BilerBiler

Billige crossovers alle kvaliteter: gennemgang, fotos, sammenligning og anmeldelser

Bilen har længe ophørt med at være en luksus vare. Det er en nødvendighed. Og nu sådan en bred vifte af maskiner, der skal først nøje undersøge alle muligheder, og derefter beslutter at købe. En masse af muligheder - sedans, hatchbacks, stationscars, fastback coupe og, selvfølgelig, delefiltre. De er i øjeblikket på at appellere til mange mennesker. Valget er stor, men som regel alle de virkelig anstændige muligheder er dyre. Men der er delefiltre og billige, og god kvalitet. Det er det, og jeg vil gerne opregne.

nissan Terrano

Hvis vi taler om billige crossovers, den første ting værd at bemærke er den opmærksomhed, som den japanske model. Prisen på en ny bil med en 1,6-liters motor i konfigurationen "Comfort" begynder med 823.000 eksemplarer rubler.

Udseendet af modellen er klart off-road. Med en kraftfuld gitter, forkromet, klart definerede optik, dekoreret med kraftfulde luftindtag bund og lidt på skrå fremad selv med kalechen podshtampovki. Afrunding ud af billedet af de massive hjulkasser, døre og lidt vrimler tag. Af den måde, mange mennesker sammenligne denne bil med en crossover Renault Duster.

Det er kun japanske model ser elegant. A tekniske egenskaber er praktisk taget identiske. Den 1,6-liters motor "Nissan" producerer 102 liter. s, og motoren "Reno" med det samme volumen -. 114 l. a. Den franske model, ved den måde, er billigere - fra 629 000 rubler (som standard). Generelt er begge muligheder er gode.

Lifan

Taler om de billige delefiltre, for ikke at nævne den kinesiske producent og model - X60. Det er en kompakt SUV, som blev sat i produktion i 2011. I sommeren 2016, ikke så længe siden, har modellen gennemgået modernisering. Maskinen ser godt ud, kan spores selv i udformningen af sport noter. Og inde i det ser solidt til prisen. Af den måde, at købe kinesisk crossover kan være ca. 650 tusind rubler.

Under hætten er installeret X60 1,8-liters benzin "fire" lodret konfiguration, der producerer 128 liter. a. Administreret af motor 5-trins "mekanik". En motor forbruger 8,2 liter pr 100 kilometer (blandet tilstand).

Og ikke så længe siden opmærksomhed bilister rapporterede Lifan X80. Han er under motorhjelmen er en 192-stærk benzinmotor i volumen på 2 liter. Det ligner i udseende til X60, men det er værd af 1,13 millioner rubler.

Changan CS35

Billige kinesisk fremstillede crossovers sidst ganske populært. Det Changan CS35 er ingen undtagelse.

For det første, denne SUV er godt ud fra et æstetisk synspunkt. Du kan se det bare ved at se på billedet ovenfor. På sin vej arbejdede vi i lang tid - og selskab med kinesiske designere tegner sig for italienske eksperter.

Indvendigt crossover er ikke dårlig - instrumentbrættet designet og ergonomiske, komfortable stole. Men her er de bageste passagerer har at gøre plads. Mangel på tilstrækkelig ledig plads gør ufuldkommen interiør. Men det er en stor støvle - 337 liter kan passe nemt. Og hvis bagsædet, vil lydstyrken stige op til 1251 liter.

SUV er udstyret med en 1,6-liters 113-hk motor, et valg af 4-automatisk og 5 manuel transmission. Maksimal hastighed - 180 km / t, og op til flere hundrede model accelererer i 14 sekunder. Bil står cirka 747 000 rubler i basen udstyr og 784 000 - i det maksimale.

Haima 7

Billigste SUV'er og delefiltre i service og pris - det er sådan det var muligt at forstå den kinesiske model. Om Haima 7 er værd at nævne kortvarigt. Grundlaget for denne maskine satte Mazda Tribute. Og modellerne er virkelig ens. I Haima 7 endnu mere flotte optik.

En model med en 2-liters 150-hk motor. Køber kan vælge mellem en 5-trins "automatisk" og "mekanik" med det samme antal hastigheder. Prisen starter fra 600 000 gnide.

"Lada 2121"

Notering de billige crossovers af alle mærker, for ikke at nævne den opmærksomhed og den model, som blev frigivet af den sovjetiske producent.

"Lada 2121" - er den mest budget-hjulstrækket SUV. Afsluttet det 1,7-liters motor, hvorved maskinen kan dispergeres til 137 km / t. SUV forbruger 8,3 liter på motorvejen og 11,5 - i byen. Prisen starter ved 435.000 rubler. For luksus emballage nødt til at betaler for meget lidt over 10 tusind.

