Hjem og familieHelligdage

Alrussiske Day of the rekruttere - planen for

Alrussiske Day of the rekruttere - en begivenhed, som alle kender. Unge mænd forbereder sig på at tjene i hæren, selvfølgelig, vender deres opmærksomhed på denne ferie. Hvert år den 15. november Russisk værnepligtige dag minder mænd i alderen 18 og 27 om deres borgerpligt. Mange forskellige skikke ledsager denne dato.

Alrussiske Day of the rekruttere - en ferie tradition

Fejring denne begivenhed siden 1992. Alrussiske Day of the rekruttere blev anerkendt som en officiel helligdag Borisom Eltsinym - at øge prestige militærtjeneste og forbedre patriotisk uddannelse af unge mennesker.

Denne begivenhed er ganske ung, men nogle af de traditioner bag det allerede fast. Forskellige festligheder er organiseret i mange byer i militære Hvervning kontorer og administration. For rekrutter organisere ofte ture til militære enheder, møder med veteraner fra Anden Verdenskrig eller medlemmer af andre militære operationer. Unge også besøge museer, monumenter til soldater-helte, stedet for den berømte slag.

Hertil kommer, som de ceremonielle parader russiske soldater om denne dag, samt demonstrationer af forskellige enheder af krigere.

Ferie rigtige mænd

Homeland Security - en hellig pligt for enhver borger i vores land. Alrussiske Day of the rekruttere bekræfter dette faktum. Hvert år bliver tusindvis af unge mænd sendt ind i rækken af de væbnede styrker, da landet militær gæld, styrke sin forsvarsevne og kampkraft.

Tragisk, er vores fædreland meget ofte konfronteret med forskellige vanskeligheder. Men uanset hvad de måtte være, de virkelige patrioter, - modige og modige mennesker, med hovedet holdt bærer titlen forsvarere af Fædrelandet, altid klar til at komme til hjælp af civile.

Hvordan til at lykønske?

Så hvad kan vi ønsker at sige, at de unge fyre på alrussiske Day of the rekruttere? Tillykke skal være oprigtig, ægte, og på samme tid, vedligeholde, styrke deres moral. Det er værd at sige, at værnepligt bliver en reel skole på mod og tapperhed. Ønsker børn til at bevare og forbedre en række forskellige traditioner i den russiske hær, som engang lagt af vores forfædre. Mind det hus med stor forventning, at de vil vente nær og kære mennesker.

Et kald til tjeneste - en ny fase i livet for en ung mand

Hvad kan du sige mere om denne begivenhed? Et opkald til Den Russiske Føderation udføres to gange om året. For første gang - fra april til juli den anden - fra oktober til slutningen af året. De unge mennesker, så nødt til at gennemgå lægeundersøgelse, besøg mødet i udkastet til bord, til at komme til politistationen. Lifetime siden 2008 er et år.

Alrussiske Day of the rekruttere fejres den 15. November. Denne dato er særligt velegnet til en bestemt del af børnene. Det falder sammen med den årlige efteråret værnepligten.

Ferie har sine rødder i en fjern fortid

Det ser ud til, at denne begivenhed er ganske ung. Men hans historie begyndte for længe siden - da verden begyndte at dukke op den allerførste hær. Jo flere erobringskrige indtraf, jo flere rekrutter rekruttere. Den første stående hær i Rusland blev dannet under Peter den Store.

De blev kaldt i første omgang at folk fra forskellige sociale klasser. Men efter et stykke tid, kongen afviste pligter adelen, og efter et stykke tid de handlende og de gejstlige. Som et resultat, i hæren var der kun bønder og borgere. Levetiden er femogtyve år.

Når Sovjetunionen i hæren gik frivilligt. Gendan værnepligt havde i 1918 med starten af borgerkrigen. Hæren var simpelthen nødvendigt for landet.

Men det mest forfærdelige krig var Den Store Fædrelandskrig. Vores land har lidt en masse menneskelige tab. Ikke desto mindre, takket være vores hær, var vi i stand til at overleve og vinde. Dette er, hvad du kan for at minde fyrene på All-russiske Day of the rekruttere. Scriptet kan udvikles med angivelse af de forskellige dele af vores historie. Kort sagt bør denne dag være lyse og mindeværdig.

Rekrutter - vores lønningslejder

I dag er situationen i verden, selvfølgelig, sikrere end i de ovennævnte perioder. Men fra tid til anden er der stadig nogle hændelser. Naturligvis som en garanti for, at krigen helst ikke vil starte, ikke kan give en. Selvfølgelig er staten altid krævet en stor stærk hær. Vore soldater - nøglen til vores sikkerhed, vores pålidelig bagtil.

Fordi russiske værnepligtige dag begivenhed for unge mænd tilbyder en bred vifte. For eksempel, i hovedstaden i vores land årligt på Poklonnaya Hill afholdt en militær show. Der kommer til at en masse af rekrutter til at tage et kig på det spektakulære show af ære vagt, her holdt en demonstration af forskellige teknikker til ubevæbnet kamp.

Efter at børnene kan tage en udflugt til den centrale Museet for den store patriotiske krig. At lytte til triste historier om krig, rekrutter forstå, hvad der vil snart blive den vigtigste af vores håb og støtte.

Således er hovedformålet med at skabe festivalen er at højne militærtjeneste i øjnene af dagens yngre generation. Jeg oprigtigt ønske fyrene den måde en let hær, gode og trofaste kammerater, fair og forståelse officerer, udholdenhed, styrke og tålmodighed. Lykønske dem med den Hele dagen rekruttere! Tro mig, de er ikke kun meget glædeligt dine ord, de vil vide, og husk, at elske dem, tror på dem og vente! I et ord, ledsaget af deres familie og venner smukke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.