InternetWebsite Promotion i sociale medier

LOL - hvad betyder det?

Af de mange online-udtryk, vil jeg fremhæve akronymet LOL (blandt folk skriver i kyrillisk bare "lol"), da det har mere end én kanoniske udskrifter. Opmærksomheden er nu alle de lidelser vil vide, hvad der er LOL, hvad det betyder. Tre værdier, mere moderne, er direkte forbundet med et grin: griner højt, eller grine højt - griner højt eller masser af grin - en masse latter. Nu gå ikke glip af, hvad der er LOL. Oversættelse som et resultat viser det sig - "godt, meget morsomt." Og blandt de stamgæster du nogensinde har brug findes ofte primordially russiske kollega - "LOL". Engelsksprogede akronym eller internetfænomen LOL anvendes i netværk for ekspressionen af et hysterisk anfald højlydt latter skriftligt. Brug LOL (der betyder, at vi har allerede forklaret), så glem ikke om en anden levende udtryk for latter blandt brugere af World Wide Web ét bogstav N, som bruges gentages flere gange: ÅÅÅÅ ... Netværket "VKontakte" akronymet blev populær for nylig, gør det ikke ikke gå i panik og ryster i luften desorienterede, proklamerede: "Hvad mener du LOL VKontakte" værdien af at bruge Internet meme i forskellige sociale netværk ændrer sig ikke.

En selvstændig del af talen i forskellige sammenhænge

LOL det er i dag etableret en selvstændig del af talen. Det aktivt bruges af stort set alle internet-brugere, afhængigt af situationen i en bestemt kontekst. Hvis du modtager en besked med en spændende indhold LOL, hvad det betyder er at tænke, da dette kan være en simpel latter fra hvad der er blevet sagt under samleje. Men også denne forkortelse kan betyde at forfatteren. Dette er enten den respekt og godkendelse af, eller tilsløret fornærmelse. I nogle chatrum og fora, er denne reduktion bruges som tilladt fornærmelse mod samtalepartner, og har en værdi på "taber", "uvidende mennesker i dette eller hint spørgsmål." Det er en skam, at mens internettet ikke er i stand til at transmittere tonen i samtalepartner. I forskellige chat rooms, fora, forkortelsen "lol" erstattes af smiley, rullende på gulvet griner ustoppelig angreb.

Vi lever i en tid med udfrielse fra idolet stave

Hvor mange tvister foretaget om emnet, at det russiske sprog er tid til at forsvare sig mod en "virtuel verbal skrald". Efter alt, vi, at kunne læse og skrive på deres modersmål i stedet for at bruge en række internationale forkortelser og symboler. Alle Internet slang sætninger virkelig spare tid, fordi de fleste mennesker tror meget hurtigere end at skrive, og det er at forsøge at gøre alt hurtigere. Gem, ikke kun aktivt bruger forkortelser, men også på tegnsætning - uvidenhed nu i tendensen. Hvorfor ikke skrive noget som dette: "Forfatteren (kilde), dit kontoudtog at muntre mig!". Måske er det derfor, før beklage, at se ind i teksten i meddelelsen: "Her igen LOL, hvad det betyder", er det nødvendigt at være opmærksom på hvad indlæg du placerer? Efter alt, den øverste dyd for eventuelle forkortelser - ikke være mere end et ord, en fuld ord et ry.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.