Kunst og underholdningKunst

Maleri "Te i Mytischi": Funktioner

maleri "Te i Mytischi" vil blive beskrevet i dette materiale. Foto lærreder er knyttet til denne artikel. Dette arbejde olie på lærred, hvis størrelse er 43,5 x 47,3 cm.

scene

Maleri "Te i Mytischi" fuld af nuancer, detaljer og detaljer. På dette lærred er der intet tilfældigt. Mødested er også berettiget. Mytischinskaya vand var i de dage, der er anerkendt som den mest lækre. Derudover har den te part på det område af Moskva-regionen været meget populær. Før tilskueren synes trivielle sommer scene. Munken, i dette tilfælde, mest sandsynligt, abbeden, i skyggen af haven nær Moskva te drikker. Pludselig dukkede foran ham et par betler dreng-vejledning og en blind gammel soldat.

kontraster

Maleri "Te i Mytischi" blandt andre karakterer viser beskueren tjenestepige. Hun var bekymret over forekomsten af tiggere og forsøger at drive dem væk. Hovedpersonen i denne foregiver at det ikke er sandt, hvad der sker. De kan fortælle os om bekendtgørelse af de mange, der kan ses på soldatens overfrakke, temmelig slidt. drengens skjorte revet af. Monk ansigt skinnende og rød. I baggrunden er en kræsen forhastet tal, der tilhører den monastiske novice. Se også den åbne tasken gæst, der er klar til at modtage gaver. Der er på nettet og masser af andre interessante detaljer.

Betingelser for at skrive og især

Maleri "Te i Mytischi" klart har en satirisk tone. På samme tid, det blev skabt ved kendelse af byrådet. Imidlertid blev sådan helt ærligt anti-kontorarbejde og ikke accepteret. Billedet fastholdes hovedsageligt i konturløse farver. Forfatter - Vasiliy Gregorevitsj Perov - her nægtede en rig palet. Grå-grønne toner er vant til at formidle et fælles situation og dens levedygtighed. Også interessant er sammensætningen af maleriet. Master besluttet at udarbejde beskuerens opmærksomhed på en række modsatrettede elementer. Klart synlig udmattelse og mæthed soldat munk laset skjorte og renlighed er utroligt dyre støvler, poleret til et spejl finish. Det er vigtigt at bemærke, at den hånd, der holder en gæst til velgørenhed, er rettet ind i tomrummet.

Opsigelse af åndelige tomrum, frådseri og hykleri af de præster, forfatteren helt på siden af den krænkede og elendige. I dette arbejde, kunstneren gav fremragende atmosfære kejtethed, der opstod i den beskrevne situation. Pigen, der betjener gæsterne, forsøger udelukkende at se til siden skamme og føles ubehageligt. Sammensætningen er i en cirkel, der er skabt af træerne i haven. Vinklerne af karakterer, samt på den måde at skrive synlig ironi forfatteren, sarkasme og satire. Ikke tilfældigt, at kunstneren i løbet af denne kreative periode haft talrige problemer, relateret til evalueringen af den hellige synode af en række værker af master. De har alle en anti-gejstlig orientering.

Maleri "Te i Mytischi": Kustodiev, foto lærreder og sammenligning med Perov

Der er en anden russisk kunstner, der viede en af sine værker et lignende tema, selv om der hersker en helt anden stemning. Masters hedder Boris Kustodiev, og produktet blev kaldt "På terrassen". Dette arbejde er undertiden forveksles med "Te i Mytischi." Her beskueren ser en smuk sommerdag, og familien, som er placeret på terrassen. Heroes drikker te. Det centrale på bordet tager samovar. Han poleret til en skinne. Stående omkring slik, småkager og æbler. Ved et bord placeret mindelig og store familie. Nu hvor du ved, hvad der vises i "På terrassen", og som er afsat til at male "Te i Mytischi." Billeder af begge klinger er knyttet til dette materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.