ModeSmykker

Armbånd Sollys: beskrivelse af arter anmeldelser. Armbånd Charms Sollys

Debatten om der er bedre - eller smykker stilfulde smykker, foretaget blandt kvinder og internationale designere er ikke det første årti. På den ene side er de ædle metaller anses for at være en indikator for rigdom holdere, på den anden side - er de virkelig dyre og ajourfører regelmæssigt deres kasse kan tillade sig ikke enhver kvinde. Der er en gylden middelvej - et mærke, der tilbyder kunderne billige mode smykker lavet af guld og sølv. Vi taler om den brand, "Sollys", den bedst kendte af hvilke i vores land har bragt mærke Sollys armbånd med charms.

En kort historie af brandet

Sollys - er et af de mærker af selskabet "Onyx", der arbejder i vores land i næsten 20 år. Dette mærke er kendt for sin specialitet smykker lavet af ædle metaller og sten. I dag, over hele landet til at åbne kæden butikker til at købe produkter Sollys kan også være i smykker salon eller placere en ordre via internettet på den officielle hjemmeside. "Sollys" gør kvaliteten til rådighed, på trods af populariteten af mærke alle de smykker er ganske billige. I dette tilfælde hver prøve har en udsmykning virksomhed og et brand producenten.

Der er et armbånd på begge hænder

På grund af lave priser og en stærk reklamekampagne Sollys har længe været betragtet som "unge" magasin. Men i virkeligheden er der et udvalg af mærke smykker til piger og kvinder i alle aldre, samt produkter til mænd. I vinduerne i mærkevarer butikker billige vedhæng charms i ekstravagant stil er kombineret med helt klassiske og solide øreringe indlagt med diamanter. Stadig, de mest kendte og populære mærker bragte det Armbånd Sollys.

Men de dekorationer til hænderne i butikkerne også bugne. Der vil være her og meget billige læder "Kugler" med sølv snaps og vedhæng, armbånd og massiv elite, der udelukkende består af ædle metaller. Blandt sortimentet af brandet og har en virkelig innovative løsninger, såsom dekoration til dit håndled med en kombination af silkebånd og ledninger med diamanter.

Hver fashionista vil finde en løsning, der passer til prisen og elegant fremhæver den valgte typografi. Guld armbånd Sollys minder om den klassiske kan også være med på moden. Indsamlingen af smykker netværk, vil du ikke finde de sædvanlige virvar af muligheder, men kun de mest originale og fantasifulde.

Armbånd med charms

"Præfabrikerede" dekorationer i dag på højden af mode. Det menes, at denne idé er retmæssigt PANDORA-brandet, men i dag armbånd til charms og vedhæng for at gøre dem mange smykker huse. Ikke undtagelse, og den "Sunlight". Hvad er særlig rart - dette mærke gør disse dekorationer virkelig overkommelig. I dag, købe et armbånd til Charms Sollys og et par pendler til det kunne enhver studerende. Selvfølgelig, i kataloget over brand og high-end smykker i denne kategori, med indsatse lavet af natursten.

Ideen er enkel - du skal købe en tynd armbånd base (læder eller sølv), og derefter i henhold til dit humør og smag fylde sine separate vedhæng. Sharma kan være udformet som runde eller aflange perler dekorative figurer. Dette armbånd Sollys du aldrig keder, fordi suspensionen kan ændres når som helst ved at fortælle verden om dit humør er i dag.

Sådan vælger charms til armbånd

Det menes, at enhver fashionista dens regler om brug af modulopbyggede ornamenter. Nogle mennesker foretrækker at sætte på armbånd charms ikke mere end 1-2 på en gang, og nogle fylde bunden helt. Det hele afhænger af personlig smag og bekvemmelighed. Men det er at vælge den rigtige størrelse, når de køber et armbånd. Siden foranstaltninger fundamentet normalt tom, skal det bemærkes, at med suspensionen, falder dens diameter. Det menes, at mellem en blank armbånd og håndled skal placeres to fingre. Men hvis mindst købet af suspensionen viser sig, at var grundlag for din lille, kan du altid købe en ny større og opvejer hendes foretrukne charme.

Sollys armbånd kan være fyldt med elementer af forskellige farver. I kataloget af brandet er der altid en bred vifte af charme - det er krøllet og perler, og de klassiske kugleformede vedhæng lavet af sølv uden sten. En populær mulighed - en kombination af enkle neutrale elementer med lyse i én tone.

Armbånd Sollys: dekoration pris

Brand "Sollys" markedsføres som tilgængelige for alle. Prøv at forstå - hvad enten det er i virkeligheden. Udgifterne til læder strop til charms med en sølv lås varierer fra 1.000 til 1.500 rubler. Som ofte i butikkerne er forfremmelser, hvorunder denne juvel kan købes for 500-700 rubler, eller modtage som en gave til dit køb.

Klassisk sølv armbånd til Charms Sunlight omkostninger 1500-2500 rubler. I løbet af salget kan du købe endnu ved 1000 rubler. Som for den charme, at prisen for en enkelt suspension starter fra 300 rubler. Det er vigtigt at forstå, at værdien af disse elementer afhænger af de anvendte materialer. Firmaet Sollys butik kan du købe charms fremstillet af guld og sølv, som adskiller sig i vægt, med dekorative skær, eller uden dem.

Anbefalinger til pleje

Til at dekorere erhvervet fryd for øjet så meget som muligt, skal du følge de enkle regler for deres iført og rengøring. Det anbefales at fjerne armbånd og ringe med aggressive rengøringsmidler og jord. Inden vi går i seng, og før du bruger kosmetik dekoration også rense bedre i kassen. Hvis du tror, at et armbånd eller formørket noget snavset, kan du købe i virksomheden gemme et specielt værktøj til rengøring af smykker og brug, at følge anvisningerne.

Anmeldelser af glade ejere

Sølv Armbånd Sollys - dette ornament, som er hver anden moderne pige eller kvinde. Hvad folk siger om dette produkt er dens ejer?

Disse armbånd er mange mennesker som hans originalitet. Piger spørge charme som en gave fra deres kære, eller købe deres egen, mærkning vigtige begivenheder i hans liv og viser nogle af sine personlige lidenskaber og følelser. Armbånd Sollys har positive anmeldelser på grund af de lave omkostninger. Køb et armbånd enhver kvinde kan og indsamle charme til det - en sand fornøjelse, fordi selv ved 1000 rubler, kan du købe en 2-3 suspension eller en dyr en, med disse ædelstene!

Meget mange mennesker bruger disse ornamenter som gaver. Husk dog, er ikke altid let at tage hensyn til den smager af selv en meget tæt person og nogle gange er det mere bekvemt at behage en ven eller slægtning gavekort til køb i butikken, "Sunlight". Negative anmeldelser mod produkter "Sunlight" kan høres af dem, der foretrækker smykker mærke "Pandora". Men for at tage al kritik alvorligt i dette tilfælde er ikke det værd. Som debatten om, hvilken af de to ens modemærker bedre, lige så meningsløs som spørgsmålet om, hvad lækre "Coca-Cola" og "Pepsi".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.