Nyheder og SamfundPolitik

Bronislaw Komorowski, polske præsident: biografi og interessante fakta i livet

En af de vigtigste politiske figurer i moderne Polen er Bronislaw Komorowski. Hans biografi er fuld af mange interessante fakta, der er forbundet med både sociale aktiviteter og personlige liv. Lad os prøve at fokusere på de mest grundlæggende af dem. Så komme i nærkontakt: Bronislaw Komorowski - polske præsident, politiker, mand.

Barndom og ungdomspolitik

Den kommende Polens præsident Bronislaw Komorowski blev født den 4. juni 1952 den lille by Oborniki Slaski, som ligger i den sydvestlige del af landet, i Nedre Schlesien provinsen. Hans far var Sigmund Leon Komorowski, en berømt lærd i sin tid, og hans mor - Jadwiga Shalkovskaya. Begge forældre tilhørte den gamle landadel fødsel.

I 1957 flyttede familien til en anden Komarovskikh lille polske by - Yuzevuf, og i 1959 - i Pruszkow. I 1966 gik Bronislaw til hovedstaden - Warszawa, hvor han dimitterede fra General Education Lyceum. Der er også den kommende præsident for første gang sluttede sig til de systemkritiske aktiviteter, hvor der i 1971 blev han arresteret.

Når i 1977 Bronislaw Komorowski uddannet fra Warszawa Universitet (Institut for Historie), begyndte han at arbejde i en af de polske magasiner, og derefter at undervise historie i skolen.

Begyndelsen af politiske aktiviteter

Hans politiske aktiviteter næste præsident, som nævnt ovenfor, begyndte at deltage i forskellige systemkritiske kredse. Siden 1980 sluttede han den berømte "Solidaritet" oppositionsgruppe, som blev ledet af Lech Walesa. Når du er i begyndelsen af 80'erne i Polen protestbevægelse det brød ud, Bronislava Komarovskogo mens tilbageholdt - som en person, potentielt repræsenterer en fare for freden i landet.

Men alt dette ikke stoppe ham, indtil ophævelsen af de polske Folkerepublik, til at engagere sig i offentliggørelsen af en af oppositionens tidsskrifter, som forårsagede stor utilfredshed for de herskende kredse.

På den politiske scene

Efter 1989 Polen brød med den kommunistiske fortid og indledte vej demokratisering, gik politiske karriere Bronislava Komarovskogo skarpt op. Umiddelbart efter proklamationen af tredje republik, blev han udnævnt til stabschef for en af ministerierne. I 1990 vandt Bronislaw Komorowski position viceforsvarsminister, og året efter blev valgt til det polske parlament. Toppen af hans regering karriere begyndte i 2000, da helten i vores historie blev udnævnt forsvarsministeren. Men året efter blev han tvunget til at forlade hende.

Efter dette, Bronislaw Komorowski tog en part af den liberale-konservative fløj "Civic Platform", derefter ledes af Donald Tusk. I 2007 blev han formand for det polske parlament, hvor han fortsatte med at være aktiv i forsvaret deres personlige civil stilling og interesser politisk magt, har det fremsat.

På vej til præsidentposten

Efter den tragiske død i 2010 i et flystyrt nær Smolensk polske præsident Leha Kachinskogo ifølge forfatningen beføjelser den fungerende statsoverhoved gik til lederen af Parlamentet, der er til Bronislavu Komarovskomu.

På det tidspunkt havde han en forholdsvis lav popularitet rating blandt vælgerne. Mange eksperter forudsagt i præsidentvalget race sejr til sin bror til den afdøde præsident - Jaroslaw Aleksandru Kachinskomu. Men kraftig aktivitet den fungerende statsoverhoved i sidste ende, bøjede sympati af vælgerne i hans favør. Således valget i juli 2010, blev valgt til præsident Bronislaw Komorowski. Biografier af berømte polske politiker har genopfyldes de væsentligste resultater i sit liv.

På præsidentens indlæg

Siden han overtog embedet, præsident Bronislaw Komorowski startede et kursus, hvis erklærede før valget. Den bestod i yderligere integration af Polen i EU-strukturer, samt at styrke landets forsvar.

Men lige i tide til præsidentposten Komarovsky, en række objektive og subjektive årsager, økonomien begyndte at vise en serie af kriser. Også begyndte at akkumulere modsætninger mellem Polen og en af dets vigtigste økonomiske partner - Den Russiske Føderation - i forbindelse med en 2014 global politisk krise. Sam Bronislaw Komorowski talte om Rusland snarere lidet flatterende at kun bidraget til stigende spændinger mellem de to lande, hvilket afspejles i de gensidige handelssanktioner.

Alle disse faktorer bidraget væsentligt til at sænke Komarovsky niveau af popularitet blandt den polske befolkning.

Valg 2015

2015 blev markeret i Polen næste præsidentvalg. De vigtigste kandidater til posten som Chief State var to mennesker. En af dem - Bronislaw Komorowski, Polens præsident, er i stigende grad mister sympati for vælgerne, den anden - en lovende politiker Andrzej Sebastian Duda kandidat for oppositionen højreorienterede konservative parti "Lov og Retfærdighed".

Allerede i første runde Duda forlod resten af deres konkurrenter bag. Den anden runde, hvor en repræsentant for "Lov og Retfærdighed" vandt Komarovsky, bekræftede kun valget af polakkerne. Andzhey Duda blev den nye præsident i Polen.

Således endte formandskabet for Bronislava Komarovskogo. Det var præget af tvetydige og ikke meget behagelige begivenheder, men ikke desto mindre er gået ned i nyere historie af den polske stat.

familie

Men det vigtigste resultat af denne mand - ikke en succesfuld politisk karriere, og selv præsidentens kontor, og en stærk og sammentømret familie, som blev skabt af Bronislaw Komorowski. Det er placeret under billedet.

Den kommende formand for Polen i 1977, giftede han sig med Anne Dembrovskoy, som blev hans trofaste følgesvend i livet. Sofia Alexander - i 1979 blev de første datter født. Efter at familien kom yderligere fire børn - Tadeush Yan, Maria Anna, Peter Sigmund, Elzhbeta Yadviga. De havde for længst vokset op og gav sig selv et lykkeligt par Komarovskikh forventede børnebørn.

Sandelig, det er en stærk og venlig familie den grundlæggende enhed i en stærk stat, og den største fortjeneste af hver person, selvfølgelig, omfattede oprettelsen af en primær bestanddel af samfundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.