilledkunst

Club Dance: hvordan og hvor skal man lære?

Det er ingen hemmelighed, at blandt unge er det meget populært at tilbringe fritiden i aften og natklubber, hvor du kan slappe af, nyde musik, lære at kende nogen og selvfølgelig have meget dans. Men mange har vanskeligheder med sidste afsnit af den simple grund, at de ikke er fortrolige med moderne klubdanser og er flov over at demonstrere deres færdigheder. I mellemtiden er klubdans en ægte kunst, ofte ikke mindre kompleks end en vals eller en anden klassisk dans. Ligesom overalt, her er der deres egne stilarter, retninger og skoler. Og den der ønsker at lykkes i klubben både blandt venner og blandt det modsatte køn, vil nødvendigvis lære at danse klubbdanser, selv de mest elementære!

Selvfølgelig er der blandt de mange natklubber institutioner med deres egne specifikationer, så hvis du selv har valgt en bestemt klub eller flere, skal du gøre dig bekendt med musikprogrammet. Enig, det er ikke helt logisk at komme til klubben, hvor de snor musik i latinsk stil for at danse break dance der. Derfor er det vigtigt at vælge en retning for dig selv eller i det mindste at studere generelt overblik klubdans - at vælge en stil, der ligeledes ser godt ud til forskellige musik.

Så lærer vi at danse klub danser! Uanset den specifikke stil, skal du altid huske, at dette er beregnet til din egen underholdning, og derfor skal du afsætte mulige komplekser og skygge og sætte dig i fuld kraft og kopiere instruktørens bevægelser så præcist som muligt. Varigheden af kurset kan variere, men eksempler er kendt, når andre studerende var bogstaveligt talt kort for et par sessioner for at forstå de grundlæggende principper, hvorefter de fortsatte med at forbedre deres færdigheder direkte på klubben. Selvfølgelig bør du forsøge at færdiggøre kurset til enden for bedre mesterskab.

Bevægelserne på næsten hver klubdans er lette og enkle ved første øjekast - nogle gange kan det virke fra siden, at der slet ikke er noget system. Men i praksis er billedet helt anderledes, da der i nogen af dem er egne regler og hovedpunkter. Og alligevel for at mesterklubdans dans efter ønske er simpel nok - især ved tilstedeværelsen af kraftfulde stimulanser, som det er blevet nævnt ovenfor.

Selvfølgelig lærer folk ofte klubbdans på egen hånd - de kommer bare til klubben og forsøger at gentage bevægelserne hos dem, der er på dansegulvet. Dette er også en af de mulige muligheder for træning. Med den rette opmærksomhed på denne måde kan du lære mange danse. Men husk stadig, at folk ikke kommer til klubben for at lære dig, men at have det sjovt og slappe af. Derfor, hvis der er mulighed for at deltage i en danseskole (i det mindste et par lektioner), skal du ikke give op på dette. Der, under ledelse af en erfaren instruktør, kan alle, der ønsker, mestre bevægelserne af enhver kompleksitet og blive i fremtiden en rigtig stjerne af dansegulvet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.