InternetBlogs

Hvordan man laver et aktivt link i "Instagram" i din profil og kommentarer

Sociale netværk længst brast i vores liv, og i dag nogle mennesker tager mere tid end en live chat. På trods af dette, at mange mennesker ikke kender funktionerne i brugen af disse Internet ressourcer, så de og spørgsmålet opstår, hvordan man laver et aktivt link i "Instagram"?

Hvor præcist du har brug for et link?

Faktisk er svaret på dette spørgsmål er ganske simpelt, det vigtigste ting du skal bestemme den rækkefølge, som et link vil blive placeret i særdeleshed. Hvis du undrer dig over hvordan man laver et aktivt link i "Instagram" i bemærkningerne til stillingen, der er ét princip, og i afsnittet - lidt anderledes. Ofte placeringen af princip ikke afviger, så ligheden er spores.

Aktiv link til din profil

Hvis vi ser på profilen i de nævnte sociale netværk, vil der være vigtigt ikke kun i princippet sende et link, men også trække det i overensstemmelse hermed. Hvordan man laver et aktivt link i profilen "Instagram" - et spørgsmål, kan man sige, og svarer ikke, når du indtaster det, vil den automatisk blive aktiv.

Men, som vi husker, behøver de links ikke altid ser pæn, er det ofte tilfældet, skyldes det faktum, at den er for lang. Ofte referencer er også et stort antal af obskure figurer, der ud over navnet på webstedet. For at løse dette, kan du drage fordel af særlige tjenester links reduktion. En af de mest populære betragtes goo.gl, men der er andre. Blandt de mest pålidelige, der er omkring 4 tjenester.

Link til indlæg

Links placeret under billederne vil ikke arbejde, og derfor at ordinere dem er der ingen mening. For at gøre dette, lettere at skrive under billedet, kan du gå til linket i den aktive profil. Og hvis du tænker på, at billederne i "Instagram" - det er de stillinger, er svaret på spørgsmålet, hvordan man laver et aktivt link i post "Instagram", nej. Dette gøres med den hensigt at undgå perespama i dette sociale netværk.

Allerede længe siden, mange brugere er interesseret i, og hvornår det vil være muligt at gøre de aktive links i "Instagram", men det er stadig et åbent spørgsmål, da der er planlagt sådanne ændringer. Derfor, med referencen under foto, det eneste du kan gøre er at kopiere det og derefter indsætte i adresselinjen i det omstående felt. Først da vil du være i stand til at se, hvad der ligger under dette link, hvis det ikke er angivet i profilen.

Link i kommentarer

Hvordan man laver et aktivt link i "Instagram" er ikke kun den profil og indlæg, men kommentarerne. Nogle brugere mener, at dette ikke er muligt på samme måde som i tilfældet med fotografier, der er faste. Men jeg fandt et lille trick, du kan bruge til at udføre sådanne manipulationer.

Hvis du bruger denne sociale netværk hele tiden, og der er behov for hyppig aktivt link i kommentarerne, skal du kopiere det selv og spare.

Det ser denne kombination på en sådan måde: Din tekst . Optagelsen starter med et skilt "mere-mindre" og slutter med dem, kun slået i den anden retning.

Og nu har brug for at placere posten korrekt. Det er indsat i kommentarfeltet, samt almindelig tekst. I stedet for "dit link" nødt til at placere den adresse, som du bliver nødt til at lave en overgang, der er direkte nødvendige sammenhæng. I stedet for at sige "din tekst" på en måde har hendes tegn. Så hvis du lægger oplysninger på sin blog, kan dette være ordene "Min blog" og så videre. N.

Mange mennesker kan have tvivl om, at sådan et sæt obskure karakterer aldrig vil blive til en passende sammenhæng, men så snart du placerer stillingen, alt kommer tilbage til normal. Det er ekstremt vigtigt at overvåge for ikke at gå glip af nogen tegn eller ulykke er det ikke fjernes. Svaret på spørgsmålet, hvordan man laver et aktivt link i "Instagram" i kommentarerne, vil være positiv kun hvis strenge instrukser compliance!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.