Nyheder og SamfundPolitik

Hele Generalissimo af verden: en liste og fotos

Generalissimo - er den højeste rang, der kan modtage militær. Et særligt træk er, at der ofte er det ikke en lang tjeneste eller stand lederskab og fremragende resultater til moderlandet. Først og fremmest, dette udsagn er typisk for det XX århundrede, da den fik titlen folk bogstaveligt talt rundt omkring på kloden. Særlige kvaliteter, som ikke er tilgængelige for enhver militær afveg næsten hele generalissimo. Liste over de mest berømte af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse.

historiske oplysninger

Udtrykket "generalissimo" er latin oversættes til "det vigtigste i hæren." Og ja, for hele perioden af den menneskelige civilisation har aldrig været en større militær rang.

For første gang gav den højeste rang i 1569 af kong Karl IX i Frankrig, hans bror, og senere hans efterfølger på tronen og blev kendt for verden under navnet Henry III. Men så var det ikke en titel snart, og den honorære titel. Og en ung mand på atten, hvem var Henry, kunne næppe have på det tidspunkt, alvorlige forskelle på slagmarken.

Endvidere er denne titel tildeles i forskellige lande, ofte uden nogen systematik var. I nogle tilfælde var faktisk den højeste militære stilling, og den anden - bare titlen, nogle af staten tilegnet rang af livet, mens andre - kun for varigheden af fjendtlighederne. Så det er ikke enden af Generalissimo af middelalderen var forbundet med militæret.

En af de mest berømte generalissimos denne periode var den store generelle af det hellige romerske rige, Albrecht von Wallenstein, der blev berømt i løbet af de Trediveårskrigen (1618 -. 1648 gg).

Og hvad i Rusland?

I Rusland rang af generalissimo blev først officielt tildelt guvernør Alexander Sergeyevich Shein zar Peter I i 1696 efter den anden Azovske kampagnen.

Derefter blev denne ærestitel tildelt hertug Alexander Danilovich Menshikov. Men han blev der kun et par måneder, og derefter blev frataget sin rang, faldt i unåde. Ikke meget længere var i rang af Generalissimo kejser John VI russisk far Anton Ulrich, nemlig indtil omstyrtelsen af sin søn. Den blev fulgt i 1741.

Men den mest berømte ejer af titlen på generalissimo i Rusland var den største militære leder, har gentagne gange vundet over tyrkerne og den franske, Aleksandr Vasilevich Suvorov (1730 -. 1800 gg). Hans berømte italienske kampagne kom næsten alle bøger om militær strategi. Sandsynligvis ville antallet af hans sejre blive misundt af hele verden generalissimo. Suvorov liste over resultater er virkelig imponerende.

Generalissimo af det XIX århundrede

XIX århundrede gav en galakse af udestående mennesker tildelt denne titel. Næsten alle de generalissimo af denne periode var de store generaler. Undtagelsen er måske, at hertugen Angulemskiy Lyudovik, nominelt selv haft tid til tyve minutter for at besøge kongen af Frankrig.

Resten var alle generaler, viste sig at være lige så værdig Generalissimo af verden. Liste over dem kronet vinderen af den berømte Bonaparte - britiske Duke Artur Uelsli Vellington. Hertil kommer, at denne titel modtaget sådanne berømte generaler, som den østrigske ærkehertug Charles, Generalissimo of America Miguel Hidalgo, Prins Karl Philipp zu Schwarzenberg, General Napoleon Jean-Baptiste Zhyul Bernadot, blev tildelt den højeste militære rang som kong Carl XIV Johan, den bayerske Prins Karl Filipp baggrund Verde.

Men i det russiske imperium, på trods af det store antal værdige kommandanter, ingen i det XIX århundrede blev ikke tildelt titlen Generalissimo.

