Mad og drikkevarerHovedret

Hvad indeholder kulhydrater, og om de har brug for at være bange for

Ordet "kost" er ofte opfundet af kvinder. Ideel figur - det er en ting, som de er villige til at opgive dine livretter og drikkevarer. De fleste af dem er bange for de produkter, der indeholder kulhydrater.


Har vi brug for kulhydrater, den menneskelige krop?

Helt sikkert brug for. Og det er at udelukke dem fra kosten er kontraindiceret, da de giver 50% - 60% af den samlede mængde energi, som giver arbejdet i alle organer og systemer i den menneskelige krop. Kun overdreven indtagelse af kulhydrat fødevarer kan forårsage metaboliske sygdomme og forårsage overvægt.

Kulhydrater: simple og komplekse

Den væsentligste forskel mellem simple og komplekse kulhydrater er den hastighed, hvormed kroppen metabolizes dem. Simple kulhydrater nedbrydes hurtigt, udfordrende - længere ind i blodbanen gradvist, ikke forbliver i reserven, og især ikke skader figuren.

Hvad indeholder kulhydrater?

Et meget vigtigt element for kroppen er glucose, som er den vigtigste kilde til energi. Især er det nødvendigt for hjernen. Det er derfor, under intens mentale arbejde anbefales at bruge mørk chokolade. Meget glukose er i bananer, kirsebær, hindbær, druer, blommer, gulerødder, græskar og kål.
Fødevarer, der indeholder kulhydrater i små mængder:

  1. Grøntsager. Agurk, tomat, radise, salat og friske svampe indeholder mindre end 5 g kulhydrater pr 100 g produkt. De kål, græskar, zucchini - fra 5g til 10g. Med hensyn til de kartofler og rødbeder - her behøver du ikke gå for langt, da de indeholder 11 g - 20 g af denne komponent. Imidlertid kartoffelstivelse er leverandøren, og at 80% af alle kulhydrater nødvendige.
  2. Frugter. Den mindste mængde af kulhydrater i citroner - 3 år Yderligere ASC er appelsin, vandmelon, mandarin, abrikoser, indeholdende fra 5 g til 10 g 10 g mere (og dette er en høj rate) er æbler, druer, frugtsaft.
  3. Mælk. Under kost er bedre at begrænse fedtfattige mejeriprodukter. I mælk, yoghurt, creme fraiche og hytteost omkring 5 gram kulhydrater. Men i dem, der indeholder sukker - til deres '20
  4. Seafood. De er kosten tang og muslinger. De er en lille smule fedt og 3 gram kulhydrater.
  5. Men hvad der er indeholdt i en lille mængde af kulhydrater, så det er i kød og kødprodukter.

Hvilke kulhydrater er ikke farligt for figuren?

Hvad indeholder en masse kulhydrater, som kan kaldes "skadelig"? Denne wienerbrød og mel produkter (dette omfatter ikke fuldkornsbrød), sukker. Hvis du er vant til til morgenmad drikke sød kaffe og kiks - slet ikke i kroppen af vitaminer, men en masse af kulhydrater, der hurtigt absorberes i blodet, men også snart komme tilbage til dig følelsen af sult. Hvad indeholder kulhydrater "nyttige"? Denne bær, frugter (friske og tørrede), mælk, honning, korn. Bare grød fordøjet langsomt og kan bevare energien i en person i løbet af dagen.

God ernæring - en fremragende figur

For at se smuk, ikke nødvendigvis at torturere dig selv kost. Korrekt ernæring vil hjælpe dig til altid at være i form. Det vigtigste er at nærme sig dette spørgsmål er rimelig: at lære, hvad indeholder kulhydrater, som de (skadelig eller gavnlig) og i hvilke mængder. Kombinerede produkter til madlavning og improvisere i køkkenet. Så maden vil bringe ikke kun fordele, men også sjov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.