Hjem og familieHelligdage

Dag militær bilist. Lidt historie

Ifølge den rækkefølge № 100 af Forsvarsministeriet i Den Russiske Føderation, den 29. maj i Rusland fejrer den militære bilist. Denne dato 104 år siden var præget af dannelsen af pædagogiske bil selskab i vores land. Hovedformålet med dets oprettelse var uddannelse af erhvervschauffører af militære køretøjer.

Derfor Dag den militære bilist i dette land er intet mere end en manifestation af respekt for disse fagfolk, samt fuld anerkendelse af deres iboende fortjenester. Hvad er det ansvar, som udfører militær bilist? Det vigtigste omfanget af sin aktivitet er bred godstransport, mennesker og ejendom værdier. Men i dag, for disse tropper kom en vanskelig periode. Masse lukket uddannelsesinstitutioner, spildt automotive aktiver, den indenlandske militære motorkøretøj går under afskrivning, men i stedet solgt importeret, som er uegnet til brug i hjemmet felt. Derfor er mange historikere i dag tror, at dagen for den militære bilist 2013 er også en hyldest til den engang velstående enhed.

Car kræfter i den præ-revolutionære periode,

Det skete så i vores land, at de militære fortjenester bilister ikke er nævnt af historikere. Og den eneste dag, hvor deres ære er Dag den militære bilist. Selvom det er selvfølgelig uretfærdigt. Uden dem ville det være umuligt at forestille sig en hurtig bevægelse af ammunition, soldater og medicinske forsyninger.

Den første omtale af brugen af køretøjer under den militære manipulation refererer til 1897, dengang på banen var kun én bil, men efter kun 5 år, havde fem biler tilbage under slaget. Selvfølgelig, de havde lidt strøm og en masse vægt på det tidspunkt, men de hjalp til at vinde de hårdeste slag takket være professionalisme af drivere. Disse biler var "De Dion" og "Lessner". Og i begyndelsen af 1924 flåden data tropper inkluderet næsten 8000 biler, blandt hvilke var endda busser. De fleste af dem blev købt på samme tid i udlandet.

Development AB før og under Anden Verdenskrig

Ved udgangen af 1920 var antallet af militære køretøjer af den Røde Hær var 7.500 køretøjer. Men desværre, næsten alle biler var uegnet og blev slidte. På grund avtoreforme i 1929 begyndte en betydelig stigning i både mængden og kvaliteten af flåden af den røde hær køretøj. I 1940 blev pansrede Direktoratet opkaldt chef for Bolshoi Teatret. Og oprettelsen af 6. division lov til at frigive denne styringsløsninger fra ikke-kerneopgaver og koncentrere sig om det vigtigste.

Den Store Fædrelandskrig gav en kraftig impuls til udviklingen af bil-enheder. Den spændte situation, der er behov for hurtig og sikker levering af mennesker og varer er steget profilen af bildele. Så i 1942, har en måned efter starten af storstilet kampene etableret en særlig vejdirektorat. I selve begyndelsen af krigen på hele hæren havde næsten 273.000 biler, og i midten af 1945, har deres antal tredoblet, med næsten 10% af de køretøjer var tysk, trak vores tropper i form af trofæer.

Merit Automotive styrker under krigen i Afghanistan

Det er umuligt at ikke sætte pris på hjælp af motordrevne kræfter under kampoperationer i Afghanistan. Minerede veje, militante angreb, konstant beskydning - det er alt, at soldaterne måtte udholde. Men det er deres professionalisme, hurtighed og ære at foretage rettidig levering af mad og ammunition, samt hurtig som muligt transport af sårede soldater. På et tidspunkt i Afghanistan og gjorde deres job 50 motorcades.

Det er sikkert at sige, at den militære bilist Day er en af de store militære begivenheder i landet. Og at kende soldaterne tilhører hæren, er det muligt ved en særlig kobber specialtegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.