SundhedPræparater

Salve "Evamenol". Vejledning til brug, anmeldelser om narkotika

Med fremkomsten af en almindelig forkølelse mand gik straks til apoteket netværk for erhvervelse af et bestemt lægemiddel. I øjeblikket er der mange midler, der kan fjerne overbelastning og strømmen fra næsen. Hvis ubehandlet, viral rhinitis strækker sig omkring en uge. Med allergiske, atrofiske, bakterielle og medicinske former for patologi er helt anderledes. Sådanne dyser kan genere i lang tid, hvilket reducerer livskvaliteten. Denne artikel vil fortælle dig om den gennemprøvede, men mange af de glemte værktøj "Evamenol" (salve). Vejledning til brug af lægemidlet vil blive præsenteret for din opmærksomhed i denne artikel. Du vil lære om processen med at anvende medicin og basale indikationer for dette. Også lære den grundlæggende feedback om det.

Hvad er det? Beskrivelse af lægemidlet

Salve "Evamenol" - er et lægemiddel fremstillet af naturlige ingredienser. Den består af eukalyptus olie og menthol. Også, for at opnå en passende konsistens af Vaseline producentens anvendelser. Medikamentet fremstillet i metal eller plastrør på 15 eller 30 ml. Denne flaske er placeret i en papkasse, som angiver navnet handel. Afhængigt af producenten af lægemidlet kan have en lyserød eller lilla farve.

Udgifterne til medicin er meget attraktiv. Denne snak anmeldelser. Prisen på narkotika er omkring 70 rubler per 15 gram. De fleste pakke koster omkring 100 rubler.

Anvendelsen af salven "Evamenol": indikationer for brug

Medicinen har antiseptisk, antibakterielle, irriterende og distraherende effekt. Også medikamentet virker på inflammationsstedet, letter vævsregenerering. Manualen beskriver følgende indikationer, som du har brug for at bruge salven "Evamenol":

  • akut, kronisk rhinitis bakteriel eller viral ætiologi;
  • nasal kongestion og rhinitis medicamentosa;
  • forebyggende foranstaltninger under virusinfektioner og epidemier.

Ofte stoffet anvendes i kombination med andre lægemidler.

restriktioner

På sådan et stof som "Evamenol" salve, manuel siger, at det ikke bør anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for indholdsstofferne. Også ikke anvendes værktøj under en allergisk reaktion, som kan tilstanden forværres.

Sammensætningen ikke administreres til børn i det første år af livet på grund af manglen på kliniske data. Det er også forbudt selv-behandling vordende mødre og ammende kvinder. Hvis det er nødvendigt, bør behandlingen i denne periode se en specialist. Med udviklingen af allergi under behandlingen eller forværrede symptomer bør straks vises otolaryngologist eller læge. Især skal være opmærksom på den tilstand, der udvikler smerte i øret, pande eller nakke. Dette kan være et tegn på komplikationer banale rhinitis.

Anvendelsesmetoden og doseringen af medikamentet

Salve "Evamenol" distribueret af nasal applikation. Medicinen anvendes efter behov ved at følge anbefalingerne fra den behandlende læge. Hvis de enkelte udnævnelser havde fået præparatet anvendt ifølge instruktioner.

Voksne patienter vist en tredobbelt påføring af salven på slimhinderne i de nasale passager. Børn sammensætning tildeles mellem en og to gange om dagen. Det anbefales at anvende en steril vatpind eller vatpind i overtrækket slimhinderne. Varigheden af behandlingen afhænger af typen af sygdom, men som regel ikke mere end to uger. Hvis det er nødvendigt, er forebyggende sammensætning bruges med en pause på et par dage op til to måneder i træk.

"Evamenol" (salve): feedback fra patienter om medicin

Forbrugerne er tilbage kun positive udtalelser om denne struktur. Den utvivlsomme fordel af lægemidlet er de lave omkostninger. Denne medicin er tilgængelig for næsten alle forbrugere. Sammensætning dækker slimhinderne og ikke flyder jævnt. En sådan konsekvens er meget bekvemt. Da mange analoger af denne medicin er simpelthen stammer fra næsen.

Salve "Evamenol" gør vejrtrækning lettere efter et par sekunder efter påføring. Alle takket være eukalyptus olie og menthol. Som et resultat af en sådan handling er ikke nødvendigt at bruge en vasokonstriktor. Sammensætningen er uskadelige og er godkendt til behandling af selv gravide kvinder. Du bør dog altid tage hensyn til de individuelle karakteristika organismen og en tendens til allergi.

Forbrugerne siger, at sammensætningen har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. Medikamentet fremmer regenerering af beskadiget væv. Det forbedrer også immunsystemet. Salve "Evamenol" kan du altid tage med dig på arbejde eller på farten. Til dette formål, en lille pakke narkotika.

Være sund og ånde frit med præparatet "Evamenol". Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.