FormationHistorie

Simbirsk provins: historie, befolkning, industri og landbrug

Simbirsk provinsen var administrativt-territoriale enhed af det russiske imperium med centrum i byen Simbirsk. Det blev skabt af den samme guvernør i 1796, denne administrative enhed varede indtil 1924, indtil den blev omdøbt Ulyanovsk provinsen. Efter 4 år i Sovjetunionen begyndte at forfølge økonomisk regionalisering, hvilket resulterede i Simbirsk provinsen blev afskaffet. I begyndelsen af 1943, en stor del af sin tidligere territorium blev en del af det nydannede Ulyanovsk-regionen.

Historien om jord

Det er kendt, at dette område var beboet siden oldtiden. Den første kan dokumentere dette blev fundet i de arabiske håndskrifter, der stammer fra X-tallet. Det var på dette tidspunkt, kalifatet i Bagdad forsøgte at etablere diplomatiske forbindelser med bulgarerne lever på disse arealer. Ifølge gamle optegnelser, i den sydlige del af provinsen levede Burtases, og på bredden af floden Volga, herunder hvor der var Simbirsk - Mordvinians.

Efter tre århundreder var der tatarerne. I det XIV århundrede kraften i Nizhny Novgorod prinser betydeligt styrket, og er nu udvidet til at omfatte alle de Mordovian lander op til den øvre del af den Sura, og på hvilket danner grænsen med Horde besiddelser. Men i disse dage her, bortset fra nogle få patrulje punkter, flere afsondret landsbyer og byer Kurmyshev var, intet. Det er indlysende, at den russiske kolonisering endnu ikke havde spredt sig ud over floden Sura.

Under regeringstid af Ivan begyndte den Grusomme til bygge en løsning her. By Alatir var den første, og senere omkring stål dannet i mange byer og Syzran Sengileevsky amter. Ved siden af dem blev arrangeret særlige vagt befæstninger, tjente til at beskytte befolkningen mod angreb fra fredløse, som altid er til stede på Volga.

begynder

Simbirsk begyndte at dukke op i 1648, da opførelsen af Simbirsk var i fuld gang. På samme tid i den sydvestlige del af det opførte den defensive linje, som består af en aksel, voldgraven og træ Týn, bag hvilket kunne se tårne og fæstninger. Disse styrker overgangen og i provinsen Penza. Resterne af disse bygninger set temmelig imponerende, selv i slutningen af XIX århundrede.

35 år senere byggede de byen Syzran. I det XVI århundrede i Sura og Kurmyshev allerede etableret Provincial Office, der hørte til Nizhny Novgorod-regionen. Efter erobringen af Kazan tilhører hendes land mellem Sura og Volga sluttede sig til Simbirsk distriktet. Men i løbet af første administrative opdeling af det russiske imperium, som fandt sted i 1708, det område afstået til Kazan provinsen. Enheden Simbirsk guvernør blev afholdt i 1780. I 1796 blev det omdannet i Simbirsk provinsen, og i 1924 sin vigtigste by blev omdøbt Ulyanovsk.

befolkning

Amter Simbirsk provinsen i 1850-1920 gg. der er 8 administrative enheder, hvor en population, i henhold til 1897 folketællingen, befolkningen i mængden af:

● Alatyrskij - 158 188 mennesker;.
● Ardatov - 189 226 mennesker;.
● Buinsky - 182 056 mennesker;.
● Korsun - 217 087 mennesker;.
● Kurmysh - 161 647 mennesker;.
● Sengileevskaya - 151 726 mennesker;.
● Simbirsky - 225 873 mennesker;.
● Syzran - 242 045 mennesker.

Differentieret del af befolkningen var beskæftiget i landbruget. Men mange var involveret i en række forskellige kunst og kunsthåndværk. I de fleste større byer Simbirsk folk arbejdede på en lang række fabrikker, producerer en lang række produkter.

landbrug

Vi kan med sikkerhed sige, at det vigtigste besættelse af de lokale indbyggere var dyrkningen af jorden. De fleste af de bonde beholdning var under agerjord. Dette er ikke overraskende, da landsbyen Simbirsk provinsen var rig på god jord. Inden for vinterrug sås overalt, men i foråret - boghvede, havre, hirse, og hvede. Derudover blev disse dele høstet gode udbytter af solsikke, linser, ærter, kartofler, hør og så videre. G. Tobak og humle fortyndet stort set kun Alatirskie, Aldatovskom, og Syzran Kurmysh distriktet. Temmelig betydelig afgrøde af kartofler var på grund af det faktum, at det område af provinsen var op 60 kartoffel sirup og stivelse fabrikker.

Simbirsk provinsen er også berømt for sine haver. Havearbejde på disse områder er blevet udviklet for det meste på bredden af Volga, men små frugter beplantning kan findes i andre regioner. Hovedsagelig beskæftiger sig med dyrkning af æble, pære, bergamot og blommer. I disse steder, havearbejde bar håndværksmæssige karakter.

Industri og handel

Den vigtigste gren af kunsthåndværk produktion var forskellige slags træ håndværk. Håndværkere producerede vogne og vogne, slæder og hjul, bøjet lysbuen og løbere, fade og bølgedale, skovle og dæk, vævede sandaler og vævede måtter. Især berømt for denne Aldatovsky, Korsun, Alatyr og Syzran distrikt i Simbirsk provinsen. I alt dette fiskeri tager omkring 7 tusind. Man.

Derudover er der blevet ekstremt udviklet og andre håndværk. Disse omfattede syning vanter og støvler, huer og hatte, filtning fodtøj og tekstil tørklæder, vævning redskaber til fiskeri og Vite reb samt andre aktiviteter. For yderligere at popularisere kunsthåndværk kommunalbestyrelsen organiseret særlige afdelinger på dyrskuer og messer, og nogle skoler har endda deres egne håndværk workshops. Blandt andet den Simbirsk provinsen var berømt for det faktum, at her blomstrede fiskeri og skovhugst.

Som for industriel produktion, ved 1898 var der 18 uldne møller, 14 destillerier, mere end 3 tusind. Mel møller, 5 vodka og 3 bryggerier, 7 savværk, en ost fabrik og en masse andre virksomheder. Kun i år på det område af provinsen blev organiseret 82 messer, hvoraf de største fandt sted i Simbirsk, Syzran og Korsun.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.