Publikationer og skrive artiklerPublikation

Forfatteren Andreev Yuriy Andreevich: biografi, kreativitet, bøger og anmeldelser

Yuri Andreyevich Andreyev - romanforfatter og vinder af Medal "Man-skaberen." Vidunderlig mand, har gjort en stor indsats for at sikre, at principperne om selv-heling af kroppen er blevet en del af vores liv. Forfatter til adskillige bøger om genopretning og rensning af forfatter til den første bog på russisk, der afsættes til omfattende genvinding af mennesket.

"Tre sundhed hval"

Bogen "tre søjler" af genopretning af kroppen var for opdagelsen af millioner af mennesker. Det Andreev Yu. A. fortæller om de tre grundlæggende principper for sundhed. I enkle vendinger den afslører hemmeligheder et sundt liv. Principperne for healing og helbredelse er baseret på personlige erfaringer. Tips afgivet af forfatteren i bogen, er ikke forældet endnu.

Det var ikke kun den første bog, kalder en mand til at være opmærksom indad og lytte til din krop, men også den første bog, hvor forfatteren overbevisende og modigt imod den allerhelligste af medicin - medicinsk behandling. lille artikel "Tre sundhed hval" udkom i 1988 i "Neva" magasin. Det har medført en enorm interesse blandt læserne.

Et par år efter artiklen var en byge af telefonopkald og breve fra læserne bogstaveligt "angrebet" udgave. Andreev Yuri besluttet at udvikle et tema mere fuldstændigt, at give eksempler fra deres liv, dokumentation for hans elever og tilhængere. "tre søjler" - en slags håndbog for rengøring og heale kroppen. Det kan kaldes den bedst sælgende bog af XX århundrede.

tempel Sundhed

I midten af 90'erne Andreev Yury gør en anden kreativ gennembrud - skaber for sin Temple of Health-projektet. Konstruktionen af denne unikke mulighed det er hjulpet mange tilhængere. Hvad er unik?

For det første blev templet bygget på stedet af en stigende strøm. Ifølge observationer af videnskabsmænd, energistrømme, som er i fase med den menneskelige energi, når møde hinanden og styrker hinanden tillægger sundhed, livskraft, arbejdsevne. Disse steder er kendt for en lang tid. Efter alt, en grund stedet for opførelsen af kirken blev valgt meget omhyggeligt. Og efter et besøg i kirken af de mennesker genvundet fra den ene eller anden sygdom.

For det andet kan det byggemateriale også være en kilde til "god" energi. Templet blev bygget helt af fyrretræ. Hun går ikke til nogen sammenligning med andre byggematerialer. Værktøjslinjen er koncentreret fyrretræ potentiel dyreliv - energien af en granskov.

For det tredje, de elementer i strukturen. Eksterne højde karnapper af bygningen er ligesom en honeycomb. Af alle former af cellen - mest energi, således at det er videnskabeligt dokumenteret: målinger viste, at energien i celler i 1500 gange højere. Den anden design feature - en lille pyramide af Cheops, som også er videnskabeligt bevist: i oldtiden vidste, at der er installeret i det rigtige sted på pyramiden er en kraftfuld magt sender.

aflæsninger viste, at i templet den stærkeste energi. Vand forlod for et par dage, bliver det lækrere og renere. Formuleringer er blevet meget mere effektiv. Forbedrer kvaliteten af blod i templet, som er beviset - en lægeerklæring, at Andreev Yury - media yngste erythrocytter.

Særlig anordning måler den energi, viser, at efter besøger Temple energi potentielle menneskelige stigninger i gennemsnit 4 gange. Og dette uden yderligere opfindelser, som ligger inde i bygningen.

indre indretning

Højden Sundhedsstyrelsen Temple - 15 meter, og hver etage af strukturen er dens formål. I den første (terapeutiske) etage, skildpadde 2 er omkring 2 meter lang. Selvfølgelig er det ikke levende væsener. Andreev Yury ofte spekuleret på, hvordan skildpadder formår at leve mere end hundrede år, laver lidt eller ingen mad. Og kom til den konklusion, at hemmeligheden er i skallen, det var ham, der beskytter dem mod de negative virkninger og bidrager til energilagring.

Ligesom en skildpadde shell konstrueret anordning, fokuseret inden for den maksimale energi. Patienten kommer ind, ligger er indretningen legeme lukket og fodret med energi. Energi rotation hastighed stiger fra 6 til 40 omdrejninger i minuttet. Succesen af enheden ligger i det faktum, at den menneskelige krop er mættet med energi begynder at aktivt at bekæmpe sygdommen og besejrer ham.

