InternetWebsite Promotion i sociale medier

Svar på spørgsmålet om, hvordan at begrænse adgangen til deres "VKontakte" side

Sider i sociale netværk gør brugerprofilen åben for søgemaskiner. Så folk på internettet finde hinanden, til at kommunikere fra forskellige steder i verden, se billeder og lære om ændringerne i hinandens liv. Men nogle gange sker det, at du er nødt til at gøre din profil privat. Så kig efter svaret på dette spørgsmål: "Hvordan at begrænse adgangen til deres side" menuen "Vkontakte" indstillinger kan du indstille parametrene til din smag. Begrænsning kan blive udsat for bestemte personer, så de generelt ikke vil gå til den side af dem, der begrænser deres adgang. Du kan endda inkludere visning mulighed for kun venner.

Indstillinger "VKontakte" Profil

Hvis du er på udkig efter et svar på spørgsmålet: "Hvordan at begrænse adgangen til hans side" VKontakte "" nu vil vi forstå, hvordan det skal gøres. Så, skal du logge ind på din konto af denne sociale netværk. På venstre side af din side er en menu-knap. Du skal vælge de funktionsindstillinger, og sætte et flueben i det rigtige sted på hver fane. Det første faneblad hedder "Generelt". Her kan du tilpasse grænsefladen din side. Give links til de elementer, der er mest almindeligt i brug, justere væggen. I denne fane er der også muligheder, såsom at ændre password, telefonnummer, adresse på siden. At denne fane bruges til at fjerne "VKontakte" side. "Min Side", som altid kan gendannes igen, justeres uafhængigt, efter dine ønsker med hensyn til funktionalitet og omtale. Du kan udfylde det med alle de nødvendige, og gøre det åbent for alle, eller kun for venner.

Lad os vende os mod den næste fane kaldet "Privacy". Jeg kan gøre, så du mister adgangen til siden. "VKontakte" for denne indstilling introduceres såsom bestemmelse af kategorierne af brugere til synligheden af din profil. For eksempel, at mærket af dem, der vil være i stand til se jorden: oplysninger om dig, venner, samfund, gaver, musik, og så videre. Vælg den ønskede position ved hvert punkt i fanen - og siden vil opfylde dine behov.

Begræns adgang

Hvis du ønsker at søgemaskiner ikke givet links til din profil, og ikke ønsker en bestemt person kunne se den, skal du oprette nogle flere point. Hvordan at begrænse adgangen til hans side "VKontakte" en bestemt person? For at løse dette problem, en social netværkstjeneste tilbyder at placere denne bruger på en særlig liste. Åbn en fane for at skabe en sort liste i menuen indstillinger, indtaste sidetallet eller en persons navn i tekstfeltet, og klik på "Tilføj". Hvordan at begrænse adgangen til hans side "Vkontakte" søgemaskiner på internettet? For at gøre dette, i fanen "Privacy" i slutningen af listen over indstillinger på spørgsmålet: "Hvem er synlig side" - vælg kun brugerne af det sociale netværk.

Således vil din profil blive synlige til "VKontakte". Følg alle anbefalinger, og så sparer du dig selv mod uønskede besøgende og obsessiv kommunikation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.