InternetWebsite Promotion i sociale medier

Ofte stillede spørgsmål: Hvordan at frigive siden i "Klassekammerater"

Sådanne sociale netværk som "Odnoklassniki", gøre vores liv mere interessant og rigere. Det er en verden, hvor man altid kan møde nære venner og "kammerater", at finde et job, se en interessant video eller forlade din egen mening i kommentarerne til billederne.

Men i den virtuelle såvel som i hverdagen, er der en række problemer og problemer. Du kan slette billeder, korrespondance, mister en anden side eller blokere adgang til en personlig konto. Men som de siger, er der ingen uløselige problemer. Og spørgsmålet om, hvordan man kan frigive siden i "Klassekammerater", kan nogle svar findes. I dette tilfælde, med henblik på at løse problemet, er det ikke nødvendigt helt at fjerne eller starte en ny side. Alt kan gøres meget lettere.

Netværket "Klassekammerater" Min side er låst. Hvorfor?

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan og hvorfor din side er blevet deaktiveret. Der er et par mest sandsynlige årsager:

  • Forkert indtastet password eller brugernavn af ejeren. Nogle gange omfattede de berygtede Caps Lock eller tegn er indtastet på et andet sprog. Efter flere forgæves forsøg på at side automatisk blokeret.
  • Hacking - en anden populær grund, at det er umuligt at stadig logge ind og password for at komme ind i "Klassekammerater" hjemmeside - "Min Side" bliver blokeret
  • Lås hjemmeside netværksadministration. Dette kan være en række forskellige årsager, fra at sende spam til at bruge siderne til andre formål.

Et par tips om, hvordan man kan frigive den side i "Klassekammerater"

Bestemmelse årsagerne til at blokere en personlig konto er det vigtigt at vælge den optimale måde at genoptagelsen af adgangen til det. De mest enkle metoder er følgende.

  1. Du kan bruge indstillingen "Password recovery". Denne metode er kun egnet til dem, der har glemt eller mistet data for egen regning, såvel som dem, der har lidt af en bred vifte af svindel. Alle trin udføres næsten intuitivt, efter specifikke tips eller links. Læs hvordan at frigive den side i "Klassekammerater", udføre følgende trin:
  • på hjemmesiden ved at klikke på "Glemt adgangskode" knap;
  • i det vindue, der vises, skal du indtaste en e-mailadresse eller mobiltelefon angivet ovenfor;
  • Telefonen vil komme en midlertidig adgangskode, som du manuelt kan indtaste en ny.

2. Påfør direkte til administrationen af afsnittet med temaet "Klassekammerater. Min side er låst." Normalt i løbet af dagen på den angivne e-mail-svaret leveres med følgende anvisninger og en forklaring af årsagerne til at blokere. Denne metode anvendes, når det er umuligt at låse adgangen til den forrige måde, eller hvis kontoen personligt har blokeret administrationen.

Hvordan at frigive den fjerntliggende side i den "Klassekammerater"?

På en række fora eller specifikke tjenester ofte diskuteret det mest påtrængende og de mest almindelige spørgsmål. Oftest er der et spørgsmål om, hvordan man frigive den side i "Klassekammerater", hvis den er blevet tidligere fjernet. Der er også tilbyder sådanne løsninger på problemet med, hvordan man appellere til administrationen eller brug af særlige programmer.

Til en start skal det siges, at et uheld eller fejlagtigt sletter din personlige side i "Klassekammerater" er ikke så enkelt. Før det, du har brug for lidt tid til at efterprøve sin egen beslutning, og derefter kontoen er slettet.

Trods forslaget tilbyder en række betalte programmer eller se "Oplev" af den nuværende administration, kan siden ikke gendannes. Derfor, at der er behov oprette en ny profil, og re-udfylde alle personlige data.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.