ComputereNetværk

Sådan oprettes et chatrum: instruktion for "VK" og "Vaybera"

Mobil kommunikation har længe været for nogen ikke ny. Mange mennesker, selv de ældre, benytte sig af mobiloperatører og deres liv er ikke uden en konstant udveksling af oplysninger, er vejen for budskabet. Et stort antal udviklere arbejder hårdt på at gøre denne proces let og bringer kun glæde. De kommer op med nye chips: humørikoner, følelser osv, for at tvinge sine brugere til at smile. Tja, hvis rapporter alle temmelig gennemsigtig, så hvad med dem, der ønsker at gruppe? Sådan oprettes et chatrum (fra det engelske ord chatler, som bogstaveligt betyder "temaer")? Vi vil forsøge at kaste lys over emnet og forelægger artiklen to muligheder for at skabe chatten: i det sociale netværk "VKontakte" og for nylig åbnede "Vaybere".

"VKontakte": kommunikere direkte med alle dine venner på én gang

I dette afsnit vil vi fokusere på, hvordan man skaber en chat i VC. Lad os gå gennem denne enkle proces. Først overveje muligheden for at etablere en samtale fra en computer browser:

 1. Åbn din profil (brugerdefineret side med personlige oplysninger), at logge sig på social networking site.
 2. Det næste skridt er at klikke med højre museknap på "Meddelelser". Det er let at finde fra venstre til de vigtigste profilside, under logoet med navnet på et socialt netværk.
 3. med al din messaging vindue vises foran dig, men selv hvis de ikke er tilgængelige, øverst til højre vil du se ikonet "+". Hvis du stadig er ubøjelig hensigt at skabe et chatrum som en going før, er du velkommen til at presse på det, som i det første tilfælde, at klikke med højre museknap.
 4. Efter den gjort skulle åbne et vindue, der vil læse i overskriften på siden "Oprettelse samtaler", og nedenfor - en liste over alle dine venner. Der kan være selektivt sætte fluebenet kun de brugere, du gerne vil indgå i en dialog. Efter de udførte screeninger unødvendige samtalepartnere bekræfter oprettelsen af en ny samtale ved at trykke på nederst på siden for at fremhæve den aktive meddelelsen "Go for dialog."

Alt. Nu kan du oprette en chat i "VC" som brugeren af computeren.

vi kommunikerer mobil

Hvem skal gøre nøjagtig det samme, men denne gang vil skabe en samtale, mens på den personlige side af VK på din mobile enhed:

 1. Vi går ind på kontoen.
 2. Klik på "Vis" fanen.
 3. Næste øverst på siden, skal du vælge den aktive fane "Send besked". Nå, nu er det nødvendigt at klikke på den og skabe en chat som planlagt. Vælg alle de venner, der ønsker at chatte, og nyde succesen af det udførte arbejde.

Sådan oprettes en chat "Vaybere"?

For at komme i gang med den "Vayber" ansøgning, skal du hente det og gå igennem den enkle trin til at binde et telefonnummer til selve programmet. Hvis du allerede har gjort dette i forvejen, så vi gå direkte til spørgsmålet om, hvordan man skaber et chatrum. Også her alt er ganske enkel og hurtig. Altså:

 1. Åbn app og komme til hovedsiden "Vaybera".
 2. Hvis alt er korrekt, så skal du se et vindue, der er i headeren er opdelt i tre faner: chats, kontakter, opkald. Under dem er der nogle af jeres samtale, men det er mulig løsning, hvor de ikke findes (i tilfældet, hvis du er en ny bruger). Nederst er der et tilstrækkeligt stort "+" ikonet i den blå cirkel. For at oprette en ny samtale i "Vaybere", skal du klikke præcis på ikonet cirkel.
 3. Efter at have startet to sætninger: "Ny gruppe" og "Opret en hemmelig chat". Afhængigt af hvilken type mål du forfølger (hvis du vil chatte eller gruppe af brugere ønsker at skjule samtalen udefra indblanding), du foretager dit valg.
 4. Tja, i konklusion, tilføje alle brugere fra din egen liste over kontakter med hvem vil gerne diskutere et emne.

Nu kan du forstå, hvordan du opretter en chat ansøgning "Vayber".

Populære offentlige chats

Hvis din side ikke har nok abonnenter, kan du oprette en offentlig chat, nogle berømtheder er usandsynligt, at lykkes, men at forbinde dem - helt. Og i en situation, hvor dit liv våger over et stort antal tilhængere, kan du nemt bruge den offentlige chat funktionen. Det er nok bare at skrive din anmodning til e-mail programudvikleren. Efter overvåge din side (talt abonnenter inddragelse af publikationer og andre) systemet lederskab vil tage en beslutning om oprettelse af dine personlige Offentlig chat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.