Anden sal af templet - uddannelse. Her Zhivago lærer sine elever ikke at være syg. Beskriver meditation, selvstændige pumpet energi kanaler. Underviser "brænde" i stedet for sygdom mentalt ildkugle. Der er talrige eksempler på helbredelse, der kan sammenlignes kun med evangeliet mirakler. Den tredje sal i bygningen - healing. Fjerde - den magiske gulv indgangen er der begrænset. Mange af beviser tyder på, at kræftpatienter blev helbredt ved templet på kun 7 dage.

Bøger om selvstændig forbedring

Andreev Yuriy Andreevich - en vidunderlig mand, fuld af vitalitet og ideer, grundlæggeren af rekreative litteratur. Lys oplevede mange af hans bøger om helbredelse og sundhed:

 • "Den specifikke bog af healeren", de år efter offentliggørelsen - 2003, 2007.
 • "Tre sundhed hval", det udgivelsesåret - 1991.
 • "Fænomenet med den fjerde hval," det udgivelsesåret - 2005.
 • "Wonders of the meditationspraksis," det udgivelsesåret - 2009.
 • "Menneskelig Healing", det udgivelsesåret - 2009.
 • "Vand - sognepræst Guds på jorden", det udgivelsesåret - 2006.
 • "Mand og kvinde: den menneskelige vej - sti stjerne", det udgivelsesåret - 2008.
 • "Din magiske ånde", en bog udgivet i 2007.

Kreative og videnskabelige aktiviteter

Forfatter af mere end 500 værker, Andreev Yu. A. bøger begyndte at skrive i 1961, da den debutroman "Republikken Sambo".

 • Siden 1965 - et medlem af Writers' Union.
 • Siden 1970 - medlem af bestyrelsen for det nye joint venture og Journalistforbund.
 • Siden 1983 - redaktør af forlaget "sovjetiske forfatter".
 • I 1965 offentliggjorde han et papir i det første CSR-bevægelsen, "Hvad synger de?". I oktober samme år af 1981-th - den førende koncert club "Øst" af sangen, formanden for det kunstneriske råd - 1965-1973
 • Siden maj 1967, han deltager i en workshop amatør sange Petushki.
 • Fra 1981 til 1989 - den kurator på systemkritiker organisation "Club 81". I 1985 udgav han en samling af forfattere under editorship af klubben Andreeva Yu. A. modtog mere end 30 internationale anmeldelser.
 • Siden september 1986 - Formand for All-Union Rådet for PCB. Senere - i 1991 - bogen "vores sang".
 • Fra 1998 - akademiker af Det Internationale Akademi for kommunikation og ledelse.

Andreev Yu. A. i øvrigt førte sessionerne og tog patienter til sundhed templet, på tværs Rusland belært. Som praktiserende læge har modtaget mange internationale og russiske priser.

Yuri Andreev: biografi

Født Yuri Andreyevich i en militær familie 8 maj 1930 i byen Dnepropetrovsk. Familien i 1938 flyttede til Smolensk, i 1944 - til Leningrad. Ibid Zhivago dimitterede i 1948 med en guldmedalje skole.

Indtastet Leningrad University i fakultetet for Filologi, han dimitterede i 1953. Samtidig med studier på universitetet, jeg deltog coaching skole i idræt Institut. Siden 1949 arbejder hun som træner på sambo. Itself handler fighter, aktivt tager del i konkurrencer og snart - senior træner.

Ved slutningen af LSU - kandidatstuderende på Institut for russisk kultur. Han arbejdede i Pushkin House indtil 1983. I 1958 forsvarede han sin afhandling, i 1974 - Doctor of filologi.

Yuri Andreyevich rejst 8 børn. Han døde i juli 2009, en 79-årig livet.

litteraturkritik

Andreev Yu. A. skrev flere værker om teori og litteraturhistorien. Han er forfatter til adskillige artikler, skrev også en række værker om litteraturkritik. På baggrund af offentliggjorte flere samlinger, ophavsmand til som er Yuri Andreev. Forfatter:

 • "Realisme bevægelse" 1974.
 • "På socialistiske realisme", i 1978.
 • "Vores liv, vores litteratur" 1974.
 • "Russian Soviet historiske roman" 1962.
 • "Ideologiske spørgsmål om litteratur" 1986.
 • "Sovjetisk litteratur. For studerende 10 cl.", 1988.

Gæst læsere er fulde af taknemmelighed. Mange af dem er desperate for at genvinde helbred, fulgte rådgivningen fra Andreev. Resultaterne oversteg forventningerne. Andreev formået at gøre det for ham var det ikke muligt for enhver forfatter - rummelig og varieret skrive om menneskers sundhed. Teknikken med forfatteren er der ingen tvivl om personlige oplevelse af mange tilhængere Andreeva overbevist om effektiviteten af sit system for helbredelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.