ComputereNetværk

Sådan finder folk i "Klassekammerater": alle de måder

Social "Klassekammerater" netværk er udstyret med alle de grundlæggende funktioner, der har brug for at kommunikere med venner. Og alligevel denne ressource er den mest letvægts grænseflade. Alle ovenstående giver "Klassekammerater" mulighed for at være den første blandt andre netværk.

Men der er funktioner, der er kendt ikke alle brugere. For eksempel er der mange søgefunktioner kender til "Klassekammerater". Er det svært at lede efter venner her? Det viser sig, nej. Søg efter folk i "Klassekammerater" er meget let. Det vigtigste er at være i stand til at bruge alle former for søgefunktioner. Lad os se, hvad vi kan tilbyde funktionelt site "Odnoklassniki".

Som findes i "Klassekammerater" person. søgning Metoder

Der er flere søgemuligheder for folk på stedet. Lad os opregne alle typer af søgninger.

 1. "Klassekammerater" brug netværk funktionalitet.
 2. Søg efter folk, der ikke er registreret.
 3. Hvordan at finde folk i "Klassekammerater", ved hjælp af andre metoder.

Hvordan søger man i "Odnoklassniki"

For at kunne bruge alle typer jagt efter venner, er det nødvendigt omhyggeligt at undersøge nogle dele af hjemmesiden. Log ind på din profil og begynde mastering funktionalitet på hjemmesiden.

I menuen øverst til højre vil du se et søgefelt. Her kan du indtaste navn og navnet på den person, du, og tryk derefter på Enter. Du vil se en side med avancerede søgefunktioner. Du kan indtaste den kvalificerende ord (alder, by og så videre. N.) i søgefeltet, der er placeret øverst på siden. Derudover er der en kolonne, gør det muligt at vælge de nødvendige parametre i højre side af sitet. Overvej dette praktiske værktøj og vælge de passende filtre til at indsnævre din søgning.

Avanceret søgning kan også tilgås med andre midler. For at gøre dette, skal du klikke på "Find nye venner" under dit billede.

Vær opmærksom! Hvis du søger kun navn og efternavn på en person, at udstede et sæt navnebrødre vises. Af denne grund er det bedst at indsnævre søgningen.

Lad os se, hvordan man kan finde folk i "Klassekammerater", ved hjælp af andre metoder. Søg efter venner i det fællesskab, du automatisk deltage, udfylde spørgeskemaet. Disse grupper omfatter din uddannelse og på arbejdspladsen. Liste over alle samfundsgrupper kan findes i menuen til højre under overskriften "Statement". Derudover kan du finde folk, hobbyer og interesser, som konvergerer med dine. "Om mig" for at finde venner i deres stræben du kan gå til det samme afsnit.

Nye bekendtskaber kan findes i afsnittet "Grupper", som er beliggende i menuen under dit navn. Kig på de mennesker, der abonnerer på det samme fællesskab som dig. Her er du sikker på at finde brugere, der deler dine interesser. Derudover kan du finde de rigtige folk i multiplayerspil.

Hvad hvis du ikke har registreret i "Klassekammerater"

Vil du vide, hvordan man finder folk i "Klassekammerater", hvis du ikke har registreret på det sociale netværk? I dette tilfælde kan du bruge tjenesten "Yandeks.Lyudi". For at gøre dette, gå til People.Yandex.ru.

På næste side kan du se en søgning bar, to instruktionsvideoer, samt en kolonne for Avanceret søgning. Derudover vil du blive tilbudt at bruge afsnittet "Hjælp". Undersøg alle de foreslåede funktion og begynde at søge.

Hvis du ikke er sikker på nøjagtigheden af oplysninger, skal du ikke indtaste dem i en søgemaskine. Ellers kan du ikke få de resultater, der havde forventet. Af den måde, hvis du ønsker at finde din ven på andre netværk, genbrug af denne ressource. Det kan søge efter folk i alle de populære sociale netværk.

Hvorfor er man ikke fundet

Søgeresultaterne kan være påvirket af andre faktorer:

 • Søger folk har de forkerte eller opfundet data i registreringen.
 • Du har måske stavet forkert navn, eller efternavn. Det er nødvendigt at kontrollere stavningen, fordi en forkert bogstav kan ødelægge alt.
 • Manden pegede en diminutiv eller derivat navn. Prøv at skrive forskellige varianter af samme navn. Når du søger efter, hvordan man bruger den russiske stavning og latin.
 • Registrer dit ven der 2 uger eller mindre, og derfor ikke er indekseret af søgemaskiner.
 • Din ven har begrænset adgang til sin profil.

Nu hvor du ved, hvordan man finder folk i "Klassekammerater", næsten alt. Det er fortsat at lære om hvordan man søger efter en ven med de ændrede data. Lad os gribe denne mulighed.

Hvordan at finde en person med den ændrede data

For at finde en ven, der har opfundet det navn, er det nødvendigt at huske om ham så meget information som muligt. Spørg dig selv disse spørgsmål:

 • Hvor han studerede min ven?
 • Hvor han arbejdede?
 • Jeg kender dine venner rette person til mig?

Nu kan du søge med svarene på de stillede spørgsmål. Gennemse lokale organisationer, som din ven er tilsluttet. Find venner og kolleger af den eftersøgte person og derefter kontrollere, om din søgning objekt i deres venner.

Vi fandt ikke? I dette tilfælde skal kontrollere hvem modtagne beskeder, noter, kommentarer og lykønskninger til de samme mennesker på sitet "Odnoklassniki". Sikkert din ven efterladt et mærke på båndet af deres venner!

Find dine venner, kan du også bruge funktionen "Kender du?", Der ofte vises i menuen på hjemmesiden. Også se hvem er venner dine eksisterende venner. Det interessante er, at det velkendte kan findes, vel vidende antallet af sider på sitet "Odnoklassniki".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.