Hjem og familieTilbehør

Hvad er de planter, og hvordan man forbereder koste til et bad?

Med hver dag der går bliver det koldere i gården, og så vil komme snart er det tid til at varme bad. Efter svæve kølige for en lang arbejdsuge knogler og udvise træthed og forkølelse - det er et meget rart og hjælpsomme. For information om, hvordan man forbereder koste til et bad, vil blive diskuteret yderligere.

Det første, der skal gøre det en høvding assistent ledsager - hvor at indsamle råvarer til fremstilling. Hvilket placerer os bare ikke passer? Selvfølgelig, den side af motorvejen, de støvede gader og pladser, rumskrot ophobninger og snavs. Broom bør udformes til udvisningen af toksiner fra kroppen. Under alle omstændigheder bør det ikke være mættet med dem. Fordi før du forberede koste for et bad, skal foretage efterforskning i de omkringliggende skove, for at finde en god udkanten af skoven eller lund af træer, vil blive lavet af vores fremtidige "buketter".

Hvilke planter er anvendes til fremstilling af bad koste? Den mest populære træ, naturligvis - birk. De bedste koste fås fra krøllet og gråd birk, og de gamle-timere sige de bedste grene, der giver birk, der vokser i nærheden af vandet. En anden populær type er eg, det vil bidrage til at normalisere trykket, til at helbrede hudsygdomme og genvinde tabt styrke. Fortjente populære engangs koste brændenælde, malurt. De er gode til at hjælpe gigt. Og sådanne usædvanlige planter som enebær, eukalyptus og nåletræer træarter, er det muligt at væve på den sædvanlige løvfældende, deres rige æteriske olier grene vil bringe betydelige fordele til kroppen.

Nu vælger vi det optimale tidspunkt præforme til koste bad. Det menes, at den birk, ahorn, fyr kviste af få den største kraft i maj, hvor alt blomstrer. Derefter skæres omkostninger med 1-2 grene af hvert træ, bedre end dem, der er tættere på jorden. I maj, bør være forbeholdt og stilke af unge brændenælder. Høst af eg koste til et bad foregår i efteråret, i september, de bedste grene fra træerne, der vokser under krus. Et gran, eukalyptus og enebær kan ske på ethvert tidspunkt af året.

Så er det sted findes, den høstede råvare, og nu ser på, hvordan man forbereder koste til et bad ordentligt. Høstede grene nødt til at tørre et par dage på et tørt ventileret område. Så de er nødt til at gøre det samme længde, typisk 40 til 60 centimeter, afhængigt af væksten af badende. Den nederste del af grenene skal være rene af blade til at danne håndtaget på en kost. Det bør ikke være for tyk, fordi du vil holde det i vanten. I midten af en kost placeret tykkere grene, og kanterne er brugt tyndere grene, så det vil ikke være alt for hårdt. Bind kost brug for hamp eller bomuld reb til periodisk kontrollere, om skinnen ikke er svækket, og hvis det er nødvendigt for at binde op.

Nå, vil det sidste trin i, hvordan man forbereder koste til et bad, være deres besiddelse. Det er bedst at hænge dem ud til tørre ved at forbinde to stykker på baren under en baldakin eller på loftet. Kan bruges til disse formål, en balkon, hvis den ikke udsættes for direkte sollys i løbet af dagen, fordi solen er skadelige koste. Når de er tørre, kan du sætte dem på hinanden stak. Du kan også fryse koste, hvis du har en egnet fri fryser. Disse koste bevarer deres smag, vil ikke kræve forud for dampende bad. Dare, Garner egnede grene af træer, gør dig klar til vinteren. Nyd dit bad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.