TravelingRejsetips

Temperaturen i juni i Egypten: Vil bo komfortable?

Egypten vi forbinder med vinterferien. Nice lige fra den bitre kulde og snedriver eller sjap og dank tåge komme ind i en komfortabel 23-25 ° C + på bredden af Det Røde Hav. Men hvad med sommeren? Siden maj, priserne for ture til dette afrikanske land begynde at styrtdykke. Det er fristende at købe en billet til en lav pris. På den anden side, lidt skræmmende, hvis der om vinteren til + 25 ° C, derefter i juni i Egypten? Hvad er der måske varmen! Og hvis voksne stadig kan overføre varmen sikkert, hvis der er et barn? Lad os se på alle aspekter af en sommer ferie i Egypten.

akklimatisering

Vores krop tilpasser sig omgivelserne. Da faldet af ansigt og hænder er gradvist at vænne sig til kulden. For store udsving i temperaturer har en negativ indvirkning på vores helbred. Derfor, i vinteren, når du kommer til -15 ° C + 24 ° C, kroppen har brug for akklimatisering. Specielt vanskeligt overføres en temperatur hoppe børn. De har brug for et par dage til at vænne sig til det, der er omkring dem - sommer. Efter alt, termometret pludselig sprang til fyrre grader! Og hvad med sommer? Ja, Egypten, juni stabil temperatur holdes ved + 33-35 ° C, hoppe nogle gange op til + 45 ° C. Men på vores breddegrader i sommervarmen er det også sker, ikke komisk. Altså: der kommer fra et land, hvor 27 ° C, i Egypten, hvor varmen lidt mere end tredive grader, temperaturen hoppe, du næsten ikke mærke. Kroppen ikke føler det chok, og du behøver ikke en periode med akklimatisering.

subjektive følelser

Det har sådan en faktor, som i vores opfattelse af varme og kulde af stor betydning relativ fugtighed. Jeg har aldrig lagt mærke til, at sibiriske frost bedre tolereret end den kolde vinter i St. Petersburg? Og alt sammen fordi fugten i luften sniger under de varmeste tøj. Det samme kan siges om varmen. Tredive grader markeret plus i Moskva og Hurghada - er to helt forskellige temperatur regime. Og hvis den russiske hovedstad, du vil blive kvalt af mangel på luft, og derefter at fortsætte, på Røde Hav resorts af tør luft og en let brise gør sommervarmen er næsten umærkelig. Der er naturligvis især varme dage, når temperaturen i juni i Egypten kan stige op til + 50 ° C. Men ikke for længe. Hertil kommer, at magtfulde aircondition på hoteller perfekt klare den opgave.

Behagelige aftener og nætter

Turister, der besøgte Egypten om vinteren, bemærkede en uheldig omstændighed. Det er værd at solen forsvinder over horisonten så hurtigt begynder at blive koldere. Skylden det alle den samme lave relative fugtighed. Vand, som vi ved, opvarmes langsomt, men holder varmen længere. Den tørre luft nedkøler hurtigt. Temperaturen falder hurtigt fra + 24 ° C til 15 ° C. Derfor vinter turister om aftenen klædt i trøjer, sweatere og endda jakker. Søvn er også anbefales med vinduerne lukket, hvis du ikke ønsker at vågne op med en løbende næse eller hoste. Men temperaturen i juni i Egypten har til romantiske gåture om aftenen. Når komfort + 25 ° C behageligt at gå på kanten af vand eller sidde i Lysthuset i parken.

Hotellet kan være slukket klimaanlægget, åben altandør og lytte til bølgeskvulp skvulpen på sandet. Et andet argument til fordel for en sommerferie i Egypten - fravær af kraftig vind. De - en rigtig hovedpine vinter turister. Vi er nødt til at finde et sted at ly for kolde vind for nogle kantsten, og nogle mennesker faldt selv grave. Vejret i Egypten i juni og måneden er altid sådan, at frigør rejsende fra disse bestræbelser. Kun en svag brise fra havet opfrisker varmen.

varmt hav

Rejsebureauer sikre, at vandtemperaturen i det Røde Hav aldrig falder under niveauet for + 20 ° C. Sig, i et koldt miljø er ikke overleve koral. Alt dette er sandt. Men glem ikke, at der er en lavt vand. Dette er præcis kysten, hvor vi går i havet. Og der er vandkølet i de lange vinteraftener og under indflydelse af kolde vinde. Enig, ikke meget bekvemt at komme ind + 13 ° C, og vandre i vinden til dybden, i håb om, at der er ved at varmere hav. En anden ting - om sommeren, når det er installeret ganske behageligt vandtemperatur.

Egypten i juni tiltrækker havet og beboere i store byer. For dem, + 20 ° C - er som at svømme i hullet for os. Men + 27 ° C - lige hvad du har brug for. Også, dit barn ikke tjene koldt, hvis, som nogle gerne gøre alle børn vil skrubbe omkring i vandet i timevis. Men her er det nødvendigt at være opmærksom på ikke at lave en solskoldning. Brug cremer med maksimal filtre beskyttelse.

Ulemper sommerferie i Egypten

Der skal være i glæden, selvom nogen skår i glæden? Ja, det er. Hvis du ønsker at se de historiske seværdigheder, vælge en anden tid til at besøge dette land. Høj temperatur i Egypten i juni veltolereret på kysten, men ikke i det indre af kontinentet (hvor, i virkeligheden, beliggende pyramider og museer). I Luxor for eksempel varme- og vinter når op + 30 ° C. Og hvad med sommer? Det er usandsynligt, at du vil ønske at på halvtreds plus og under den varme sol med nogen antydning af en skygge vandre blandt de gamle ruiner. Det er også kontraindiceret til hypertensive gamle Egypten og kerner. Vær omhyggelig med at være sammen med solen folk med meget hvid hud - at lave en solskoldning kan kun være en halv times svømmetur i havet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.