Anmeldelser maskine kendt almindeligt som "Niva" bliver blandet. Nogle mennesker kritiserer den russiske bilindustri, mens andre vender det blinde øje til de ulemper, til fordel pris.

Af fordelene ved den "Niva" blød undervogn. Speed bump, huller og bump, kan du videregive sats - chaufføren vil ikke føle noget. Et andet plus - fremragende bremser. Maskinen reagerer på dem på én gang, og både sommer og vinter. Normal håndtering, dynamik, selvfølgelig, er ikke nok, og der er ingen lydisolering. Det er for støjende varmelegeme og stammen er for lille. Men i "Niva" fremragende permeabilitet og høj kvalitet suspension. Generelt at købe eller ej - er at løse hver for sig. Men billigere crossovers i Rusland simpelthen ikke eksisterer.

KIA Sportage

Navnet på denne model for mange under retsmødet. Selvfølgelig kan det ikke indgå i listen over "Billige delefiltre og SUV'er." Mindst fordi standarden er værd 1,5 millioner rubler. Men bilen er svært at klage over med hensyn til kvalitet.

Under hætten 150 hestekræfter 2-liters motor. Fuld drev, installeret 6-trins "automatisk". Modellen med de "mekanik" og aktive forhjul vil koste 300 000 rubler billigere.

Indstillinger prisværdigt, fordi indeni er der alt, hvad der kun kan kræves - fra 12V-x forretninger og startspærre, slutter en assistent ved kørsel op ad bakke og blæser udluftninger for bagsædepassagererne.

Sportage er meget populære. Køb det, selv dem, der ikke har det krævede beløb. Bare finde b / u muligheder for 2015 og dekorere dem. Disse modeller koste flere hundrede tusind rubler billigere - på grund af den status som "b / y." En tilstand, i virkeligheden, ny.

Mercedes

Dette er ikke en fejl. Og blandt de modeller af Stuttgart bekymring "Mercedes" SUV'er kan findes på ganske løft priser. Selvfølgelig er det ikke en billig delefiltre. Billeder af "Mercedes" gør det muligt at kontrollere denne kendsgerning. luksusbiler, men for 700-800 tusind rubler er meget muligt at købe model GL 450. 2006 problem, men, men i udmærket stand. Og dette i øvrigt er billigere end den berygtede Lifan X80. Hvilket er bedre - den nye kinesiske SUV eller crossover fra en brugt Mercedes-Benz? Langt de fleste vælger den anden mulighed.

Denne maskine er en 340-hk motor under hætten er stand til at accelerere til 235 km / t. Et mærke 100 km / t speedometer når efter 7,6 sekunder fra starten. Performance er imponerende, så mange mennesker, der ønsker at gribe den høje ende bil, men ikke har nok for det pågældende beløb blive "alder" udenlandske biler, der er udstedt kendte selskaber.

andre muligheder

Audi Q5 - modellen også kan ikke medtages på listen over "De billigste SUV'er og delefiltre." Ikke desto mindre, for et beløb på 700 000 rubler, kan du købe bilen af 2009 model år. Som for eliten af den tyske kompakte crossover med en solid komplet sæt og 230-hk motor beskeden pris.

En BMW X5 2002 s kan og købe for en sum af mindre end 600 000 rubler. Firehjulstræk, 3-liters 180-stærk "diesel", automatgear, sparsommelig. Mange lukker øjnene for denne alder!

Men det er nødvendigt at vende tilbage til den nye crossover. Her for eksempel, en bil SUV-klasse Fiat Sedici står kun 680 000 rubler. Denne maskine har endda nogle lækkerier - .. For eksempel, overdækket rat, ABS og EBD, skifteholdsarbejde selector, front- og sideairbags, air-condition osv Under motorhjelmen er en 1,6-liters 107-hk motor, der opnår et maksimum på 170 km / t.

Opel Antara er også muligt at overveje en budgetmodel. Prisen for denne tyske crossover starter ved 1 300 000 gnide. For en given mængde af udstyr, der tilbydes 2,4 Enjoy MT. Under hætten er 167 hestekræfter benzinmotor, 2,4-liters. Drive, ved den måde, er fuld.

En komplet liste budget delefiltre vil gerne have sådan en bil som Hyundai Creta. Denne mini-SUV blev udgivet i 2014. Dens pris starter fra 750 000 rubler. Motoreffekt installeret under motorhjelmen, er 123 liter. a. 1,6-liters motor, kan styres som en 6-trins "automatisk" og "mekanik" med det samme antal hastigheder. Bilen ser moderne, stilfuldt, og endnu mere aggressiv - det er ikke underligt, hvorfor det har behaget mange, som det fremgår af de anmeldelser.

Generelt udvælgelsen af billige SUV'er er nu anstændigt. Det vigtigste - der er en sort. Og hvad er værd at købe - den beslutter at have en til sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.