Stor generalissimo af sidste århundrede

Det tyvende århundrede bragte to store globale konflikt og mange lokale krige. Dette har ført til en militarisering af mange lande, som ofte har den øverste leder beskæftiger sig med civil og militær indlæg på samme tid. Næsten alle de Generalissimo af det 20. århundrede var statsoverhoveder. Disse omfatter sådanne fremtrædende som leder af Sovjetunionen Iosif Stalin, præsidenten for Republikken Kina Chan Kayshi, den spanske diktator Francisco Franco, leder af Nordkorea Kim Ir Sen, og andre. Lad os se på deres biografier, lære mere end levet og hvad de gjorde stor generalissimo af verden. Billeder og biografier af kendte mennesker præsenteres nedenfor.

Sun Yat-sen - den første generalissimo af det XX århundrede

Sun Yat-sen (1866 - 1925 gg.) - statsmand, revolutionerende og leder af Kina. Han blev tildelt denne vigtige titel før andre Generalissimo af verden i det 20. århundrede.

Det var Sun Yat-sen var på forkant med den revolutionerende base af det kinesiske Kuomintang partiet. Under kampen om magten efter revolutionen, der væltede monarkiet i Kina har regeringen blevet dannet i syd. Sun Yat-sen var i det højeste embede - Generalissimo for den militære regering Nationalist Kina.

Indtil slutningen af sit liv, han kæmpede for foreningen af landet i en enkelt demokratisk stat, men hans død i 1925 forhindrede dette tilfælde.

Chan Kayshi - Præsident for Republikken Kina

Måske den mest berømte kinesiske Generalissimo af det XX århundrede var Chan Kayshi (1887 - 1975 gg.).

Denne store militære leder og politiker i 1933 stod ved roret i Kuomintang, som faktisk løb mere umiddelbart efter død Sun Yat-sen. Det var ham, der insisterede på begyndelsen af den nordlige ekspedition i 1926, som i væsentlig grad vil udvide grænserne for Kina under borgerkrigen. I 1928, Chan Kayshi blev regeringschef.

I 1931 begyndte han japanske invasion af Manchuriet, og i 1927 brød åben krig, hvor Chan Kayshi deltog aktivt. Samtidig blev han tildelt titlen Generalissimo. Efter sejr de allierede styrker i Japan under Anden Verdenskrig i Kina, borgerkrig brød ud mellem tilhængere af Kuomintang og kommunisterne under ledelse af Mao Zedong. Chan Kayshi førte sin hær blev besejret og måtte trække sig tilbage til Taiwan. Der er Kuomintang regering i Republikken Kina blev dannet. Chan Kayshi forblev præsident for den delvist anerkendte indtil sin død i 1975.

Iosif Stalin - leder af Sovjetunionen

Iosif Vissarionovich Stalin (Dzhugashvili) (1878-1953) -. Enestående politiker, leder af Sovjetunionen. Det var under hans regeringstid, Sovjetunionen fik kommer på en pris stor sejr over Nazityskland. Til dette blev han tildelt titlen Generalissimo. Det var første gang i landets historie fra tidspunktet for Suvorov.

Efter sejr oktoberrevolutionen, Stalin var i den højeste ledelse af den unge stat. Efter Lenins død fik han overhånd i en magtkamp i den sidste halvdel af 20'erne var faktisk den eneste leder af Sovjetunionen.

Stalin forfulgte politik har forårsaget en masse modstridende udtalelser blandt historikere på grund af sin stivhed, og nogle gange - vold, masse undertrykkelse. Og ikke desto mindre et vigtigt resultat er opnået, da Sovjetunionen fra lande med kollapset efter borgerkrigen økonomi hurtigt omdannet til en industriel magt.

Stalin og den store patriotiske krig

Umiddelbart efter den pludselige tyske angreb på det område af Sovjetunionen, blev det klart, at den sovjetiske hær nærmede kampene uforberedt. Reich soldater blev udvikler sig hurtigt, og vores tropper trak sig tilbage i landet, hvilket bringer enorme menneskelige tab. Vine i den manglende vilje hos hæren hviler i høj grad på Stalin.

Stadig, udgifter til enorme indsats fra den røde hær var i stand til at vende strømmen af Anden Verdenskrig, kaste tilbage fjenden ud over grænserne i landet, og derefter tage Berlin.

