InternetWebsite Promotion i sociale medier

Instruktioner: hvordan du tilføjer til den sorte liste i "EF"

Site "VKontakte" - en af de mest besøgte og foretrukne sociale netværk i Rusland og resten af verden. Den blev dannet i 2006, og hendes daglige deltagelse i februar 2013 beløb sig til 43 millioner mennesker. Site "VKontakte" har en enkel, naiv og intuitiv brugerflade. Men på grund af det faktum, at det er almindeligt funktionel, nogle gange er der spørgsmål om brugen af dem. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du føjer til den sorte liste i "VC" brugere.

Hvorfor der er behov for en sortliste?

I sociale netværk, samt i det virkelige liv, der er mennesker, med hvem behageligt at kommunikere og ikke ønsker at dele nogen oplysninger. For at gøre dette, webstedet administration kom op med "Black VC liste", hvor du kan gøre nogen irriterende eller ubehagelig bruger dig. Når han er der, ingen oplysninger fra din side vil det ikke være tilgængelig. Skriv din besked Bloker bruger også ikke kan. Således kan du helt fjerne de mennesker, med hvem du kommunikerer ubehageligt.

Spørgsmålet er hvilke grunde folk har om, hvordan man kan føje til den sorte liste i "BK"? Faktisk kan forudsætningerne for dette være mange, såsom: beskyttelse mod spam (brugere i sociale netværk ofte gerne gøre listen fra enhver reklame, der kan til tider være irriterende), uvilje til at kommunikere med en bestemt person, at opretholde fortroligheden omkring noget (fx fotos, meddelelser på "mur" og så videre).

Hvordan at tilføje folk til den sorte liste?

Nedenfor vi besvare spørgsmålet: "Hvordan kan jeg tilføje til den sorte liste i" BK "?" Hvis vi har brug for at gøre i dette afsnit er bruger-ven, de skridt er som følger:

  1. Gå til webstedet "VKontakte". Vi går ind i dine kontooplysninger (brugernavn og adgangskode).
  2. Vi besøger siden af den ven, du vil blokere, og kopieret i adresselinjen i en browser link.
  3. I menuen til venstre, vælge punktet "Mine indstillinger".
  4. Øverst på siden, under den blå linje, som ligger en vandret menu (generelt, privatlivets fred, advarsel og så videre). Vælg den "sorte liste".
  5. For at tilføje en bruger til at indsætte et link til en side du tidligere kopierede den anden i det angivne felt, og klik på "Tilføj til sortliste" eller blot skrive navnet på brugeren. Udført!

Vigtigt! Hvis en bruger fra din venneliste til at gøre i dette afsnit, bliver den automatisk fjernet fra listen.

Hvis vi ønsker at blokere den person, der ikke er i vores liste over venner, vi har brug for at:

Mulighed 1: gå til siden for den pågældende bruger og klik på "Bloker bruger" på venstre side lige efter afsnittet med musikken.

Mulighed 2: at indføre en henvisning til den uønskede side manuelt, som vi gjorde med indførelsen af en anden sortlistet.

Sådan se alle brugere, der er på den sorte liste?

Tillykke! Nu ved du, hvordan du håndterer dine kontakter, helt sikkert du har et spørgsmål: "?" "Hvordan kan jeg se den sorte liste" BK Se alle de uønskede mennesker i dit sortliste, kan du ved at gå til "Mine indstillinger" - "sorte liste". Der vil vise alle de blokerede brugere. På ethvert tidspunkt, så snart du har lyst dem til "genoprette", kan du vælge linket "Fjern fra sortliste".

Vi håber, at vores artikel om, hvordan du tilføjer til den sorte liste i "EF" vil være nyttige for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.