SundhedMedicin

Behandling uden medicin: terpentin bade for forbedring af sundheden

Med alderen er der kroniske sygdomme. De behandlede piller og andre lægemidler. Men der er en anden metode - terpentin bade for forbedring af sundheden. De åbner kapillærerne, mætte væv med oxygen, blodgennemstrømningen reduceret.

Terpentin bade for forbedring af sundheden: indikationer og kontraindikationer

Terpentin bade er vist i de følgende sygdomme:

 • Angina pectoris, aterosklerose ekstremiteter, tromboflebitis, vaskulær dystoni, Raynauds sygdom, hypotension, hypertension.
 • Gigt, gigt, osteochondrose, gigt.
 • Blærebetændelse, glomerulonephritis, urethritis, pyelonefritis.
 • Skrumpelever, hepatitis, holestetsit.
 • Astma, bihulebetændelse, bronkitis, pharyngitis, influenza.
 • Prostatitis, adnexitis.
 • Neuritis, lumbodynia, neuropati, iskias.
 • Fedme.
 • Diabetes mellitus.

Sådan procedure kan ikke tages med den åbne form for tuberkulose, fnat, arytmi, hjertesvigt, trin 2-3, trin 2-3 af hypertension, kræft, graviditet, akutte inflammatoriske processer, samt i tilfælde af intolerance terpentin.

Terpentin bade for forbedring af sundheden: Typer

Zalmanov AS terpentin bade foreslået som terapeutiske behandlinger. For disse bruger emulsion og opløsning. øger blodtrykket fra badet med hvid emulsion og fald fra procedurer gul opløsning.

 1. Den gule opløsning. En blanding af ricinusolie og olein soda danner en overfladefilm, som forhindrer kølevandet. De kropstemperatur stiger, accelererer forbrænding af patogener i lymfen, blodet i ekstracellulære væsker. Opløs indskud i leddene. Stimulerede job arterielle løkker af kapillærer. I kapillærer opløse udfældes og kæmpemolekyler. Med hjælp fra sveden gennem huden går urea og natriumchlorid. Et stort plus - vejrtrækning og puls er ikke hyppige.
 2. Hvid emulsion. Det giver oplysning kapillær stigning i blodtrykket, gymnastik fartøjer, dyb vejrtrækning, oxygen indstrømning, lempelse af muskler og ledbånd. Varme ikke tilbageholdes i legemet på en sådan bad. Patienterne føler vibrationen og snurren i arme og ben - så tydelig stigning i antallet af kapillærer nedskæringer.

Terpentin bad til forbedringer har smertestillende virkning. Begge væsker indeholder terpentin og lette adgangen til blodet aminosyrer, har været tilbageholdt i kapillærerne. Især vigtigt er histamin, som er et derivat af en aminosyre. Det forbedrer blodcirkulationen, har en vasodilatorisk virkning.

Terpentin bade for forbedring af sundheden: forberedelse teknologi

Den gule opløsning fremstilles ud fra ricinusolie (300 ml). Det bringes til kogning i et vandbad under konstant omrøring. Når væsken bliver tyktflydende, sættes opløsningen koldt vand med NaOH. (40 gram i 1 kop vand). Skulle få konsistensen af cremen af hvede. Der hældes oliesyre (200 ml) og vente, når blandingen bliver gennemsigtig. Denne masse hældes i en beholder med terpentinolie (750 ml), rystet kraftigt. Det viser sig, at sammensætningen af en gullig farve med terpentin lugt.

Hvid emulsion fremstilles ved at tilsætte kogende vand (550 ml), Baby sæbe (30 g), salicylsyre (3 g). Efter opløsning er den flydende sæbe kombineret med terpentin (500 ml), kamfer ånd (20 ml). Alt blandes grundigt og hældes i flasker og korkpropper. Færdige emulsion har konsistens og udseende af kylling protein ostemasse.

Metoden af

Terpentin bad for Zalmanov startes fra en temperatur på 37 grader, gradvis sat til det varme vand temperatur på 39 grader. Efter den fjerde procedure hæves temperaturen til 40 grader efter den sjette - op til 41, og efter den tolvte - til 42. Opholdstiden i varmt vand (41.42 grader) bør ikke overstige fire minutter.

Terpentin bade Zalmanova: anmeldelser

Bade stimulerer kroppens forsvar, hvilket fører til normale biologiske rytmer. De giver fleksibilitet og elasticitet af væv, oprettelse af det kapillære blodcirkulationen, fremmer resorption af ar og adhæsioner, normalisere blodtryk, forbedre vand-salt udveksling.

Doser terpentin individuelle additiver afhænge af den særlige sygdom, tilstedeværelsen af komplikationer, blodtryksniveauer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.