Også dette var et væsentligt resultat Iosifa Stalina som statsoverhoved og øverstkommanderende. På trods af de svigt i de første måneder af krigen, var han i stand til at tage kontrol over situationen, og vælge den rigtige strategiske beslutning om at organisere forsvaret. For disse resultater, blev Stalin tildelt den højeste militære rang - Generalissimo. Denne rang er tildelt ham den afgørelse, som Øverste Sovjet i USSR i juni 1945. Militær rang , han dygtigt kombineret med staten lederskab aktivitet, som, ja, på det tidspunkt, og andre Generalissimo af verden. Liste over tildelt denne høj rang i vores land dækker bare Iosif Stalin.

Francisco Franco - diktatoren Spanien

Francisco Franco (1892 - 1975 gg.) - en af de mest kontroversielle skikkelser i moderne historie. Men ikke desto mindre, hans handlinger tillod ham at blive berømt ikke mindre end andre Generalissimo af verden. Franco liste over resultater er ganske bredt og omfatter både aktioner rettet, selvfølgelig, til gavn for Spanien og tvivlsomme beslutninger.

Verdensberømte caudillo, da det kom til at hædre efter at være kommet til magten, erhvervet ved at organisere i 1936 ved et militærkup i Spanien. Samtidig modtog han titlen Generalissimo. Besejre republikanerne i borgerkrigen, med støtte fra det nazistiske Tyskland og fascistiske Italien, blev han næsten den eneste hersker over Spanien, oprettelse af et autoritært regime i landet.

Efter starten af Anden Verdenskrig, Franco tog den side af allierede, og forsøgte at holde den neutralitet, der, som historien har vist, at det var en meget klog beslutning. Dette gjorde det muligt for ham at beholde magten efter 1945. Faktisk han regerede Spanien indtil sin død i 1975, at overdrage ledelsen af staten kong Juan Carlos I.

Således i det XX århundrede Franco forblev ved magten længere end nogen af Generalissimo af verden. Alt han hersker, der kombinerer de højeste statslige og militære stillinger, 36 år.

Kim Ir Sen - nordkoreanske grundlægger

Kim Ir Sen (1912 - 1994 gg.) - den første leder og grundlægger af Nordkorea. Brugt tid er det i den højeste militære rang i det 20. århundrede, mindre end alle de generalissimo af verden - bare lidt mere end to år.

Kim Ir Sen blev født i Korea i 1912. Hans biografi er stadig en masse polemik, selv om visse hemmeligheder blev indhyllet i næsten alle af generalissimo af verden. Navne i løbet af hans revolutionære aktiviteter Kim Ir Sen ændres ofte, selvom ved fødslen var han Kim Song Ju.

I 1945, Kim Ir Sen blev formanden for det kommunistiske parti Korea, og fra næste år - lederen af den nye stat i det koreanske Demokratiske Folkerepublik. I 50'erne det brød ud en brutal krig med Sydkorea, støttet af USA. Men i virkeligheden, kampene bragte ikke nogen konkret fordel. Krigen endte uden en klar vinder.

Efter at Kim Ir Sen fokuseret på interne anliggender. Hans regime var iført lyse funktioner i autoritære og personlighed kult. I 1992, to år før hans død, blev Kim Il Sung tildelt titlen Generalissimo.

Generalissimo: historiske rolle

Historisk rolle i næsten alle fremtrædende person, der havde den højeste militære rang, er det vanskeligt at overvurdere. Det største bidrag til historien gjort næsten hele Generalissimo af verden. Liste deres sejre og resultater findes i nogen lærebog om historie. Og mindet om dem er gået fra mund til mund.

Og det er ikke overraskende, fordi den herlighed af militæret og regeringen resultater i sig selv er et monument over sådanne berømte historiske tal som generalissimo af verden. Navne Suvorov, Wallenstein, Menshikov, Sun Yat-sen, Stalin, Kim Il-sung, og andre kendte figurer vil altid være en del af historien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.